whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
τεσπα, καποιοι προφανως ξερουν τι θελουν και πως το θελουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Πανεξυπνο!!
Όλοι αυτό κάνουμε. Όμως αντίθετα από το Νίκο, επιλέγουμε τα υποχρεωτικά. Ενίοτε τα περνάμε κιόλας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Όλοι αυτό κάνουμε. P
Νοιωθω σαν τον Κολομβο,οταν ανακαλυψε την Αμερικη
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Νοιωθω σαν τον Κολομβο,οταν ανακαλυψε την Αμερικη
Στο Βορρά δεν έχει τέτοια κόλπα;
Προτρέχεις. Οι μεταπτυχιακοί δεν δικαιούνται συγγράμματα.Ιδιοφυές, εγώ πήρα και τα βιβλία για το μεταπτυχιακό!
Χαίρομαι που ευθυμείς. Εύχομαι να μη χρειαστεί να βιώσεις την άσχημη πλευρά των πραγμάτων.ένα μόνο θα πω, στη σχολή αυτή υπάρχουν άφθονες αφορμές για γέλιο
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Ιδιοφυές, εγώ πήρα και τα βιβλία για το μεταπτυχιακό!
Οταν θα παιρνεις τα συγγραμματα Δεκεμβριο και η εξεταστικη θα ξεκιναει Ιανουαριο,θα καταλαβεις ποσο ιδιοφυες ειναι.
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οταν θα παιρνεις τα συγγραμματα Δεκεμβριο και η εξεταστικη θα ξεκιναει Ιανουαριο,θα καταλαβεις ποσο ιδιοφυες ειναι.
Υπάρχουν οι βιβλιοθήκες, η αγορά και ο δανεισμός; και δεν εννοώ τη δαπ
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Φιλτάτη ανηψιά αφες αυτοις ου γαρ οιδασι τι ποιουσι. Απλά όταν έρθει το πλήρωμα του καιρού, θα πρέπει να φωνάξουμε τους υπεύθυνους για τα αντιπλημμυρικά έργα.
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προτρέχεις. Οι μεταπτυχιακοί δεν δικαιούνται συγγράμματα.
Χαίρομαι που ευθυμείς. Εύχομαι να μη χρειαστεί να βιώσεις την άσχημη πλευρά των πραγμάτων.
Δώσε παράδειγμα γιατί μπορεί όντως να έχω πέσει έξω,ˊόντας πρωτοετής
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Υπάρχουν οι βιβλιοθήκες, η αγορά και ο δανεισμός; και δεν εννοώ τη δαπ
Ο δανεισμος δεν τους εξυπηρετει ολους,γιατι πολλοι θελουν να υπογραμμιζουν και να σημειωνουν πανω στο βιβλιο.
Οσο για την αγορα,δεν ξερω κατα ποσο εχουν ολοι οι φοιτητες τη δυνατοτητα να αγοραζουν ολα τα συγγραμματα ολων των εξαμηνων.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Βασικά είναι ούσα.Δώσε παράδειγμα γιατί μπορεί όντως να έχω πέσει έξω,ˊόντας πρωτοετής
Στην ερώτησή σου, είναι υποκειμενικό θέμα, εξαρτάται από τις προσλαμβάνουσες του καθενός. Καλή συνέχεια στις σπουδές σου.
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο δανεισμος δεν τους εξυπηρετει ολους,γιατι πολλοι θελουν να υπογραμμιζουν και να σημειωνουν πανω στο βιβλιο.
Οσο για την αγορα,δεν ξερω κατα ποσο εχουν ολοι οι φοιτητες τη δυνατοτητα να αγοραζουν ολα τα συγγραμματα ολων των εξαμηνων.
Περιορίζεσαι για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να πάρεις τα συγγράμματα, εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι αρκεί ένας μήνας διαβάσματος
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Περιορίζεσαι για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να πάρεις τα συγγράμματα, εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι αρκεί ένας μήνας διαβάσματος
Εμενα παντως σε ξενα βιβλια δε με βολευει καθολου να διαβαζω και ουτε το εχω κανει ποτε.
Αν εσυ δεν εχεις προβλημα,εισαι ελευθερη να επιλεξεις τη λυση του δανεισμου.
Ο καθενας πραττει για τον εαυτο του ο,τι θεωρει καλυτερο.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Προτιμώ να έχω τα δικά μου βιβλία, κι ας μου βγει ο κούκος αηδόνι να αγοράσω όσα δε διανέμονται. Θέλω να σημειώνω, να υπογραμμίζω, ενίοτε μου σκίζεται και καμιά σελίδα, δε μπορώ το ξένο.
Και νομίζω μια χαρά αρκεί ο χρόνος.. για τους πρωτοετείς τουλάχιστον, για εμένα αγνοώ
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Ποιο ήταν το ανώτερο εξάμηνο; στα υπόλοιπα συμφωνούμε.Σιγά, κι εγώ δήλωσα επιπλέον υποχρεωτικά.
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Μπα,μαλλον εγω δεν τα χα ανακαλυψει
Τωρα,ομως,ποιος μας πιανει
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Του 5ου δήλωσα ένα.. Δε με έπαιρνε παραπάνωΠοιο ήταν το ανώτερο εξάμηνο; στα υπόλοιπα συμφωνούμε.
Α, κι εγώ φέτος ανακάλυψα την Αμερική.Μπα,μαλλον εγω δεν τα χα ανακαλυψει
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Μπα,μαλλον εγω δεν τα χα ανακαλυψει
Νομίζω κατάλαβα ποιο. Και δε χρειάστηκε να ανακαλύψω την Αμερική. Διάβασα διεξοδικά τον κ.σ.Του 5ου δήλωσα ένα.. Δε με έπαιρνε παραπάνω
Α, κι εγώ φέτος ανακάλυψα την Αμερική.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω κατάλαβα ποιο. Και δε χρειάστηκε να ανακαλύψω την Αμερική. Διάβασα διεξοδικά τον κ.σ.
Ποιο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 183 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- nearos
- SoyN
- angies
- tfghp
- brizoulis
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.