myrto0li
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
και πάλι ευχαριστώΑφού είσαι στο ξεκίνημα δεν νομίζω ότι έχει νόημα να πας να παρακολουθήσεις δίκη, δεν θα καταλάβεις και πολλά και κυρίως δεν θα σου προσφέρει κάτι που να το χρειάζεσαι για τα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου.
Βιβλία ναι, κυρίως σχετικά με την εισαγωγή στο δίκαιο και το συνταγματικό δίκαιο.
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το βιβλίο του Σπυρόπουλου για το Συνταγματικό Δίκαιο, που έχει και κάποια εισαγωγικά στοιχεία για το δίκαιο και γενικά είναι καλογραμμένο.
Όχι, σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα θα πας, αναλόγως και με το αρχικό γράμμα του επωνύμου σου. Θα βγει ανακοίνωση όταν θα είναι ο καιρός, τώρα είναι πολύ νωρίς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
τα φοιτητικα εστιατορια συμφερουν?
Είναι μια οικονομική λύση.
myrto0li
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Μπορείς να συγκεντρώσεις όλες σου τις απορίες σε ένα σχόλιο;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Myrto0li,
Μπορείς να συγκεντρώσεις όλες σου τις απορίες σε ένα σχόλιο;
Χαχαχαχα. ''Ρωτώντας φτάνεις στο χωριό''(κάπως έτσι το λένε), ή ''δεν ήξερες,δεν ρώταγες;''
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Χαχαχαχα. ''Ρωτώντας φτάνεις στο χωριό''(κάπως έτσι το λένε), ή ''δεν ήξερες,δεν ρώταγες;''
Μα στις τελευταίες έξι σελίδες διαβάζω ερωτήσεις ευρέος φάσματος...
Από την τσάντα μέχρι το εισιτήριο!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Φοιτητικό εστιατόριο είπε , όχι εισητήριο(κι εγώ αρχικά είχα διαβάσει εισητήριο). Μάλλον θέλει απαντήσεις μόνο απο άτομα της συγκεκριμένης σχολής. Γιατι κι εγώ απάντησα σε ορισμένες απορίες, αλλα...Μα στις τελευταίες έξι σελίδες διαβάζω ερωτήσεις ευρέος φάσματος...
Από την τσάντα μέχρι το εισιτήριο!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Φοιτητικό εστιατόριο είπε , όχι εισητήριο(κι εγώ αρχικά είχα διαβάσει εισητήριο). Μάλλον θέλει απαντήσεις μόνο απο άτομα της συγκεκριμένης σχολής. Γιατι κι εγώ απάντησα σε ορισμένες απορίες, αλλα...
Χαχαχα. Μην άγχεσαι. Κλάιν.
Εγώ νομίζω ότι πέρα από το εστιατόριο, κάπου διάβασα και για εισιτήριο...
venividivici43946
Διάσημο μέλος
''Ρωτώντας φτάνεις στη Ρώμη
Τσ, τσ.
Πολλές απορίες ή ιδέα μου;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Τσ, τσ.
Πολλές απορίες ή ιδέα μου;
Αλήθεια με χωρίο το έχώ ακούσει-τόσα χρόνια ζούσα στο ψέμα τελικά
madrilenos
Νεοφερμένος
Υπάρχει μια φήμη ότι το β' κλιμάκιο έχει καλύτερους καθηγητές σε σχέση με το πρώτο.γτ ολοι λςνς οτι το β' κλιμακιο ειναι τυχερο?? εχουν καλυτερους καθηγητες απο το πρωτο?/ μπαινουν πιο ευκολα βαθμοι?? το καημενο το Α' κλιμακιο τι φταιει??
Σε γενικές γραμμές ισχύει για κάποια μαθήματα, αλλά δεν είναι και απόλυτο. Έχουμε και κατι κλινικές περιπτώσεις και στο β' κλιμάκιο...
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης σε πολλα μαθηματα μου ετυχε να ειναι πιο ευκολα τα θεματα του α κλιμακιου παρα τα δικα μας(του β)...Οποτε chill
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
myrto0li
Εκκολαπτόμενο μέλος
madrilenos
Νεοφερμένος
Οι ώρες των μαθημάτων είναι οι ίδιες. Απλά σε άλλες αίθουσες κάνει το ένα κλιμάκιο και σε άλλες το άλλο.Έχω μάθει, όμως, ότι οι συνθήκες στο β' κλιμάκιο είναι πολύ πιο ανθρώπινες όσον αφορά τις ώρες των μαθημάτων, τις ώρες εξέτασης κ.ά. .
Στις εξετάσεις συνηθως το πρώτο κλιμάκιο δίνει πρώτα και μετά το δεύτερο, αλλά αυτό δεν έχει τόσο σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ίσως ο τρόπος εξέτασης, τα θέματα, η αυστηρότητα στην βαθμολόγηση και αυτό εξαρτάται από τον καθηγητή σε πρώτο και κύριο λόγο.
Τίποτα.ευχαριστω παιδια κ συγγνωμη για το πρηξιμο.....
myrto0li
Εκκολαπτόμενο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
νομιζω οτι με εχετε καλυψει πληρως...ευχαριστω!
Καλά κάνεις και ρωτάς. Στο παρόν, στις προηγούμενες σελίδες, έχει πληροφορίες που ίσως σε ενδιαφέρουν.
Και όχι, τα κλιμάκια δεν έχουν πάντα ίδιες ώρες μάθημα.
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sowhat
- loulou
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- SoyN
- angies
- tfghp
- User2350
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.