nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Eνδεικτικο ειναι απ' οτι εχω καταλαβει, απλα καλο ειναι σε γενικες γραμμες να το ακολουθεις.το δικο σου ειναι πιο κατατοπιστικο.....δινεις κανονικα τα υποχρεωτικα κ ενα ακομα επιλογης και εχεις το δικαιωμα να παρεις αλλα δυο επιλογης....απλα σ περιοριζουν την επιλογη...δν σ αφηνουν να διαλεξεις επιλογης χωρις εναν μπουσουλα..!(εκτος κ αν ειναι ενδεικτικο το προγραμμα)
Τι να κανεις..Πολύ δυνατή ανάλυση. Στις λεπτομέρειες, όλη η αλήθεια για τον κλάδο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto0li
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ δυνατή ανάλυση. Στις λεπτομέρειες, όλη η αλήθεια για τον κλάδο.
πραγματι...αφου εξαντλησα τον οδηγο σπουδο θα επεκταθω κ σε αλλες πηγες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto0li
Εκκολαπτόμενο μέλος
θΑ το επεξεργαστω....Eνδεικτικο ειναι απ' οτι εχω καταλαβει, απλα καλο ειναι σε γενικες γραμμες να το ακολουθεις.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
19292! Ε ναι νταξει γενικα διακοπες κανω αυτο τον καιρο αλλα ενα υποτυπωδες ψαξιμο το κανω.ποσα εβγαλες αν επιτρεπεται?? κ εγω τυπικα δν εχω μπει αλλα μια χαρα το ψαχνουμε το θεμα κ οι δυο μας...κ νμζ οτι ειμαι η μονη τρελη που ξεκινησα απο τωρα να ψαχνομαι..
myrto0li
Εκκολαπτόμενο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια χαρα εσυ την έχεις σίγουρη τη σχολη εγω με 18730 και σαν πολύτεκνος δεν ξέρω αν θα την πιάσω την αθήνα19292! Ε ναι νταξει γενικα διακοπες κανω αυτο τον καιρο αλλα ενα υποτυπωδες ψαξιμο το κανω.
myrto0li
Εκκολαπτόμενο μέλος
ολοι κανουμε ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΣ για να γεμισουμε μπαταριες...αλλα λιγοι κανουν κ αυτο το "υποτυπωδες" ψαξιμο...
venividivici43946
Διάσημο μέλος
μια χαρα εσυ την έχεις σίγουρη τη σχολη εγω με 18730 και σαν πολύτεκνος δεν ξέρω αν θα την πιάσω την αθήνα
Έχεις καλές πιθανότητες.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
χαχα ναι λιγοι μ****ςσυγχαρητηριαααααααααα
ολοι κανουμε ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΣ για να γεμισουμε μπαταριες...αλλα λιγοι κανουν κ αυτο το "υποτυπωδες" ψαξιμο...
Ε την πιανεις λογικα.μια χαρα εσυ την έχεις σίγουρη τη σχολη εγω με 18730 και σαν πολύτεκνος δεν ξέρω αν θα την πιάσω την αθήνα
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ελπίζω ο πρώτος πολύτεκνος που μπήκε πέρυσι είχε 18500 και ο τελευταίος 14200 ατην αθήνα ελπίζω να είμαι ανάμεσα στους 35(γιατι με τη γενική σειρά δεν το βλέπω) αυτό θα εξαρτηθεί απο το πόσο μεγάλη θα είναι η διαφορά απ τη γενική σειρά με το δικό μου βαθμό , αν είναι αλλιώς μετά πάω θεσσαλονική που δεν το θέλω και τόσο(οσο κι αν ακούγεται περίεργο)Έχεις καλές πιθανότητες.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ναι μωρε τι να μετακινεισαι..το ελπίζω ο πρώτος πολύτεκνος που μπήκε πέρυσι είχε 18500 και ο τελευταίος 14200 ατην αθήνα ελπίζω να είμαι ανάμεσα στους 35(γιατι με τη γενική σειρά δεν το βλέπω) αυτό θα εξαρτηθεί απο το πόσο μεγάλη θα είναι η διαφορά απ τη γενική σειρά με το δικό μου βαθμό , αν είναι αλλιώς μετά πάω θεσσαλονική που δεν το θέλω και τόσο(οσο κι αν ακούγεται περίεργο)
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
βασικά δεν μένω αθήνα αλλά δεν ξέρω γιατι έχω πάει αθήνα και θεσσαλονική και πρέπει να πω οτι καλύτερα τα πέρασα ΑθήναΝαι μωρε τι να μετακινεισαι..
