SuccessPrincess
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αριστοτέλης100
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
Άγνωστο, θα ήθελα να σε ενημερώσω σχετικά με μια εμπειρία μου.
Νομίζω ότι ο Αλιβιζάτος είναι πασόκος, και, σίγουρα, συζητήσεις στο ίδιο τραπέζι με εκείνον τον κάνουν να μοιάζει με πασόκο καφεΝτζή. Ο Δρόσος, πάλι, ξύνει τη μύτη του μπροστά στο κοινό, και «μάλλον» αγαπά τα Ομηρικά έπη.
There's nothing not to love about them!
Ελπίζω να βοήθησα...
Πω πω... Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που δε θα ήθελα να ξέρω από πού άντλησες!
Τις κρατώ ως φυλακτό!
madrilenos
Νεοφερμένος
Ο Αλιβιζάτος είναι καλός. Για τον Δρόσο δεν έχω άποψη.Οι παλιές καραβάνες έχουν γνώμη για τους καθηγητές Αλιβιζάτο και Δρόσο στο Συνταγματικό;
Ο Αλιβιζάτος ισχύει ότι είναι πασόκος μέχρι κόκκαλο.
Αριστοτέλης100
Νεοφερμένος
Tolis_97
Νεοφερμένος
Παω β' λυκειου και εχω επιλεξει την θεωρητικη κατευθυνση με μονο στοχο την νομικη σχολη αθηνων!
Μπορει κανεις φοιτητης της συγκεκριμενης σχολης να μου πει πως ειναι η σχολη με βαση τα μαθηματα τους καθηγητες κλπ?
Ευχαριστω!!
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tolis_97
Νεοφερμένος
Μη βιαζεσαι.. μπορει σ 2 χρονια να μν υπαρχει καν Νομικη ;ρ
Λες ε?
Civilara
Περιβόητο μέλος
https://www.adip.gr/eks/Final-Report_Athens-Law-External-Evaluation.pdf
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λέτρω
Νεοφερμένος
Libertus
Συντονιστής
Mythik52
Νεοφερμένος
Γεια σας παιδια. Ειμαι μαθητης Α λυκειου και θελω να περασω Νομικη γιατι μου αρεσουν τα επαγγελματα της. Ομως, δεν μπορω να παπαγαλισω ευκολα πολλα πραγματα. Πχ Ιστορια μαθαινω αλλα ξερω γω ειδικα αυτα που δεν μου αρεσεουν δεν τα μαθαινω.. Η Νομικη απο ο,τι εχω ακουσει εχει πολλη παπαγαλια και αμα παω θα τη βγαλω σε 15 χρονια. Τι μου προτεινετε;
οταν λες παπαγαλια εννοεις οπως την εννοουμε στο σχολειο? καμια σχεση! στη νομικη δεν παπαγαλιζεις ειναι γνωμη που επικρατει απο ανθρωπους που δεν ξερουν. στη μεχρι τωρα πορεια μου στη σχολη δεν παπαγαλισα. το μονο π χρειαστηκε να παπαγαλισω κ αυτο στον ελαχιστο δυνατο βαθμο ειναι η ιστορια δικαιου τ α εξαμηνου που πιστεψε με παπαγαλιζεις αν θες να παρεις 9 ή 10. αμα μπορεις να περασεις δλδ αμα μπορεις να παπαγαλισεις για να περασεις Νομικη, δε θα βρεις μπροστα σου παπαγαλια με την εννοια που την εννοουμε στο σχολειο. στοχευμενο και συστηματικο διαβασμα θελει κ αυτο αν θες καλους βαθμους. κατα τα αλλα, αν εχεις αντιληψη και δεν αφηνεις κενα το παιρνεις ανετα στα 5 χρονια κατα μεσο ορο. μη φοβασαι τιποτα, το ζορι ειναι οι πανελληνιες γ μενα οχι η νομικη !
Mythik52
Νεοφερμένος
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Mythik52
Νεοφερμένος
Libertus
Συντονιστής
Αυτός είναι ένας ακόμα μύθος. Τον νόμο τις περισσότερες φορές μαζί σου θα τον έχεις, να τον ερμηνεύεις πρέπει να ξέρεις,Αχα! Αλλα οταν γραφεις εξετασεις πανω σε καποιο δικαιο δεν πρεπει οι νομοι να παρατιθενται αυτολεξει?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- loulou
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- nearos
- SoyN
- angies
- tfghp
- User2350
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.