madrilenos
Νεοφερμένος
Πολύ αισιόδοξος είσαι. Εγώ βλέπω να πιάνουμε Νοέμβριο, όπως το 2011 (μην χαλάμε και τις παραδόσεις).Καλα εμενα αφου μου ακυρωσαν το σημερινο μαθημα λιγο με ενδιαφερει μιας και δε δινω τιποτα την αλλη βδομαδα...το ποτε θα το πανε ειναι το θεμα, γιατι πιστευω θα καταληξουμε να δινουμε εξεταστικη Σεπτεμβρη, τον Οκτωβρη.
Εγώ Σύνθεση Δημοσίου θέλω να δώσω και οι δηλώσεις συμμετοχής στην εξέταση έμειναν στη μέση....φαντάσου δηλαδή για πότε θα πάει η εξέταση...
Μέχρι την παρέλαση έχουμε καιρό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Koιτα εμενα δε με χαλαει μιας και ημουν αρκετα ανετος το τελευταιο 10ημερο οποτε το διαβασμα εχει παει αρκετα πισω... εγω εχω το δικαιο αλλοδαπων που ηταν σημερα και γενικο ποινικο στις 24...εστω το ποινικο ελπιζω να το δωσω στην ωρα του γιατι αρκετα με κουραζει.Πολύ αισιόδοξος είσαι. Εγώ βλέπω να πιάνουμε Νοέμβριο, όπως το 2011 (μην χαλάμε και τις παραδόσεις).
Εγώ Σύνθεση Δημοσίου θέλω να δώσω και οι δηλώσεις συμμετοχής στην εξέταση έμειναν στη μέση....φαντάσου δηλαδή για πότε θα πάει η εξέταση...
Μέχρι την παρέλαση έχουμε καιρό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
H Νομικη αθηνων δεν ειναι "οι περισσοτερες σχολες"...το προηγουμενο βραδυ της εγγραφης γυρω στις 2 θα βγαλουν ανακοινωση, αλλα θα πρεπει να εισαι τυχερος...Μήπως ξέρει κάποιος πότε θα γίνουν οι εγγραφές; Οι περισσότερες σχολές (απ' ό,τι έμαθα) έχουν ήδη ορίσει κάποια ημερομηνία.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Oh. Δηλαδή μέσα σε μία μέρα θα εγγραφούμε όλοι; Είμαστε και πολλοί.H Νομικη αθηνων δεν ειναι "οι περισσοτερες σχολες"...το προηγουμενο βραδυ της εγγραφης γυρω στις 2 θα βγαλουν ανακοινωση, αλλα θα πρεπει να εισαι τυχερος...
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτή την εβδομάδα μην περιμένεις ανακοίνωση, αφού έχει ανασταλεί η λειτουργία του ιδρύματος.Oh. Δηλαδή μέσα σε μία μέρα θα εγγραφούμε όλοι; Είμαστε και πολλοί.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας, αλλά θέλησα να τη μοιραστώ.
granita
Δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ναι ημασταν πολυ γαματοι για να μας λενε ΝΟΠΕ και επρεπε να αλλαξει αυτο...Είχατε παρατηρήσει στην ιστοσελίδα της σχολής το εξής: "Από την ίδρυσή της μέχρι τις μέρες μας η Νομική Σχολή Αθηνών προσφέρει ανεκτίμητο εκαπιδευτικό έργο. Από το 1982 μέχρι το 2013 λειτούργησε ως Τμήμα Νομικής στο πλαίσιο της Σχολής Ν.Ο.Π.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ με το Π.Δ. 85/2013 μετεξελίχθηκε πλέον σε αυτόνομη μονοτμηματική Σχολή.";
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας, αλλά θέλησα να τη μοιραστώ.
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
Ναι ημασταν πολυ γαματοι για να μας λενε ΝΟΠΕ και επρεπε να αλλαξει αυτο...
Πέρα από την πλάκα, επίκεινται αλλαγές στη βάση της εν λόγω εξέλιξης, εξ' ου και οι αντιδράσεις.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Kαλα δε θα γινει τιποτα μη νομιζεις.Πέρα από την πλάκα, επίκεινται αλλαγές στη βάση της εν λόγω εξέλιξης, εξ' ου και οι αντιδράσεις.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι οποτε θες παςνα ρωτήσω κι εγώ κάτι..στις εγγραφές τηρείται αλφαβητική σειρά ή μπορούμε να πάμε οποιαδήποτε μέρα από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν;;
granita
Δραστήριο μέλος
οχι οποτε θες πας
ααα ευχαριστώ πολύ!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Περιμενε παντως για ανακοινωση γιατι περσι ηταν 2 συγκεκριμενες μερες αλφαβητικα.ααα ευχαριστώ πολύ!
granita
Δραστήριο μέλος
Περιμενε παντως για ανακοινωση γιατι περσι ηταν 2 συγκεκριμενες μερες αλφαβητικα.
το θέμα είναι ότι δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα για τις εγγραφές αν δεν κάνω λάθος, ενώ σε άλλες σχολές έχουν ήδη ξεκινήσει!
madrilenos
Νεοφερμένος
Συνήθως κάθε χρόνο ήταν γύρω στις 25 Σεπτ. οι εγγραφές, αλλά φέτος με τις απεργίες θα πάει για αργότερα.
Να παρακολουθείτε το σάιτ της Σχολής για σχετικές ανακοινώσεις. Δεν φαντάζομαι βέβαια να βγει ανακοίνωση μέσα στις απεργίες, αλλά ποτέ δεν ξερεις.
Λέτρω
Νεοφερμένος
Επίσης: Το κτίριο είναι ανοιχτό αυτές τις ημέρες αν θέλουμε να το... επισκεφθούμε;
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Λέτρω
Νεοφερμένος
Να μην έχω μια ιδέα για τον χώρο πριν πάω να γραφτώ; Θα 'μαι που θα 'μαι ψαρωμένη...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- loulou
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- nearos
- SoyN
- angies
- tfghp
- User2350
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.