whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Υποθέτω πρωτοετής φοιτήτρια, εξ ου η πλειάδα ερωτήσεων.
viny
οχι δεν ειμαι πρωτοετης-δυστυχως
ευχαριστω πολυ για την απαντηση
"πλειαδα".....................οτιδηποτε ανω του ενος μπορει να το δεις ετσι,υποθετω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Παιδιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, θα ισχύσουν οι μετεγγραφές. Όσοι μετεγγράφονται, θα έρθουν από Β' εξάμηνο. Τα μαθήματα του Α' εξαμήνου θα θεωρηθούν περασμένα;
Λογικά ναι. Θα κατηφορήσεις;
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Λογικά ναι. Θα κατηφορήσεις;
Είμαι σε σκέψεις.
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ποιός θέλει να γίνει νομάς;!Εμας μας ειπαν περσι στη σχολη οτι μπορουμε να κανουμε 1 εξαμηνο στην Κομοτηνη και 1 στην Αθηνα για να συγκρινουμε ιδιοις ομμασι τις σχολες,αλλα οσους ρωτησα δε γνωριζουν σχετικα.Εχετε ακουσει εσεις τιποτα;
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Εμας μας ειπαν περσι στη σχολη οτι μπορουμε να κανουμε 1 εξαμηνο στην Κομοτηνη και 1 στην Αθηνα για να συγκρινουμε ιδιοις ομμασι τις σχολες,αλλα οσους ρωτησα δε γνωριζουν σχετικα.Εχετε ακουσει εσεις τιποτα;
Εγώ. Επισκέπτης φοιτητής.
Θεμιστοπόλε,
Θα έχει ξενάγηση.
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Εγώ. Επισκέπτης φοιτητής.
Θεμιστοπόλε,
Θα έχει ξενάγηση.
Και τα μαθηματα αναγνωριζονται κανονικα,ετσι;
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Και τα μαθηματα αναγνωριζονται κανονικα,ετσι;
Ναι.
Θα κατέβεις κι εσύ;
toto13
Νεοφερμένος
«Εσύ δεν θα πιεις;» ρώτησε ο γιατρός. «Βέβαια, αφού φύγει η αστυνομία»
απάντησε ο δικηγόρος.
- Τι διαφορά έχει ένας δικηγόρος από ένα λογιστή;
- Οι λογιστές ξέρουν ότι είναι βαρετοί.
Ποια η διαφορά ανάμεσα σε ένα δικηγόρο και μία βδέλλα;
- Η βδέλλα σταματάει να ρουφά το αίμα σου όταν πεθάνεις.
- Τι συμβαίνει όταν ένας δικηγόρος είναι θαμμένος μέχρι το λαιμό σε υγρό τσιμέντο;
- Δεν υπήρχε αρκετό τσιμέντο.
Παντως η αληθεια ειναι οτι κανένας δεν γελάει με τα ανέκδοτα για δικηγόρους. Οι δικηγόροι δεν τα
βρίσκουν αστεία και οι υπόλοιποι δεν τα θεωρούν ανέκδοτα! χαχααααααχαχαχαααααααααα
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Ναι.
Θα κατέβεις κι εσύ;
Το σκεφτομαι.Εχω καιρο να δω και τη γιαγια μου
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Το σκεφτομαι.Εχω καιρο να δω και τη γιαγια μου
Οπότε κι εσύ ξενάγηση.
Τοτέ, υπάρχουν και καλύτερα ανέκδοτα.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Να ζητήσεις να σε πληρώσουν για την ξενάγηση!Οπότε κι εσύ ξενάγηση.
toto13
Νεοφερμένος
Οπότε κι εσύ ξενάγηση.
Μα αυτα που εγραψα δεν ηταν ανεκδοτα, αλλα αληθειες απο τη ζωη! ΑΧαχαχχΧαχαχαΧΧΧΧΧΧΧΑΧαχαχαχχα
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Λογικα και εσεις δε θα μπορειτε να ανεβειτε;Να ζητήσεις να σε πληρώσουν για την ξενάγηση!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Να ανεβούμε δεν νομίζω (πόσο πια ) , τι να σου πώ δεν γνωρίζω, κάτι ακούστηκε για μεταγγραφές. Θα με ξεναγήσουν άλλοι εμένα στην Αθήνα τζάμπα.Λογικα και εσεις δε θα μπορειτε να ανεβειτε;
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Τι να ζητήσω;Να ζητήσεις να σε πληρώσουν για την ξενάγηση!
Βλακείες είναι, αλλά καλή καρδιά.Μα αυτα που εγραψα δεν ηταν ανεκδοτα, αλλα αληθειες απο τη ζωη! ΑΧαχαχχΧαχαχαΧΧΧΧΧΧΧΑΧαχαχαχχα
Φυσικά.Λογικα και εσεις δε θα μπορειτε να ανεβειτε;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Λεφτά ίσως;Τι να ζητήσω;
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Να ανεβούμε δεν νομίζω (πόσο πια ) , τι να σου πώ δεν γνωρίζω, κάτι ακούστηκε για μεταγγραφές. Θα με ξεναγήσουν άλλοι εμένα στην Αθήνα τζάμπα.
Προβλεπω η Νομικη Κομοτηνης να ερημωνει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 183 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- nearos
- SoyN
- angies
- tfghp
- brizoulis
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.