Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Βλεπω που και που παλια θεματα και φριττω Να δω τι θα γινει...καλο διαβασμα και καλο κουραγιο μας!
Εγώ δεν το έχω επιχειρήσει ακόμα, προς το παρόν αρκούμαι σε αυτά που κάνουμε.
Επίσηηης, καλό κουράγιο.
Αύριο είναι λίγο βαρετή η μέρα πάντως και το πρωινό ξύπνημα απλά δεν αντέχεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Ακούγονται πολλά. Δε νομίζω ότι έχει νόημα να το συζητάμε πάντως γιατί απλούστατα κανείς δεν πρόκειται να πει κάτι τελικό από τώρα..
Penny93
Νεοφερμένος
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Βγηκε το προγραμμα, χαμος!
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή μας χρονιά
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Χειρότερη αρχή δε θα μπορούσαμε να έχουμε (Συνταγματικό).
Καλή μας χρονιά
Αν θυμάμαι καλά και εμείς αυτή την αρχή είχαμε...
anastasia5
Νεοφερμένος
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Κι εγώ έλειπα την Πέμπτη από τη σχολή και δεν το άκουσα... Απ' ότι μου είπαν όμως είναι προαιρετικές και άνευ βαθμολογικής αξίας.
Χωρίς σχόλια...
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είχα πάει για καφέ papas, για άλλους λόγους έλειπα. Μη χάσεις και δε πεταχτείς εσύ.Χωρίς σχόλια...
Έχω την εντύπωση ότι η εργασία είναι για το α' κλιμάκιο...
Μου είπαν ότι ισχύει και για τα 2 κλιμάκια.
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί να μου στείλει κάποιος το link με τα θέματα για τις εργασίες στην εισαγωγή στην επιστήμη του δικαίου?
Υπαρχει λινκ με θεματα; Ξερω οτι υπαρχει λινκ για βιβλιογραφια...
Εσυ τι εχεις ακουσει για τις εργασιες γενικα;
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπαρχει λινκ με θεματα; Ξερω οτι υπαρχει λινκ για βιβλιογραφια...
Εσυ τι εχεις ακουσει για τις εργασιες γενικα;
Ο Βουτσάκης είπε ότι θα ανέβαιναν στο site του τομέα ιστορίας και θεωρίας δικαίου και εφόσον υπάρχει βιβλιογραφία κάπου θα υπάρχουν και τα θέματα.Μας είπε ότι δεν μετράνε στη βαθμολογία.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Βουτσάκης είπε ότι θα ανέβαιναν στο site του τομέα ιστορίας και θεωρίας δικαίου και εφόσον υπάρχει βιβλιογραφία κάπου θα υπάρχουν και τα θέματα.Μας είπε ότι δεν μετράνε στη βαθμολογία.
Στην ιστοσελιδα της νομικης παντως δεν εχουν ανεβει... Περιμενε και αυτη την εβδομαδα....
Παντως, λιγο αργα δεν το θυμηθηκαν;;;;
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 183 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- nearos
- SoyN
- angies
- tfghp
- brizoulis
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.