Panagiwths12
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panagiwths12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

Χαίρεται είμαι μαθητής της τρίτης λυκείου και αποφάσισα να ακολουθήσω το 4ο πεδίο λόγω προβλημάτων που είχα με την φυσική και την χημεία.Ομως εξακολουθώ να θέλω να ακολουθήσω την σχολή ΜΠΔ στις αναφερόμενες περιοχές .
Αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στα μαθήματα εφόσον κάνω το απαιτούμενο διάβασμα που αρμόζει για τις σχολές,θέλοντας όμως να διαλέξω μια περιοχή στην οποία μπορώ να κάνω και μια ‘καλή’ φοιτητική ζωή.
Αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στα μαθήματα εφόσον κάνω το απαιτούμενο διάβασμα που αρμόζει για τις σχολές,θέλοντας όμως να διαλέξω μια περιοχή στην οποία μπορώ να κάνω και μια ‘καλή’ φοιτητική ζωή.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.936 μηνύματα.

τι ειναι ΜΠΔ?Χαίρεται είμαι μαθητής της τρίτης λυκείου και αποφάσισα να ακολουθήσω το 4ο πεδίο λόγω προβλημάτων που είχα με την φυσική και την χημεία.Ομως εξακολουθώ να θέλω να ακολουθήσω την σχολή ΜΠΔ στις αναφερόμενες περιοχές .
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21.956 μηνύματα.

Για Χανιά δεν ξέρω, Ξάνθη με τα χίλια. Κάνω τη θητεία μου στην περιοχή, παράδεισος για νεολαία η πόλη. Μακάρι να έμενα εκεί. Τίγκα σε φοιτητές και φαντάρους.
Panagiwths12
Νεοφερμένο μέλος

Μηχανικός Παραγωγής και διοίκησηςτι ειναι ΜΠΔ?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Γενικά τι παίζει με τσαντίρια που ακούω φουλ και ισχύει ότι έχει μόνο αγόρια φοιτητές;Τίγκα σε φοιτητές και φαντάρους.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.936 μηνύματα.

α οκ μηχανικος παραγωγης... υποθετω δεν θελεις χιο...Μηχανικός Παραγωγής και διοίκησης
Οκ μια χαρα ..οτι λουφαρες στο λυκειο θα το πληρωσεις τωρα μετα τον ιουλιο.
Οι μηχανικοι παραγωγης δεν ειναι αστεια σχολη θελει δουλεια και δινει δουλεια...μηχανολογους γραφειου τους λενε.
Μαθηματικα υποθετω εχεις αποψη...η Αναλυση Ι ειναι κατι απο λυκειο.
Η χημεια στους μηχανολογους δεν ειναι κατι τρομερο.
Η φυσικη ναι ειναι παλουκι..ε θα σκιστεις στο διαδικτυακο φροντ και θα τα καταφερεις..αφου το θελεις.
Μην ξεχνας οτι ολοι εκει μεσα θα ειναι σαν και σενα 4ο πεδιτες..δεν θα εισαι μονος.
Καλη επιλογη κανεις
Panagiwths12
Νεοφερμένο μέλος

Θεωρώ πως έχω αρκετά καλή σχέση με τα μαθηματικά μιας και βασίζομαι αρκετά σε αυτά για τις πανελλήνιες τώρα φυσική φαντάζομαι θα θέλει αρκετή δουλειά στην σχοληΜαθηματικα υποθετω εχεις αποψη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν έδινα τόση βάση στα διαβάσματα και κατέληξα στα μέσα Δευτέρας λυκείου να πάρω την απόφαση να αλλάξω κατεύθυνσηοτι λουφαρες στο λυκειο θα το πληρωσεις τωρα μετα τον ιουλιο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

αν μελετησεις φυσικη στο διαδικτυακο φροντ ιουλιο αυγουστο σεπτεμβρη θα τα πας πολυ καλα στην σχολη μετα και θα βοηθας και τα αλλα παιδια.Θεωρώ πως έχω αρκετά καλή σχέση με τα μαθηματικά μιας και βασίζομαι αρκετά σε αυτά για τις πανελλήνιες τώρα φυσική φαντάζομαι θα θέλει αρκετή δουλειά στην σχολη
Panagiwths12
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ πολύ! Γιατί κυρίως αυτό που με αγχώνει είναι το θέμα της φυσικηςαν μελετησεις φυσικη στο διαδικτυακο φροντ ιουλιο αυγουστο σεπτεμβρη θα τα πας πολυ καλα στην σχολη μετα και θα βοηθας και τα αλλα παιδια.
jYanniss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 129 μηνύματα.

