Joaquín
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wrong
Δραστήριο μέλος
Γενικά, μου αρέσει να πηγαίνω σε ροκ μπαράκια, με εναλλακτική μουσική, όπου θα έχει live κάποιο όχι και τόσο γνωστό συγκρότημα που θα παίζει alternative μουσική. Λατρεύω τα ροκόμπαρα. Επίσης, πηγαίνουμε πολλές φορές με την παρέα μου σε μπυραρίες, για κρασάκι, σε ταβέρνες, σινεμά, σε ρεμπετάδικα... Πιο σπάνια πηγαίνουμε σε club, αρκετά σπάνια. Σε μπουζούκια πήγα μόνο στην τριήμερη της δευτέρας λυκείου, δε μου πολυαρέσουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Επειδή τα έχω πρόσφατα, αεροδρόμια. Πλατείες, δρόμοι, γενικά οτιδήποτε με κόσμο πάνω κάτω.
ἅλς
Διάσημο μέλος
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Για καφέ, φαγητό,βόλτα στην παραλία κουβεντιάζοντας, κινηματογράφο, συναυλίες (όταν έχει κάτι που μ΄ενδιαφέρει),σπίτι (είτε στο δικό μου είτε στων φίλων) αναλύοντας αυτά που δεν αναλύονται ή παίζοντας playstation μέχρι τελικης πτώσης
καμμένος????σε νιώθω
ἅλς
Διάσημο μέλος
καμμένος????σε νιώθω
Or3st1s SOAD
Εκκολαπτόμενο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Και σε μια φάση... ανοίγω τα μάτια και βλέπω τους άλλους να φεύγουν ....σοκ σοκ σοκ....
Gate4
Επιφανές μέλος
χαχα και εγω κοιμηθηκα στο ρεμπεταδικο στην 3ημερη της 3ης γυμνασιουΓιατί ρε παιδιά; Και εγώ έχω κοιμηθεί ,σε ρεμπετάδικο όμως, στην εκδρομή
Και σε μια φάση... ανοίγω τα μάτια και βλέπω τους άλλους να φεύγουν ....σοκ σοκ σοκ....
αλλα οχι μονο εγω ηταν και αλλα 7-8 ατομα...
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Or3st1s SOAD
Εκκολαπτόμενο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Η διαδρομή ήταν πολύωρη.
Οι θέσεις στο λεωφορείο άβολες.
Η μουσική σε νανουρίζει και λίγο.
Τι άλλο να πω για να δικαιολογηθώ;
Gate4
Επιφανές μέλος
σιγα με τον πονοκεφαλο που ειχα με πηρε ο υπνος αμεσωςαλλα δεν με ειχε αρεσει καθολου ενω φετος με λιγοτερο υπνο και περισσοτερη κουραση δεν καθομουν κατω καθολου(στο κλαμπ παντα γτ στη ταρβερνα επεσε πλ βαρεμαρα :S)χαχαχα...ενταξει γενικα στις πολυημερες δεν κοιμομαστε πολυ,ενα παιδι τον ειχε παρει ο υπνος στα μπουζουκια και ροχαλιζε κιολας...απλως πως γινεται να σε παρει ο υπνος με τοσο θορυβο??
Or3st1s SOAD
Εκκολαπτόμενο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,επίσης το χαβιάρι ήταν πολύ μαύρο,το κρασί πολύ παλιό...!Έλα τώρα ρε,αυτά αξίζουν στις πολυήμερες...Το πρώτο βράδυ που είσαι μες στον ενθουσιασμό και περιμένεις να περάσεις σούπερ,οι θέσεις στο λεωφορείο που ακριβώς επειδή είναι άβολες τις αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι για να καθόμαστε και με άλλον κάθε φορά,η μουσική του λεωφορείου που στο 95% των παιδιών δεν αρέσει και κάνουμε τρελό χαβαλέ...!Μη μου τα απομυθοποιείς τώρα..Και οι 2 4ήμερές μου έτσι ήταν!(ειδικά η Σαλονικιά!!)Ήταν το πρώτο βράδυ.
Η διαδρομή ήταν πολύωρη.
Οι θέσεις στο λεωφορείο άβολες.
Η μουσική σε νανουρίζει και λίγο.
Τι άλλο να πω για να δικαιολογηθώ;
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήμουν κουρασμένη ρε Νατάσα και στο λεωφορείο δεν μπορούσα να κοιμηθώ ακούγοντας Πανταζή και Καρρά από τις 7 το πρωί!!!! Όχουυυυυυυυ...Δείξτε λίγο κατανόηση στα κουρασμένα νιάταΝαι,επίσης το χαβιάρι ήταν πολύ μαύρο,το κρασί πολύ παλιό...!Έλα τώρα ρε,αυτά αξίζουν στις πολυήμερες...Το πρώτο βράδυ που είσαι μες στον ενθουσιασμό και περιμένεις να περάσεις σούπερ,οι θέσεις στο λεωφορείο που ακριβώς επειδή είναι άβολες τις αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι για να καθόμαστε και με άλλον κάθε φορά,η μουσική του λεωφορείου που στο 95% των παιδιών δεν αρέσει και κάνουμε τρελό χαβαλέ...!Μη μου τα απομυθοποιείς τώρα..Και οι 2 4ήμερές μου έτσι ήταν!(ειδικά η Σαλονικιά!!)
Dias
Επιφανές μέλος
Tα ξέχασες? Πάντα στις εκδρομές υπάρχουν μερικοί που δεν θέλουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα μπουζούκια και μερικοί που δεν θέλουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα κλαμπ. Για λόγους ισότητας πάμε και στα 2. Έτσι αυτοί που βρίσκονται εκεί που δεν θέλουν, κοιμούνται (ή κάνουν ότι κοιμούνται ). Αλλά, μόλις γυρίσουμε στο ξενοδοχείο ξαναζωντανεύουν.Όλοι τόσο σούπερ περνάτε στις εκδρομές;
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Φετος στην εκδρομη ξεκινησαμε στης 6.00Ήμουν κουρασμένη ρε Νατάσα και στο λεωφορείο δεν μπορούσα να κοιμηθώ ακούγοντας Πανταζή και Καρρά από τις 7 το πρωί!!!! Όχουυυυυυυυ...Δείξτε λίγο κατανόηση στα κουρασμένα νιάτα
το πρωι με κωστοπουλο εγω παντως μια χαρα αφεθηκα στην αγκαλια του μορφεα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.