anastasia5
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
οι προπτυχιακοί φοιτητές στις δηλώσεις μαθημάτων του Χειμερινού και Εαρινού Εξαμήνου Σπουδών, να μπορούν να δηλώσουν πλέον των οκτώ μαθημάτων και τέσσερα (4) ακόμη μαθήματα από οποιοδήποτε εξάμηνο διδασκαλίας....μπορεί μήπως κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί γιατί σήμερα άκουσα κάτι περίεργο κ θέλω να το ξεδιαλύνω....
Κανονικα το οριο ειναι 8 μαθηματα. Αυτα ειναι μονο χειμερινου για Φλεβαρη. Κατ'εξαιρεση, μπορεις να δηλωσεις φετος 12 μαθηματα, τα 8 που ηδη μπορουσες και αλλα 4, ειτε απο το χειμερινο ειτε απο το εαρινο εξαμηνο!
Τι ακουσες και παραξενευτηκες;
Η διδασκαλία των μαθημάτων θα διεξαχθεί μέχρι και την Παρασκευή 23-12-2011 και θα επαναληφθεί κανονικά από την Τρίτη 03-01-2012.
Παιδια, μηπως ξερει κανεις που ειναι η Β'Μαθηματικων?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια, μηπως ξερει κανεις που ειναι η Β'Μαθηματικων?
Σε ένα υπόγειο μου είπαν
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ένα υπόγειο μου είπαν
Και πως παμε στο υπογειο;
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Και πως παμε στο υπογειο;
Α δε ξέρω. Ρώτα στις πληροφορίες, εγώ εκεί την έβγαζα την πρώτη εβδομάδα
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Α δε ξέρω. Ρώτα στις πληροφορίες, εγώ εκεί την έβγαζα την πρώτη εβδομάδα
Ευχαριστω αυτο θα κανω Αντε μια μερα ειναι μονο, μετα κανονικα...
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Πού κολλάει η Β'Μαθηματικών με τη Νομική σας?
Εκεί που κολλάει και η Α' Μαθηματικών με τη νομική
Άντε βρες άκρη, απαγορευμένη λέξη έπρεπε να ήταν
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Πού κολλάει η Β'Μαθηματικών με τη Νομική σας?
Χαχα και εγω ακομα το εχω απορια
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψηφίζω αμφιθέατρο 1
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Χάλια αίθουσα πάντως η Α' Μαθηματικών, δε μ' αρέσει καθόλου.
Ψηφίζω αμφιθέατρο 1
Συμφωνω απολυτα!!! Γενικα ψηφιζω τα αμφιθεατρα του νεου κτηριου!!
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιστορία την Παρασκευή ήμασταν δεν ήμασταν 50 άτομα..
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνταγματικό ισχύει, στα πρώτα μαθήματα δε χωράγαμε και τώρα αρκετές θέσεις είναι κενές. Αστικό δε θυμάμαι αν ήμασταν περισσότεροι στην αρχή, πάντως λίγοι μου φαινόμαστε.
Εγώ είμαι φυτό, πάω σε όλα
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλα ρε, είναι ωραία η ιστορία, εγώ έχω πωρωθεί με το βιβλίο
Συνταγματικό ισχύει, στα πρώτα μαθήματα δε χωράγαμε και τώρα αρκετές θέσεις είναι κενές. Αστικό δε θυμάμαι αν ήμασταν περισσότεροι στην αρχή, πάντως λίγοι μου φαινόμαστε.
Εγώ είμαι φυτό, πάω σε όλα
Καλε τι φυτο, και εγω παω εκτος απο Ιστορια Ιστορια δεν εχω αγγιξει το βιβλιοΚαι η εξεταστικη πλησιαζει απειλητικα
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλε τι φυτο, και εγω παω εκτος απο Ιστορια Ιστορια δεν εχω αγγιξει το βιβλιοΚαι η εξεταστικη πλησιαζει απειλητικα
Επίσης αποφάσισα να μην τα παρατήσω Βασιλόγιαννη, θα το παλέψω κι ας τον χάνω στις παραδόσεις.
Αν κράταγες σημειώσεις στα βασικά από αυτά που έλεγε στην Ιστορία θα σου φανεί πολύ εύκολο μετά το βιβλίο! Και, μέχρι εκεί που έχω φτάσει τουλάχιστον εγώ, τα αναλύει και μετά τα συνοψίζει κάπως, χωρίζοντάς τα σε περιόδους, οπότε ουσιαστικά κάποια επαναλαμβάνονται, απλά είναι πιο συγκεντρωμένα.
Η εξεταστική όντως πλησιάζει και με αγχώνει αυτό..Πιστεύω ότι θα κοπώ μέχρι και στη φιλοσοφία
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης αποφάσισα να μην τα παρατήσω Βασιλόγιαννη, θα το παλέψω κι ας τον χάνω στις παραδόσεις.
Αν κράταγες σημειώσεις στα βασικά από αυτά που έλεγε στην Ιστορία θα σου φανεί πολύ εύκολο μετά το βιβλίο! Και, μέχρι εκεί που έχω φτάσει τουλάχιστον εγώ, τα αναλύει και μετά τα συνοψίζει κάπως, χωρίζοντάς τα σε περιόδους, οπότε ουσιαστικά κάποια επαναλαμβάνονται, απλά είναι πιο συγκεντρωμένα.
Η εξεταστική όντως πλησιάζει και με αγχώνει αυτό..Πιστεύω ότι θα κοπώ μέχρι και στη φιλοσοφία
Να κοπεις αποκλειεται βρε! Τωρα τι θα παρουμε ακριβως δεν ξερω...Μετα τα Χριστουγεννα θα αγχωθω, το βλεπω θα με πιασει μια κριση υπερδιαβασματος, τωρα διαβαζω αλλα πιο χαλαρα...Να βγει και το προγραμμα και βλεπουμε
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Να κοπεις αποκλειεται βρε! Τωρα τι θα παρουμε ακριβως δεν ξερω...Μετα τα Χριστουγεννα θα αγχωθω, το βλεπω θα με πιασει μια κριση υπερδιαβασματος, τωρα διαβαζω αλλα πιο χαλαρα...Να βγει και το προγραμμα και βλεπουμε
Ναι κι εγώ το ίδιο. Αφιερώνω γύρω στη 1 ώρα και κάτι την ημέρα, και ασχολούμαι με ένα συγκεκριμένο μάθημα. Το Σαββατοκύριακο προλαβαίνω και με δεύτερο. Τώρα δε ξέρω αν το πηγαίνω σωστά, απλά διαβάζω αυτά που έχουμε κάνει, υπογραμμίζω τα βασικά, ότι δεν καταλαβαίνω το ξαναδιαβάζω και τα περισσότερα τα συγκρατώ.. Απλά νομίζω ότι θέλω να τα δω και συγκεντρωμένα όλα μαζί άλλη μια φορά, λογικά θα προλάβω στις διακοπές, και χρειάζεται να εξοικειωθώ περισσότερο με ορισμένες έννοιες και εκφράσεις.
Που και που με πιάνει και μια κρίση αισιοδοξίας, σκεπτόμενη ότι δεν αδιαφορώ και ασχολούμαι, εντάξει
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sowhat
- loulou
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- SoyN
- angies
- tfghp
- User2350
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.