kostastz
Νεοφερμένος
Δεν είναι θέμα διαφωνείς ή συμφωνείς.Σου λέω μια αλήθεια που ισχύει για αυτές τις χώρες.Μόνο με ΙΒ νιώθεις ασφαλής για να μπεις εκεί.Αλλιώς οι πιθανότητες είναι <5%.
Υπάρχουν και άλλες αξιόλογες χώρες για μένα,μη κολλάς στην Αγγλία.
όπως;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostastz
Νεοφερμένος
Iταλία/Γερμανία
Έχουν αγγλόφωνα τμήματα στην Γερμανία;
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Θαρρώ πως ναι.
Δεν έχουν αγγλόφωνα τμήματα ιατρικής στην Γερμανία.
Στην Ιταλία υπάρχουν πολλά αγγλόφωνα τμήματα, αλλά εκεί δίνεις το IMAT (εξέταση στα αγγλικά , πάνω σε : βιολογία, χημεία, μαθηματικά, φυσική, λογική). Το τέστ αυτό είναι multiple choice, αλλά κρύβει παγίδες.
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είναι θέμα διαφωνείς ή συμφωνείς.Σου λέω μια αλήθεια που ισχύει για αυτές τις χώρες.Μόνο με ΙΒ νιώθεις ασφαλής για να μπεις εκεί.Αλλιώς οι πιθανότητες είναι <5%.
πολύ σωστά.
boss.
Δραστήριο μέλος
Το οικονομικό δεν είναι το πρόβλημα ρε συ αλλά πραγματικά έχω απελπιστεί εδώ πάρα πολύ από όλες τις απόψεις... Συγκεκριμένα θέλω να σπουδάσω Ιατρική και καταλαβαίνεις εδώ πως είναι όχι μόνο ως προς την εισαγωγή αλλά και ως προς το επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχεται από τα ελληνικά πανεπιστήμια. Επιπρόσθετα πιστεύω ότι στο εξωτερικό έχεις καλύτερες και περισσότερες επαγγελματικές προοπτικές... Περιμένω απάντηση
φυγε να ησυχασεις! αλλα μην ξαναπεις για το επιπεδο εκπαιδευσης που παρεχετε απο τα ελληνικα πανεπιστημια!
δηλαδη πηγαινε εξω, αλλα μην λες πως το εκανες,επειδη δεν σ αρεσει το επιπεδο εκπαιδευσης στην ελλαδα, και επισης μην νομιζεις πως μετα θα εισαι καλυτερος απο οτι εαν σπουδαζες εδω!
σορρυ για το επιθετικο υφος, απλα ειναι οι κλασσικες παπαριες που ακουγονται κατα καιρους! δεν ειπα πως θα το κανεις και εσυ! εγω βγαζω αποθημενα!
καλη τυχη
ilias1994
Νεοφερμένος
Guest 565231
Επισκέπτης
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό που λες φίλε μου αλλά αν το έχεις όνειρο ζωής όλα μπορείς να τα καταφέρεις
Νομίζω πως με αυτό το μήνυμα απάντησες σε όλα όσα θέτεις.
Θεωρητικά τώρα, φτιάχνουμε ένα φανταστικό παράδειγμα:
Πες ότι έχεις 19.300 μόρια, και έχεις τη δυνατότητα να περάσεις Ιατρική ακόμη και στην Αθήνα.
Τι κάνεις; Διαλέγεις Ιατρική εδώ ή έξω;
Η απάντηση που θα δώσεις, όποια κι αν είναι αυτή, είναι η απάντηση στο αρχικό ερώτημά σου.
ogame23
Νεοφερμένος
kostas_mess
Νεοφερμένος
Ειμαι απο θετικη κατευθυνση. Ημουν αριστος μαθητης περυσι 19,2 αλλα στις πανελληνιες εγραψα γυρω στα 15,000 μορια στο τριτο πεδιο και
δεν περασα φαρμακευτικη. Η σχολη που εχω περασει εχει πολλα μαθηματικα(γραμμικη αλγεβρα , μαθηματικη αναλυση) , φυσικη και προγραμματισμο.
Η αληθεια ειναι οτι εχουν αρχισει να με κουραζουν σαν μαθηματα και να με αγχωνουν επειδη μαλλον εχω κολλησει στη φαρμακευτικη.
Τα ερωτηματα ειναι τα εξης:
1) Προλαβαινω να ξαναδωσω?
2)Αξιζει τελικα?
3)Εαν δεν παω τοσο καλα να φυγω για εξωτερικο να κυνηγησω τη σχολη?
Ευχαριστω.
Σημείωση: Τα μηνύματα 33-35 μεταφέρθηκαν από το θέμα Πανελλήνιες 2013
cha0s
Περιβόητο μέλος
Καλησπερα. Εχω περασει πληροφορικη με εφαρμογες στη βιοιατρικη στο πανεπιστημιο της στερεας ελλαδας θεωρωντας τη σχολη "παραιατρικη".
Ειμαι απο θετικη κατευθυνση. Ημουν αριστος μαθητης περυσι 19,2 αλλα στις πανελληνιες εγραψα γυρω στα 15,000 μορια στο τριτο πεδιο και
δεν περασα φαρμακευτικη. Η σχολη που εχω περασει εχει πολλα μαθηματικα(γραμμικη αλγεβρα , μαθηματικη αναλυση) , φυσικη και προγραμματισμο.
