betoni
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JoJoanna
Νεοφερμένος
Μιλάω με ένα Φιλανδό,μια νοτιοκορεάτισα,μια γερμανίδα και μια ιταλοαμερικάνα.
Καλή φάση!!
Έχω κερδίσει πολλά από αυτή την επικοινωνία,μπορώ να πω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
JoJoanna
Νεοφερμένος
Το πρωτο ατομο που επικοινωνησα ποτε μεσω ιντερνετ,ήταν μια Ρωσιδα πριν 3-4 χρονια.Κραταμε ακομη επαφη.Γνωριστηκαμε σε ενα τελειως ασχετο site.Πριν απο 2-3 χρονια εκανα το λαθος να αφησω το στιγμα μου στο studentsoftheworld.Δε λεω πολυ καλη σελιδα,μου στειλαν μερικοι Γερμανοι-Αμερικανοι-Καναδοι νεοζηλανδοι κλπ,αλλα οι Κινεζες και κυριως οι κορεατισες,ειναι τοσο απελπιστικα πολλες με ιδια ενδιαφεροντα που πλεον δεν τις ξεχωριζω και αναγκαζομαι απο ενα σημειο και μετα να μην απανταω στις επομενες γιατι πνιγομαι.Το καλυτερο για μενα ειναι το icq.Πηγαινετε στο www.icq.com και κατεβαστε το.Ειναι κατι σαν το μσν,το χρησιμοποπιουν οι ευρωπαιοι περισσοτερο,κι εχει φοβερα ονλαιν παιχνιδακια,στα οποια σε βαζει να παιζεις με αγνωστους,με τους οποιους μιλας,αν θελεις ξαναπαιζεις και γνωριζετε.Το χρησιμοποιησα κυριως για τα γερμανικα μου,κι ειχε πλακα.Με μια γερμανιδα μετα απο καιρο αλλαξαμε μσν,ετυχε να τη βαλω σε συνομιλια με ενα φιλο μου που δε μιλαει γερμανικα,γνωριστηκαν,ερωτευτηκαν,αυτος πηγε το Πασχα Γερμανια,και τωρα η κοπελα περναει το καλοκαιρι μαζι μας!Οποτε εξασκω τα γερμανικα και live
Kαι εγώ είχα πάθει ακριβώς το ίδιο με τις κορεάτισσες στο studentsoftheworld,ήταν τόσες που στο τέλος δεν ήξερα σε ποια έγραφα... Δεν μπορείς να απαντάς σε όλους. Είναι όπως την πραγματική επικοινωνία.
Τώρα που το λες θα δοκιμάσω και το icq. Καλό μου ακούγεται.
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Colorful_World
Νεοφερμένος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Ήμουν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών και είχα φιλοξενήσει μια γερμανίδα και με είχε φιλοξενήσει και έτσι έχω κρατήσει επαφή με τα άλλα παιδιά από το πρόγραμμα.
Συνεχίσαμε να μιλάμε με την κοπέλα και ξαναήρθε μόνη της το καλοκαίρι που μας πέρασε. Κατά πάσα πιθανότητα, θα πάω εγώ εκεί το καλοκαίρι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Γνωριστήκαμε σε ένα άσχετο σάιτ.
Κατά καιρούς μιλούσα και μέσω φβ με παιδιά από άλλες χώρες, αλλά ποτέ δεν κρατούσε για πολύ καιρό η επικοινωνία μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
nPb
Επιφανές μέλος
Κάνε το όπως ο γιός του ΓΑΠ που ερωτεύτηκε τρελά και αρραβωνιάστηκε μια λαϊκή κοπέλα.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Muxu Su να σου γνωρίσει και κανέναν Γουατεμαλέζο γόνο πολιτικού...να φτιάξεις τη ζωή σου.
Κάνε το όπως ο γιός του ΓΑΠ που ερωτεύτηκε τρελά και αρραβωνιάστηκε μια λαϊκή κοπέλα.
Καλά δε φανταζεσαι. Μετα τη Γαλλία αυτη συνέχισε το ευρωπαϊκό τουρ της σε Ιταλία, Ελβετία, Αγγλία και Γερμανία. Εγω γύρισα Ελλάδα. Γαμωτο.
Καλοκαίρι που χαν αυτοί πριν κανά μήνα εκει, αυτη κωλο δεν έστρωσε σπιτάκι της, τί Λας Βεγκας, τί Νέα Υόρκη, τί Νιου Τζερσευ, τί Καλιφορνια δηλαδη. Έχουμε δώσει υπόσχεση να ξαναβρεθούμε. Εννοείται!
Α μου έστειλε και φωτογραφια απο τη κρεβατοκάμαρα της. Οκ το μονο που έχω να πω ειναι οτι ήταν ίσα με το σαλόνι του σπιτιού μου. Ισως και μεγαλύτερο.
Δείτε την προίκα μου απο την αγαπημένη μου! Και εγω της έδωσα πολυ αγαπη. Όχι, εχει και αυτη μπόλικη προίκα απο εμένα. Και για τους απιστους Θωμαδες πάρτε και το ημερολόγιο των πανελληνίων!
Συνημμένα
nPb
Επιφανές μέλος
Λογικό είναι να έχει κρεβατοκάμαρα σαν το μέσο σαλόνι ενός (μικρο)αστικού σπιτιού. Μην σου πω, ότι θα έχει και προσωπική ασφάλεια επειδή είναι γόνος πρώην πρωθυπουργού.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Την αγάπη πώς της την έδωκες; Δια αλληλογραφίας; Ή με τον κλασικό Ελληνικό τρόπο; (τα "σ' αγαπώ" του αέρα...)
Λογικό είναι να έχει κρεβατοκάμαρα σαν το μέσο σαλόνι ενός (μικρο)αστικού σπιτιού. Μην σου πω, ότι θα έχει και προσωπική ασφάλεια επειδή είναι γόνος πρώην πρωθυπουργού.
Ξερω οτι εχει υπηρέτρια, ξερω οτι παει συνέχεια σε παρτακια, κανει και φιλανθρωπιες βεβαίως, βεβαίως. Α, και κανουν το ιδιωτικό που**να οπότε θέλουν. Μια απο αυτές τις μερες, είχαν κέφια και είπαν να ρίξουν λίγες μπογιτσες!!
Εντελώς διαφορετική νοοτροπία απλα απο όλες τις απόψεις. Και αυτο άλλωστε ειναι και το κίνητρο μου για να ανάπτυξη διεθνείς (τι είπα τωρα! ) φιλίες. Εισάγεσαι σε ενα εντελώς διαφορετικό τροπο σκέψης με τα ερεθίσματα που δέχεσαι. Τωρα που κοντεύει η αποφοίτηση της ο Μπαμπας της θα της παρει αυτοκινητακι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.