nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Δε συγκλονισε και τον κοσμο μου αλλα για το γενικα αδιαφορο περιεχομενο του τα λεει πολυ κατανοητα...Τα φιλοσοφικά- κοινωνιολογικά.
Ότι αρκετοί έκαναν χαρακίρι μετά την ανάγνωσή του κι εσύ είσαι ο πρώτος που του άρεσε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
these dark hours I seek for suggestions, too.Καλύτερα διάβασε άλλο βιβλίο, να δεις το φως το αληθινό.
any good ones?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Δοκιμασα Διε8νες αλλα δε διαβαζεται με τιποτα.Καλύτερα διάβασε άλλο βιβλίο, να δεις το φως το αληθινό.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
εισαι μυστηριο τυπακι εσυΔοκιμασα Διε8νες αλλα δε διαβαζεται με τιποτα.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxdxd, άααραξε. Η πρώτη επαφή είναι δύσκολη. Συνηθίζεται το ΔΔΔ!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ρε στις παραδοσεις μου αρεσει παρα πολυ και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον. Αλλα οταν παω να διαβασω το βιβλιο μου φαινεται πως λεει εντελως διαφορετικα πραγματα, το γαμαει με τη λεπτομερεια και εχει 3000 παραδειγματα...και εχω φτασει σελιδα 30.Veni, ευχαριστώ.
nikosxdxd, άααραξε. Η πρώτη επαφή είναι δύσκολη. Συνηθίζεται το ΔΔΔ!
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικά είναι δυσνόητο το Διεθνές και η ορολογία, ρε. Άααραξε! Και να φανταστείς ότι ο Ρούκουνας θεωρείται «εύκολος». Πού να διάβαζες από Αντωνόπουλο-Μαγκλιβέρα...Ρε στις παραδοσεις μου αρεσει παρα πολυ και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον. Αλλα οταν παω να διαβασω το βιβλιο μου φαινεται πως λεει εντελως διαφορετικα πραγματα, το γαμαει με τη λεπτομερεια και εχει 3000 παραδειγματα...και εχω φτασει σελιδα 30.
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Μαχαιρι στην καρδια ηταν αυτο...θα το πιασω κι εγω απο δευτερα ελπιζω.Λατρεύω Δημόσιο Διεθνές και λατρεύω Γαβουνελη το αγαπημένο μου μάθημα στη Νομική ως τώρα και το σύγγραμα του Ρούκουνα είναι πολυ ωραίο ειμαι κάπου στη μέση τώρα στο δίκαιο της θάλασσας
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Mε ξυσιμο δε μπαινεις παντως.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
φαντασου τι χρειαζεται να βγειςΤελικα ρε παιδια χρειαζεται τοσο διαβασμα για να μπεις νομικη Αθηνων;
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
μου φαινεται στην αρχη των παραδοσεων ειχαν πει πως δεν επιτρεπεται αλλα δε θυμαμαι και ισως να το αλλαξαν
Nelly
Νεοφερμένος
ξερει κανεις αν στ ευρωπαικο δικαιο δ εξ,επιτρεπουν να φερουμε ΣΛΕΕ ή ΣΕΕ?
μου φαινεται στην αρχη των παραδοσεων ειχαν πει πως δεν επιτρεπεται αλλα δε θυμαμαι και ισως να το αλλαξαν
Πέρυσι πάντως μας τις είχαν επιτρέψει. Τώρα δεν ξέρω αν το κάνουν πάντα
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ναι τελικα το επιτρεπουν και φετοςΠέρυσι πάντως μας τις είχαν επιτρέψει. Τώρα δεν ξέρω αν το κάνουν πάντα
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σου Kirdou. Δε γνωρίζω αν σε απασχολεί ακόμη το ζήτημα αλλά πράγματι υπάρχει σχετικό σύγγραμμα: "Διεθνείς Συμβάσεις Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που δεσμέυουν την Ελλάδα", σελίδα 587 για την ακρίβεια. Παλιότερα διανεμόταν μαζί με το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, για τώρα δεν έχω ιδέα.Ελπίζω να σε βοήθησα..
Σε ευχαριστώ πολύ!Να υποθέσω ότι υπάρχει στο σπουδαστήριο νομικής;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 183 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- nearos
- SoyN
- angies
- tfghp
- brizoulis
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.