Η αληθεια ειναι οτι εχουν αρχισει να με κουραζουν σαν μαθηματα και να με αγχωνουν επειδη μαλλον εχω κολλησει στη φαρμακευτικη.
2)Αξιζει τελικα?
Ευχαριστω.
ναι προλαβαίνεις
Guest 845212
Επισκέπτης
Καλησπερα. Εχω περασει πληροφορικη με εφαρμογες στη βιοιατρικη στο πανεπιστημιο της στερεας ελλαδας θεωρωντας τη σχολη "παραιατρικη".
2)Αξιζει τελικα?
Ευχαριστω.
1) Πιστευω οτι προλαβαινεις μια χαρα! Εξαλου θα εισαι και αποφοιτος αρα δν θα εχεις σχολειο και θα εχεις πολυ χρονο... Βεβαια οπως καταλαβαινεις πρεπει να ''στρωθεις''. Αν αποφασισεις να δωσεις 2η φορα σημαινει οτι εισαι συνειδητοποιημενο ατομο που ξερει τι θελει (ελπιζω) αρα θα πρεπει να τα δωσιες ολα. Το απολυτηριο συγνωμη αλλα δν μου λεει κατι. Εσυ πιστευεις οτι ειχες διαβασει καλα για τις πανελληνιες ή νιωθεις οτι εχεις κενα? Ολοι μπορει να τυχει να μην τα παμε οσο καλα θα θελαμε αλλα το θεμα ειναι να μην τα παρατησεις αλλα αντιθετως να σηκωθεις και να παλεψεις!
2) Φυσικα και αξιζει! Εγω δν πιστευω στην φραση ''καθε εμποδιο για καλο''. Αμα θελεις κατι πραγματικα αξιζει να παλεψεις για να το πετυχεις! Εξαλλου εισαι 17-18 χρονων ακομα, εχεις παρα πολυ χρονο για να διορθωσεις τα πραγματα!
3) Εδω οι αποψεις διιστανται. Εγω βεβαια ξερω ατομα που εχουν σπουδασει στο εξωτερικο (σε χωρες οπως Ρουμανια, Βουλγαρια,...) και δεν αντιμετωπισαν κανε απολυτως προβλημα εργασιας. Τωρα για φαρμακευτικη στο εξωτερικο δεν ξερω.
Καλη επιτυχια!!!
kostas_mess
Νεοφερμένος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Eirini15
Νεοφερμένος
Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα. Μαλλον θα ξεκινησω απο την ερχομενη εβδομαδα.
Αν και έχουν περάσει κάμποσοι μήνες , ας πω κι εγώ κάτι ...
Καταρχάς , αν τελικά δώσεις ξανά πανελλήνιες , καλή δύναμη και καλή επιτυχία ! Κι εγώ ξαναδίνω (για ιατρική) με τους μισούς μήνες προετοιμασία από σένα
Τώρα αν έχεις απολυτήριο με βαθμό πάνω από 17,5 - 18 , με αντίστοιχους βαθμούς σε βιολογία κ' χημεία και ενδιαφέρεσαι (και μπορείς φυσικά ... ) για φαρμακευτική στο εξωτερικό , θα σου πρότεινα να το ψάξεις άμεσα για Αγγλία . Αν φτιάξεις σωστά την αίτηση σου ( και σύντομα ) , έχεις ακόμα καλές πιθανότητες για εισαγωγή το 2013 .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Αν και έχουν περάσει κάμποσοι μήνες , ας πω κι εγώ κάτι ...
Καταρχάς , αν τελικά δώσεις ξανά πανελλήνιες , καλή δύναμη και καλή επιτυχία ! Κι εγώ ξαναδίνω (για ιατρική) με τους μισούς μήνες προετοιμασία από σένα
Τώρα αν έχεις απολυτήριο με βαθμό πάνω από 17,5 - 18 , με αντίστοιχους βαθμούς σε βιολογία κ' χημεία και ενδιαφέρεσαι (και μπορείς φυσικά ... ) για φαρμακευτική στο εξωτερικό , θα σου πρότεινα να το ψάξεις άμεσα για Αγγλία . Αν φτιάξεις σωστά την αίτηση σου ( και σύντομα ) , έχεις ακόμα καλές πιθανότητες για εισαγωγή το 2013 .
Και 13 να έχει απολυτήριο, θα βρει κάποιο πανεπιστήμιο.Το λιγότερο είναι αυτό.Εξάλλου, φαρμακοποιός θέλει να γίνει. Δε θα χρειαστεί μετά στη δουλειά του αρκετή βιολογία και χημεία. Και γιατί να πάει Αγγλία; Για να δώσει 9000 το χρόνο; Και η Βουλγαρία έχει φαρμακευτική. Πτυχίο τον ενδιαφέρει να πάρει για να ανοίξει φαρμακείο. Αν θέλει να ασχοληθεί με έρευνες κ.τ.λ τότε δεν είναι και η καλύτερη χώρα η Βουλγαρία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Ειμαι απο θετικη κατευθυνση. Ημουν αριστος μαθητης περυσι 19,2 αλλα στις πανελληνιες εγραψα γυρω στα 15,000 μορια
Μιας και ξαναμπηκαν ποστ στο τοπικ , δεν ηθελα να το κανω undig , το παραπάνω ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ μύθος .. Οι βαθμοί του σχολείου ειναι πραγματικά πλασματικοί .. Ποτέ μην σκέφτεται το σχολείο με πανελλήνιες , αλλες καταστασεις άλλες περιπτώσεις..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.