Είναι γεμάτο τσαντίρια, και το αλ τσαντίρι news από κει μεταδίδεται. Τύφλα να έχει το Ρίο και οι φαβέλες.Γενικά τι παίζει με τσαντίρια που ακούω φουλ και ισχύει ότι έχει μόνο αγόρια φοιτητές;
Φυσικά ΜΟΝΟ αγόρια φοιτητές δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κορίτσια στην πόλη.
Τι είναι αυτά που σκέφτεστε ρε... Ξεκολλήσετε λίγο το μυαλό σας, δεν είναι μόνο η Αθήνα και μετά η mordor. Υποτίθεται νέοι άνθρωποι που θα πάτε να σπουδάσετε.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ναι οκ ...η φυσικη ειναι απροβλεπτη και θελει τρικακια... αλλα οποιος καταλαβαινει μαθηματικα μπορει να καταλαβει και φυσικη.Ευχαριστώ πολύ! Γιατί κυρίως αυτό που με αγχώνει είναι το θέμα της φυσικης
ο στοχος ειναι να κανει μια προετοιμασια πτο οκτωβριου για ν μπορεις να καταλαβαινεις τον πινακα..μετα θα μπουν ολα σε γραμμη.
Δεν εχω δει και το προγμαμα σας αλλα υποθετω οτι θα κανετε τα παρακατω
Νευτωνα ( θελει προετοιμασια)
Ημεκτρομαγνητισμο ( θελει προετοιμασια)
Κβαντικη ( δεν θελει προετοιμασια)
Ηλεκρικα κυκλωματα (θελει προετοιμασια)
Φυσικοχημεια ( εξαιρετικη και ανεξαρτητη ... κατι λιγα μαθηματικα απο ολοκληρωματακια και εκθετικες θελει)
Μηχανικη ( ενας νεος κοσμος ..νεες εννοιες... και ως μπακραουν θελει τον διανυσματικο λογισμο)
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21.956 μηνύματα.

Δεν έχει τσαντίρια στη Ξάνθη. Μα καλά πως τα έχετε τα μέρη εκεί στο μυαλό σας; Κάτι γυφταραίοι ζουν σε χωριά αλλά καμμία σχέση με Μενίδι και Δενδροπόταμο. Η πόλη έχει πολλούς μουσουλμάνους (κυρίως Πομάκους/Έλληνες αλλά και λίγους τουρκογενείς) που ζουν κανονικά σε σπίτια και έχουν την επιχείρηση τους. Ήρεμοι άνθρωποι. Η Ξάνθη έχει πραγματικά πολύ καλό κόσμο και χαίρεσαι να κυκλοφορείς εκεί. Η Παλιά πόλη είναι εκθαμβωτική να την περπατάς. Σαν ζωγραφιά.Γενικά τι παίζει με τσαντίρια που ακούω φουλ και ισχύει ότι έχει μόνο αγόρια φοιτητές;
Όσο για το μόνο αγόρια φοιτητές. Όχι. Έχω δει πολλές κοπέλες στη πόλη και εξαιρετικά εμφανίσιμες (βρήκαν ανταγωνισμό οι Θεσσαλονικιές και οι Κατερινιώτισσες μας). Αλλά αν για σένα είναι τόσο σημαντικό κριτήριο ο θηλυκός πληθυσμός τότε πρέπει να στοχεύσεις στη παραδίπλα πόλη της Θράκης, στη Κομοτηνή. Εκεί υπάρχουν πολλές φήμες για το nightlife της πόλης και για το ότι οι φοιτήτριες είναι περισσότερες από τους φοιτητές.
Panagiwths12
Νεοφερμένο μέλος

Οκ αυτήν την στιγμή έχω μια άποψη για την Ξάνθη έχει αλλάξει κάπως το σκεπτικό που άκουγα για αυτήν τώρα όσον αφορά τα Χανιά εξαιρώντας το κόστος για σπίτια και κόστος ζωής αξίζει.Αν μπορεί κάποιος να μου πει για να έχω μια σφαιρική άποψη και για τις δύο περιοχες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.