nikiiiiiiiiii
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikiiiiiiiiii
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
nikiiiiiiiiii
Νεοφερμένος
marion1
Νεοφερμένος
Σε περίπτωση που καλύπτεσαι απ οτι διάβασα μπορείς να επιλέξεις αν θα συνεχίσεις στο φορέα που είσαι ήδη ή θα βγάλεις φοιτηικό βιβλιάριο. Συμφέρει να φύγεις απο το Ι.Κ.Α. για να πάρεις το φοιτητικό?
Από τη μια συμφέρει γιατί θα δικαιούσαι ό,τι κι ένας υπάλληλος δημοσίου, δηλ. πολύ περισσότερα από το ΙΚΑ, από την άλλη αν πχ χρειαστείς περίθαλψη σε μερος εκτός αυτού που βρισκεται η σχολή σου, έχει λίγο τρέξιμο.
nikiiiiiiiiii
Νεοφερμένος
nikiiiiiiiiii
Νεοφερμένος
marion1
Νεοφερμένος
Μεχρι πότε μπορώ να πάρω το βιβλιάριο?
Δε γνωρίζω για όλες τις σχολές, στη δική μου πάντως το έδιναν όποτε κι αν το ζητούσες, σε οποιοδήποτε έτος κι αν ήσουν κτλ. Οι περισσότεροι βεβαια το ζητούσαν με την εγγραφή, άλλοι όταν για κάποιους λόγους έμειναν ανασφαλιστοι από τον προηγουμενο φορέα κλπ. Όσο είσαι φοιτητής έχεις δικαίωμα να το ζητήσεις.
nikiiiiiiiiii
Νεοφερμένος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Πηρατε ολοι σας φοιτητικό βιβλιάριο?
Δινουν και στα ΤΕΙ ή μονο στα ΑΕΙ ?
Εχω περασει σε ΤΕΙ αλλα στο β εξαμηνο,δλδ δεν εχω αρχισει ακομη, αν μπορω και εγω να βγαλω μπορω και τωρα? Δλδ και ας μην εχω αρχισει τη σχολη?
αν γνωριζει κανεις στα σιγουρα θα ηθελα να μου πει:xixi:
ή αν εχεται καποιο link δεκτο ειναι και αυτο
θερμη παρακληση, χρειαζομαι απαντησεις το συντομοτερο δυνατο:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia
Διάσημο μέλος
νομίζω ότι δικαιούμαστε όλοι, απλά πρέπει να το ζητήσεις...
κ να μην είσαι ασφαλισμένη κάπου αλλού αλλά το τελευταίο δεν ξέρω αν όντως ισχύει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
δε μπορω να το βγαλω απο εδω απλα δειχνοντας το χαρτη που μας ειχαν δωσει τη μερα τις εγγραφης? (:who: δε θυμαμαι πως λεγεται)
σε ευχαριστω πολυ που απαντησες πρωτη μαρη Γιωτα
Pemptousia
Διάσημο μέλος
θα ρωτήσω αύριο τη γραμματεία μου... λογικά τα ίδια ισχύουν...
κ τον κολλητό μου!
Darkness
Περιβόητο μέλος
μη μπεις σε αυτον τον κοπο.
παντως ευχαριστω !!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.