Demy22
Νεοφερμένος
Μια ερώτηση ακόμα μόνο (σιγά που δεν θα είχα κι άλλη): τι εννοείς όταν λες ότι δεν υπάρχει σχεδόν η διερμηνεία;
Bitte, mon amour (χαχαχα, έέέέτσι, όλα μαζί)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
αχ0αχ0α0χ0α0χ0αχα...εννοώ καλό μου ότι επειδή το ελληνικό κράτος έχει φροντίσει οι καθηγητές της διερμηνείας να είναι συμβασιούχοι και να πληρώνονται ψίχουλα, όπως είναι φυσικό δεν έρχονται οι άνθρωποι να διδάξουν στην Κέρκυρα με αποτέλεσμα να υπάρχει προς το παρόν μόνο μια καθηγήτρια για την διερμηνεία στα Αγγλικά....Μπράβο ρε Αθηνούλα!!! Ήξερα ότι δεν θα με απογοητεύσεις! Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Μάλιστα....Τώρα εξηγούνται πολλά, μπορώ να πω. Θέλω να περάσω εκεί, το θέλω πάρα πολύ, αλλά είναι δύσκολο και δεν νιώθω και εντελώς σίγουρη ότι αυτό μου αρέσει...Δεν ξέρω τι να κάνω (τι ευτυχία )
Μια ερώτηση ακόμα μόνο (σιγά που δεν θα είχα κι άλλη): τι εννοείς όταν λες ότι δεν υπάρχει σχεδόν η διερμηνεία;
Bitte, mon amour (χαχαχα, έέέέτσι, όλα μαζί)
Ελπίζουμε να φτιάξουν τα πράγματα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demy22
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ πάρα ΜΑ πάρα πολύ που είσαι πάντα πρόθυμη να απαντάς στις ερωτήσεις μου! Πωπω ρε παιδί μου, η πολλή σκέψη θα με φάει...Δεν περιμένω πρώτα να δω αν θα περάσω χαχαχα! Ό,τι να 'ναι!
Τέλος πάντων, ευχαριστώ πολύ και πάλι Αθηνάάάά!!
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
χαχαχα...αυτό σημαίνει ότι το θέλεις πολύ! Οπότε στο εύχομαι!!!!Α μάλιστα...Η δυσλειτουργία σε όλο της το μεγαλείο!
Ευχαριστώ πάρα ΜΑ πάρα πολύ που είσαι πάντα πρόθυμη να απαντάς στις ερωτήσεις μου! Πωπω ρε παιδί μου, η πολλή σκέψη θα με φάει...Δεν περιμένω πρώτα να δω αν θα περάσω χαχαχα! Ό,τι να 'ναι!
Τέλος πάντων, ευχαριστώ πολύ και πάλι Αθηνάάάά!!
Demy22
Νεοφερμένος
Λοιπόν, πόσο πληρώνεται ένας μεταφραστής; Καλά τώρα, ψύλλους στα άχυρα ψάχνω τώρα, αλλά θα με φάει η περιέργεια αν δεν ρωτήσω!
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
Και ΝΑΙ, πάλι έχω ερώτηση! Έχω αρχίσει και με κουράζω και σε συγχαίρω αν δεν με έχεις βαρεθεί, Αθηνούλα!
Λοιπόν, πόσο πληρώνεται ένας μεταφραστής; Καλά τώρα, ψύλλους στα άχυρα ψάχνω τώρα, αλλά θα με φάει η περιέργεια αν δεν ρωτήσω!
Δεν νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σου πω, γιατί πολύ απλά δεν έχω εργαστεί ακόμα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ως ελέυθερος επαγγελματίας πληρώνεται ανα λέξη. Πχ 0,03-0,05 λεπτά την λέξη στην Ελλάδα. Ανα χώρα διαφέρει πιστεύω (μην σου λέω και βλακείες).
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Μπορείς να δεις εδώ κάποιες δημοσιεύσεις μελών του site Translatum. Απ' όσο ξέρω, στην ιστοσελίδα αυτή, υπάρχουν τα πάντα για τη μετάφραση - διερμηνεία. Οι δημοσιεύσεις, βέβαια, είναι του 2005. Οπότε ίσως να μην ισχύουν όλα από αυτά που λέγονται.Και ΝΑΙ, πάλι έχω ερώτηση! Έχω αρχίσει και με κουράζω και σε συγχαίρω αν δεν με έχεις βαρεθεί, Αθηνούλα!
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
Μπορείς να δεις εδώ κάποιες δημοσιεύσεις μελών του site Translatum. Απ' όσο ξέρω, στην ιστοσελίδα αυτή, υπάρχουν τα πάντα για τη μετάφραση - διερμηνεία. Οι δημοσιεύσεις, βέβαια, είναι του 2005. Οπότε ίσως να μην ισχύουν όλα από αυτά που λέγονται.
Πασίγνωστο σάιτ
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
Ναι, έχει πολύ ωραία θέματα. Το χρησιμοποιούσα πολύ όταν ψαχνόμουν για Τ.Ξ.Γ.Μ.Δ. !
χαχαχα! Καλά σε έχω καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι!
Γιατί παρελθόν; Δεν ενδιαφέρεσαι πλέον?
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
Το τμήμα νομίζω είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η κόρη της καθηγήτρια μου των Αγγλικών τελείωσε το συγκεκριμένο τμήμα και έκανε μεταπτυχιακό στην Τουρκία.
Όπου θες κάνεις μεταπτυχιακό
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι θα πρέπει να φύγω από την Αθήνα. Ε, και χρειάζεται ένα μικρό κεφάλαιο στην άκρη...χαχαχα! Καλά σε έχω καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι!
Γιατί παρελθόν; Δεν ενδιαφέρεσαι πλέον?
Demy22
Νεοφερμένος
Και μεταπτυχιακό στην Τουρκία ε; Πολύ ενδιαφέρον! Αλλά όντως χρειάζεται ένα κάποιο κεφάλαιο...
montagdarko
Νεοφερμένος
Ευχαριστω πολυ!!!
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
Το αν οι θέσεις θα δωθούν στην ειδίκευση Μετάφρασης και Διερμηνείας, δεν το γνωρίζω... αλλά δε νομίζω.
Σε φώτισα? χαχα
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.