A propos
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν το ρώτησα σε καθηγητή μου. Το Ασσάς είναι πολύ καλύτερο (άσχετα αν το Σορμπον είναι label de qualité). Επίσης τα λατινικά γράμματα παραπέμπουν σε διαφορετικά πανεπιστήμια.
Ευχαριστώ. Κι εγώ αυτό έχω ακούσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ. Κι εγώ αυτό έχω ακούσει.
Και τα δυο καλα ειναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
https://www.agorassas.fr/?page_id=2296 Παιδια ξερετε τιποτα γι αυτο το πρόγραμμα εξ αποστασεως...δινεται κανονικο πτυχιο??
Ετσι φαινεται. Παιρνεις Bac +3 ή Licence. H λισανς ειναι κανονικο τριτοετες πτυχιο. Σε τεσσερα χρονια παιρνεις master
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joanna_4
Νεοφερμένος
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με το τι ζητάνε για να σε πάρουν πχ ξένη γλωσσά το B1 η Β2 και πάνω
Ευχαριστώ !!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας φέτος γράφω πανελλήνιες και στόχος μου είναι η Νομική και σκοπεύω αν περάσω να πάω στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γαλλία .
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με το τι ζητάνε για να σε πάρουν πχ ξένη γλωσσά το B1 η Β2 και πάνω
Ευχαριστώ !!
Καλησπέρα,
Συνήθως ζητάνε από Β2 και πάνω. Εξαρτάται, βέβαια, και από το πανεπιστήμιο.
Θα κάνεις πρώτα εγγραφή στο postbac (μέσω του οποίου κάνεις αιτήσεις σε πολλα γαλλικά πανεπιστήμια). Μόλις συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, θα είσαι σε θέση να δεις τα μαθηματα που προσφέρει κάθε πανεπιστήμιο και το γλωσσικό επίπεδο που θέτει ως προϋπόθεση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joanna_4
Νεοφερμένος
joanna_4
Νεοφερμένος
ξέρεις μήπως δέχονται το 2 έτος .???
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστώ πολύ
ξέρεις μήπως δέχονται το 2 έτος .???
Για να εισαχθείς στο δεύτερο έτος στη Γαλλία, πρέπει να έχεις ολοκληρώσει το πρώτο έτος σε κάποιο άλλο πανεπιστήμιο. Μίλα με το Γαλλικό Ινστιτούτο για περισσότερες πληροφορίες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.