peace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γ. σε συναυλία (γενικά)
Δ. σε εναλλακτική μουσική σκηνή
Ζ. σε θέατρο / σινεμά
κ.α.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
John Kort
Νεοφερμένος
Και οι συναυλίες μ' αρέσουν, αν και μόνο σε 1-2 έχω πάει.. Για club δεν τρελαίνομαι κιόλας, ίσα-ίσα που βουϊζουν/πονάνε τα αυτιά μου και μετά έχω δυνατό πονοκέφαλο... Μπουζούκια/λαϊκά δε μ'αρέσουν καθόλου. :nono:
valia_92
Νεοφερμένος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
τις πιο πολλες φορες βγαινω σε μπαρακια.. μ αρεσουν πολυ οι συναυλιες αλλα δεν καταφερω να παω και πολυ συχνα... συχαινομαι τα club αλλα στην περιοχη μου το καλοκαιρι ολοι εκει πανε και με τραβολογανε κ εμενα καμια φορα.. το καλυτερο ειναι κατα την γνωμη μου μια μπυριτσα στο χερι+καλη παρεα στην παραλια+(αν το επιτρεπει ο καιρος) νυχτερινο μπανιο= η τελεια βραδια
Ω ναι ο καλύτερος συνδιασμός
Ειδικά το νυχτερινό μπάνιο είναι το καλύτερο, αν είναι με το έτερον ήμισυ και την παραλία άδεια
mimi
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ιδιο!:no1:Clubs, καφετέριες και εστιατόρια. Οσο πιο κυριλάτα τόσο το καλύτερο. Λαικομάγαζα και μπουζούκια τα σιχαίνομαι. Τα υπόλοιπα ούτε κρύο ούτε ζεστό.
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν πάλι είσαι με καλή παρέα....κάπου ήσυχα....
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ
Νεοφερμένος
alkmini
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Thra
Νεοφερμένος
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
μ'αρεσει κ το θεατρο κ το σινεμα πιο πολυ. συναυλιες επισης, αλλα σε τραγουδιστες που πορωνεσαι
tolisman
Δραστήριο μέλος
βλεπω τα κλαμπ κ τα μπουζουκια σαν κατι αποθηκες που μας στριμωχνουν ολους μεσα κ σα να μας λενε: σκαστε,πιειτε κ χορεψτε! προτιμω πιο χαλαρα νεανικα μερηι
+1000
προσωπικά έχω ορκιστεί να μην ξαναπατήσω σε κλαμπ. για τα μπουζούκια δεν χρειάζεται να τ' ορκιστώ. εννοείται.
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως όσον αφορά τα μπουζούκια θα'ρθει καιρός που κάποιοι απο δω μέσα θα ψοφάν για να πάνε στον Πλούταρχο ή στην Πέγκυ!!!!Ξέρω κι άλλους που το παίζαν ροκάδες και μεταλλάδες αλλά στο σωστό timing το μόνο μέρος που τους ταίριαζε ήταν τα μπουζούκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και όταν λέω μπουζούκια δεν εννοώ σκυλάδικα και τσιφτετελάδικα!Αυτά δε μαρέσουν!
Και φυσικά μην ξεχνάμε το σινεμά!!Σταθερή αξία!
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λέτε παιδιά!!!Πολύ ωραία είναι τα κλαμπ και τα μπουζούκια αλλά αυτά που δεν είναι τέρμα στριμωξίδι και δε θες μισή ωρα για να πας στην τουαλέτα!!Δεν εχω πρόβλημα για συναυλίες και πιο έντεχνα events αλλά προτιμώ τα πρώτα!Το καλύτερο απ'όλα βέβαια είναι με διαφορά ταβέρνα με ζωντανή λαική μουσική και ρετσίνα!!!!! ΑΘΩΝΟΣ 4 EVER AND EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oι Σαλονικιοί καταλαβαίνουν!!!!
Πάντως όσον ααφορά τα μπουζούκια θα'ρθει καιρός που αυτοί που κάποιοι απο δω μέσα θα ψοφάν για να πάνε στον Πλούταρχο ή στην Πέγκυ!!!!Ξέρω κι άλλους που το παίζαν ροκάδες και μεταλλάδες αλλά στο σωστό timing το μόνο μέρος που τους ταίριαζε ήταν τα μπουζούκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και όταν λέω μπουζούκια δεν εννοώ σκυλάδικα και τσιφτετελάδικα!Αυτά δε μαρέσουν!
Και φυσικά μην ξεχνάμε το σινεμά!!Σταθερή αξία!
ΥΕΑΗ !
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ένα μπαράκι με χαμηλή ροκ μουσική με καλή παρέα και το μωρό μου, και μετά σπίτι μου οι 2 μας για την συνέχεια...
AnastaZia
Νεοφερμένος
βασικα καλη παρεα να εχεις και οπου κ να πας ωραια θα περασεις...
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Δεν βρισκω τπτ ενδιαφερον σε αυτα.Αντιθετα βρισκω εναδιαφερον την συναυλια,το σινεμα και την ταβερνα.Και γουσταρω πολυ να εισαι εξω στην φυση και να συζητας για διαφορα (σε αυλη σπιτιου,σε παραλια,σε βουνο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.