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
A μαλιστα!Ναι ειναι πολυ ωραια Και η σχολη ειναι ωραιαβασικά δεν μένω αθήνα αλλά δεν ξέρω γιατι έχω πάει αθήνα και θεσσαλονική και πρέπει να πω οτι καλύτερα τα πέρασα Αθήνα
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
και γω έτσι πιστεύω πως θα είναι, βέβαια,το 95% των φίλων μου θέλει να περάσει θεσσαλονίκη(λες και δεν υπάρχουν άλλες πόλεις)ουτε λόγος για αθήνα πιστέουν οτι μεσα στο πρώτο 5λεπτο που θα πατήσουν το πόδι τους εκεί θα τους κλέψουν, θα τους μαχαιρώσουν ,θα τους σκοτώσει κανένας μετανάστης ,θα τους βιάσει κανένας ανώμαλος , θα τους πάρουν τα όργανα κ.αA μαλιστα!Ναι ειναι πολυ ωραια Και η σχολη ειναι ωραια
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
χαχαχαχα ο,τι να 'ναι.Βλαχακια?και γω έτσι πιστεύω πως θα είναι, βέβαια,το 95% των φίλων μου θέλει να περάσει θεσσαλονίκη(λες και δεν υπάρχουν άλλες πόλεις)ουτε λόγος για αθήνα πιστέουν οτι μεσα στο πρώτο 5λεπτο που θα πατήσουν το πόδι τους εκεί θα τους κλέψουν, θα τους μαχαιρώσουν ,θα τους σκοτώσει κανένας μετανάστης ,θα τους βιάσει κανένας ανώμαλος , θα τους πάρουν τα όργανα κ.α
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Έχεις καλές πιθανότητες.
Δεν έχει μόνο καλές πιθανότητες.
100% είναι μέσα. Πέρυσι, όπως μας είπε είχε 14.200 η βάση πολυτέκνων. Το παιδί έχει 18730, δηλαδή 128 μόρια περισσότερα από αυτά της Γ.Σ., και 4530 μόρια περισσότερα από αυτά των πολυτέκνων. Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να μην πιάσει την Αθήνα. Έχει καλές πιθανότητες και για Γ.Σ. .
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
και γω έτσι πιστεύω πως θα είναι, βέβαια,το 95% των φίλων μου θέλει να περάσει θεσσαλονίκη(λες και δεν υπάρχουν άλλες πόλεις)ουτε λόγος για αθήνα πιστέουν οτι μεσα στο πρώτο 5λεπτο που θα πατήσουν το πόδι τους εκεί θα τους κλέψουν, θα τους μαχαιρώσουν ,θα τους σκοτώσει κανένας μετανάστης ,θα τους βιάσει κανένας ανώμαλος , θα τους πάρουν τα όργανα κ.α
Ε κοίτα, δεν έχουν και άδικο. Έξω από τη σχολή η κατάσταση είναι τραγικότατη. Αν εξακολουθήσει θα το διαπιστώσετε και ιδίοις όμασι.
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά της επαρχίας τι περιμένειςχαχαχαχα ο,τι να 'ναι.Βλαχακια?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
122Δεν έχει μόνο καλές πιθανότητες.
100% είναι μέσα. Πέρυσι, όπως μας είπε είχε 14.200 η βάση πολυτέκνων. Το παιδί έχει 18730, δηλαδή 128 μόρια περισσότερα από αυτά της Γ.Σ., και 4530 μόρια περισσότερα από αυτά των πολυτέκνων. Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να μην πιάσει την Αθήνα. Έχει καλές πιθανότητες και για Γ.Σ. .
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακάρι να νε οπως τα λες γιατι τώρα τελευταία πίστευα οτι δεν περνάω με τίποταΔεν έχει μόνο καλές πιθανότητες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 183 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- nearos
- SoyN
- angies
- tfghp
- brizoulis
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.