nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ερώτηση για τη Φιλοσοφία του Δικαίου... Σήμερα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Σχολής σημειώσεις. Εγώ που δίνω τη Δευτέρα, τι πρέπει τελικά να διαβάσω; Αυτές ή το σύγγραμμα του κ. Σούρλα; Σε μεγάλο μέρος τους, δεν υπάρχει αλληλοεπικάλυψη.
Θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον θα μπορούσε να μου απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Oλα διαβασε τα αστερι μου, εγω τουλαχιστον ετσι θα κανω. Δωσε εμφαση σε ωφελιμισμο και Καντ...Καλησπέρα! Καινούργια στην παρέα, οπότε συγχωρείστε μου τυχόν λάθη, δεν είμαι εξοικειωμένη.
Ερώτηση για τη Φιλοσοφία του Δικαίου... Σήμερα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Σχολής σημειώσεις. Εγώ που δίνω τη Δευτέρα, τι πρέπει τελικά να διαβάσω; Αυτές ή το σύγγραμμα του κ. Σούρλα; Σε μεγάλο μέρος τους, δεν υπάρχει αλληλοεπικάλυψη.
Θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον θα μπορούσε να μου απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
αρκετό διάβασμα
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
E δε νομιζω οτι τουλαχιστον στην αρχη η Νομικη εχει περισσοτερο διαβασμα απο ενα ΤΕΙ...εισαγωγικα ειναι ολα και οι παραδοσεισ σου γλυτωνουν παρα πολυ χρονο προσωπικου διαβασματος.
Βασικα υπάρχουν ΤΕΙ που έχουν πολυ πιο δύσκολο προγραμμα σπουδων απο τη νομικη και επειδή έχω δει βιβλία και έχω μεινει προσωπικά θεωρώ τυχερό τον έαυτο μου που κατέληξα σ αυτο το τμήμα και όχι σε κάποιο πιο δύσκολο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 183 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- nearos
- SoyN
- angies
- tfghp
- brizoulis
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.