'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-Eternity-
Νεοφερμένος
Καλά, και δύσκολη να είναι, ας περάσουμε πρώτα και μετά βλέπουμε...^ ^
Δηλαδή, αν πιάσω ένα 16,000 και γράψω αρκετά καλά Γαλλικά και Αγγλικά περνάω..?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ήταν πάντα το όνειρό μου αυτή η σχολή αλλά ξέροντας άτομα που πήγαν σας λέω ότι αμα δεν έχετε μέσον σε πρεσβείες-υπουργεία τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.Περνούσα στη σχολή-πέρυσι έδωσα- αλλά τελικά πήγα αγγλική με σκοπό να ακολουθήσω διπλωματικό σώμα αργότερα καλώς εχόντων των πραγμάτων.Και στην τελική με την αγγλική έχεις πάντα την ελπίδα του ΑΣΕΠ,πράγμα που στων μεταφραστών δεν ισχύει.Εμένα η κολλητή μου ήταν και έκανε μετά το 10% και ήρθε αγγλική λέγοντας πως η σχολή είναι εξαιρετικά δύσκολη και ότι αισθανόταν εντελώς χαμένη που δεν είχε καποιο μέσον για να συνεχίσει μετά στο αντικείμενο.Πέρα απο αυτά,ότι νομίζετε,δεν παύει να είναι μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα σχολή.
Δεν αποθαρρύνω εννοείται κανέναν απλά ψάξτε το γιατί γίνονται πολλά λαθη στην επιλογή σχολής,για να αποφύγουμε κάθε είδους πισωγυρίσματα.
-Eternity-
Νεοφερμένος
Έχω ακούσει ότι είναι δύσκολη, όμως σκοπεύω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό αν περάσω...Σκεφτόμουν την Αγγλική φιλολογία επίσης, όμως δεν θέλω να εξιδεικευτώ αποκλειστικά σε μια γλώσσα, και αφού στο Μεταφραστικό Κερκύρας δίνεται η ευκαιρία για περισσότερες γλώσσες, ταιριάζει πιο πολύ στις προτιμήσεις μου. Όσο για την επαγγελματική αποκατάσταση, το ξέρω πως είναι δύσκολα τα πραγματικά (άλλωστε με την ανεργεία σήμερα παντού είναι δυσκολα...) όμως από ότι έχω ακούσει υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις όταν τελειώσεις τη σχολή..τίποτα!!^^:no1: και όπως έχω πει και σε παλιότερο ποστ:
Ήταν πάντα το όνειρό μου αυτή η σχολή αλλά ξέροντας άτομα που πήγαν σας λέω ότι αμα δεν έχετε μέσον σε πρεσβείες-υπουργεία τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.Περνούσα στη σχολή-πέρυσι έδωσα- αλλά τελικά πήγα αγγλική με σκοπό να ακολουθήσω διπλωματικό σώμα αργότερα καλώς εχόντων των πραγμάτων.Και στην τελική με την αγγλική έχεις πάντα την ελπίδα του ΑΣΕΠ,πράγμα που στων μεταφραστών δεν ισχύει.Εμένα η κολλητή μου ήταν και έκανε μετά το 10% και ήρθε αγγλική λέγοντας πως η σχολή είναι εξαιρετικά δύσκολη και ότι αισθανόταν εντελώς χαμένη που δεν είχε καποιο μέσον για να συνεχίσει μετά στο αντικείμενο.Πέρα απο αυτά,ότι νομίζετε,δεν παύει να είναι μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα σχολή.
Δεν αποθαρρύνω εννοείται κανέναν απλά ψάξτε το γιατί γίνονται πολλά λαθη στην επιλογή σχολής,για να αποφύγουμε κάθε είδους πισωγυρίσματα.
Απλά ελπίζω να είναι αρκετά 16,000 μόρια + μόρια που θα πάρω από τα ειδικά μαθήματα για να περάσω...Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!
Vanesa
Νεοφερμένος
αν γραψεις π.χ. 16 στα γαλλικά και 9 στα αγγλικά δεν περνάς..!
-Eternity-
Νεοφερμένος
chrysa17
Νεοφερμένος
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ξαδέρφη μου έχει μπει εκεί κ είναι ενθουσιασμένη!Βρήκε και κατευθείαν δουλειά γιατί είχαμε ένα γνωστό εκεί με ταξιδιωτικό πρακτορείο και του την συστήσαμε!Πέραν τούτου, η καθηγήτρια των αγγλικών μου μου είχε πει πως παίρνουν τρελά λεφτά αυτοί που μεταφράζουν απευθείας και μπορείς να δουλέψεις στο Ευρωκοινοβουλιο ή να μεταφράζει ό,τι λέει ένας προπονητής/παίκτης κλπ!Πολύ ωραία σχολή κατ΄εμέ!
chrysa17, τι σ'αρέσει;Η μετάφραση κ η νομική δεν μπορώ να πω ότι σχετίζονται...ξεκαθάρισε μέσα σου πως σε φαντάζεσαι στο μέλλον!Κι όπως είχε πει κάποιος, σκέψου σαν να μην πληρώνεσαι για ό,τι κάνεις!
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gestalt 2
Νεοφερμένος
ΆΜα όμως πραγματικά αγαπάτε αυτό που θέλετε να κάνετε go ahead!
marion1
Νεοφερμένος
Vanesa
Νεοφερμένος
SuperVisor
Νεοφερμένος
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
οοοφ ευχαριστω πολυ. και εγω εκει θελω και ελπιζω να περασω!!!:thanks::thanks:καλά και εγώ αγγλική φιλολογία είμαι,δεν το χω με τα μαθηματικά και πολύ.Λοιπόν έχω 17,000 μόρια, και 18 αγγλικά και 13 γαλλικά. 18x2=3,600 μόρια και 13x2=2,600.
3,600+2,600=6,200
6,200:2=3,100
17,000+3,100=20,100
Είναι λίγο περίπλοκο αλλά έτσι πάει.
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raspberry
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.