Εσείς ποια γλώσσα θα μου προτίνατε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tróndur í Gøtu
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antigonos333
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε ξέρω για βιβλία, εγώ χρησιμοποιούσα για λίγο αυτό το σάιτ(πρέπει να ξέρεις αγγλικά), μου φάνηκε πολύ καλό, έχω σκοπό να συνεχίσω κάποια στιγμή.
https://www.ntnu.edu/now
Tróndur í Gøtu
Νεοφερμένος
Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αναθεωρώ.Τα Νορβηγικά έχουν πάρα πολλές διαλέκτους...Μάθετε σουηδικά καλύτερα
Δίκιο έχεις αλλά και τα σουηδικά έχουν αρκετές
Πχ Skanska,Smalandska,Dalmal,Gotlandska,Varmlandska,Norrlandska και τα ''κλασσικά'' σουηδικά είναι τα Stockholmska
(Δεν έχω βάλει τους τονισμούς στις λέξεις γιατί δεν τα έχω στο πληκτρολόγιο)
DarthFederer
Διάσημο μέλος
antigonos333
Νεοφερμένος
Ξέρω ήδη γερμανικά, έχω τελειώσει το επίπεδο Β2 και έχω μπει Γ1Νορβηγικα? Μμμ παραξενη επιλογη. Πιστευω αν δεν βρεις να ξεκινησεις αυτη τη γλωσσα, καλυτερα μαθε Γερμανικα, απο οσο θυμαμαι τουλαχιστον με τα Δανεζικα ειχαν καποιες ομοιοτητες, οποτε θα αρχισεις να μπαινεις στη λογικη των βορειοευρωπαικων γλωσσων. Παντως αποψη μου καλυτερα βελτιωσε πολυ τα αγγλικα σου και μετα ξεκινα δευτερη γλωσσα. Και οταν λεμε βελτιωσε τη γλωσσα, ΔΕΝ εννοω πτυχιο. Το πτυχιο δεν σημαινει τπτ, ενω και σε πανεπιστημια να θες να κανεις αιτηση δεν το δεχονται
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Ξέρω ήδη γερμανικά, έχω τελειώσει το επίπεδο Β2 και έχω μπει Γ1
Πολυ καλα τοτε, εχεις καποιες βασεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.