V@silis
Νεοφερμένος
Καλά ήταν, με έπρηξαν βέβαια λίγο από τις παρατάξεις και με γέμισαν φυλλάδια
Αν καταφέρουν να διαβάσουν τα γράμματά μου έτσι όπως τα έκανα θα είναι ήρωες.
Α, ξ'εχασα να ρωτήσω, στο φυλλαδιάκι με τις οδηγίες έγραφε ότι πρέπει να πάμε να πάρουμε κάτι κωδικούς λίγες μέρες μετά την εγγραφή.. Εκεί πάμε όποτε θέλουμε ή θα βγει ανακοίνωση? Χαζό το ξέρω, αλλά το χα απορία
Στο χαρτι παντως λεει πως θα παμε στην Ασκληπιου 9 ,περιπου δυο εβδομαδες μετα την εγγραφη μας. Αυτο το "περιπου" εμενα με παραπεμπει στο οτι θα μπορει να παει οποτε θελει ο καθενας μας (μεσα σε συγκεκριμενες ημερομηνιες βεβαια). Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι!Και με την απορία θα σ'αφήσω απ' ό,τι βλέπω γιατί κι εγώ παρέλειψα να ρωτήσω. Θα βγει ανακοίνωση μάλλον. Γιατί είπαν ότι θα έχουμε κωδικούς σε 15-20 μέρες. Περσινά ξινά σταφύλια δηλαδή. Αφού είναι και τόσο απαραίτητη διαδικασία θα φροντίσουν-φαντάζομαι-να μας το υπενθυμίσουν παντοιοτρόπως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι. Έδωσα τα χαρτιά μου, κόλλησε τις φωτογραφίες και με έδιωξε, ούτε μου είπε για οδηγό σπουδών, ούτε κι εγώ το θυμήθηκα.Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο χαρτι παντως λεει πως θα παμε στην Ασκληπιου 9 ,περιπου δυο εβδομαδες μετα την εγγραφη μας. Αυτο το "περιπου" εμενα με παραπεμπει στο οτι θα μπορει να παει οποτε θελει ο καθενας μας (μεσα σε συγκεκριμενες ημερομηνιες βεβαια). Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι!
Πήραμε οδηγό σπουδών! Μας τον μοίρασαν! Τώρα το κατά πόσο θα τον διαβάσουμε...τον είχα ήδη μισοδιαβάσει στο διαδίκτυο.
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή.
V@silis
Νεοφερμένος
Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω...Πήραμε οδηγό σπουδών! Μας τον μοίρασαν! Τώρα το κατά πόσο θα τον διαβάσουμε...τον είχα ήδη μισοδιαβάσει στο διαδίκτυο.
Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμεΕγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων.
Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια ξανθιά ήταν?Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.
Φυσικά και να κανονίσουμε όταν έχουμε μαζευτεί όλοι Αθήνα!Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή.
anastasia5
Νεοφερμένος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι αυτό, δε θα είμαι ΑθήναΑυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε
Το επόμενο αν είναι, να ανέβω πάλι (αφορμή ψάχνω)
!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων.
Ναι, να κανονίσουμε ομαδική συνάντηση!
Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω...
Πιθανολογώ ότι δεν έμειναν για τις υπόλοιπες μέρες και πήραμε μόνο όσοι γραφτήκαμε την πρώτη. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί είναι οδηγός 2011-2012 που σημαίνει καινούργιος, δεν ήταν περσινοί να πεις ότι είχαν λίγα αποθέματα και έφτασαν μόνο για τους πρώτους. Εκτός κι αν είχαν τυπώσει ενδεικτικά.
anastasia5
Νεοφερμένος
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οδηγό σπουδών ούτε σε μας έδωσαν (ήμουν στις 12). Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Από την άλλη, σαφώς θέλουν να κάνουν οικονομία και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκτυπώσεις υλικού που μπορείς να το δεις δικτυακά.Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι!
anastasia5
Νεοφερμένος
Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε
Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.?
!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι
Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα.
V@silis
Νεοφερμένος
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγειΟ περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο.
V@silis
Νεοφερμένος
Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε...Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα.
!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html
Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.?
Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε.
anastasia5
Νεοφερμένος
Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι
όντως....
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 183 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- nearos
- SoyN
- angies
- tfghp
- brizoulis
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.