nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
/Αν εισαι καλο παπαγαλακι μπορει...εγω με ο,τι σχετιζεται αμεσα η εμμεσα με ιστορια απλα βγαζω σπυρια.
πες μου κανενα καλο εύκολο επιλογης αν ξερεις χωρις παπαγαλία να το χω στα υποψην μου για τα επομενα εξάμηνα γιατι εγω διαλέγω μ αυτα που ακούω απο δω κι απο κει , αυτο το πτωχευτικο ειναι ευκολο ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Κοιρα εγω πηρα ανακριτικη σ αυτο το εξαμηνο, πολυ εκολο μαθημα με μικρη υλη και ενισχυτικη προαιρετικη εργασια..δεν ηθελε και παρακολουθηση ουτε εξτρα γνωσεις..
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορω να το επιλεξω και στο εαρινο εξαμηνο η η ανακριτικη ειναι μονο χειμερινο και μια αλλη απορια αν κοπω σε ενα μαθημα τωρα πχ αστικο μπορω να το δωσω με την εξεταστικη του ιουνη η παω αναγκαστικα σεπτεμβρη γιατι γι αυτο δεν είμαι σιγουρος αν γίνεταιΔε ξερω διαγνωστικα θα το δωσω, θελει γνωσεις εμπορικου και γενικων αρχων αποτι πληροφορηθηκα...
Κοιρα εγω πηρα ανακριτικη σ αυτο το εξαμηνο, πολυ εκολο μαθημα με μικρη υλη και ενισχυτικη προαιρετικη εργασια..δεν ηθελε και παρακολουθηση ουτε εξτρα γνωσεις..
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρεπει να ναι πολυ βαρύ να διαβάζεις το καλοκαίρι με φαντάζομαι 4 έτος να χρωσταω τα μαλιοκεφαλά μου και να εχω να δωσω ενα κάρο μαθηματα καλοκαιριάτικαΗ ανακριτική είναι μόνο στο χειμερινό και φέτος δεν μπορείς να δώσεις μάθημα χειμερινού στις εξετάσεις του εαρινού. Πάει για Σεπτέμβρη. Μόνο για τους επί πτυχίο ισχύει.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
(offtopic, Νικο σου προτεινα να ερθεις μαζι tomorrowland? Μου ρθε φλασια. )
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 183 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- nearos
- SoyN
- angies
- tfghp
- brizoulis
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.