kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
vasilisL2
Νεοφερμένος
Έχω κάποιες απορίες:
1) Η στέγαση στη φοιτητική εστία είναι αξιοπρεπής; Υπάρχει ίντερνετ εκεί;
2) Η βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου αξίζει ή έχει αφεθεί στη δίνη του χρόνου και της αδιαφορίας;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ποια ειναι η γνωμη των παλαιοτερων για την διπλωματικη ιστορια;
Ακόμα δε μπήκες βρε...
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Ζωάρα!!!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάζουν πολύ εύκολα υψηλούς βαθμούς.Ποια ειναι η γνωμη των παλαιοτερων για την διπλωματικη ιστορια;
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ήθελα να ρωτήσω, αν και κατά πόσο ξέρετε τα μαθήματα που γίνονται στην Κομοτηνή συμβαδίζουν με αυτά της Αθήνας. Για παράδειγμα, στο Α' εξάμηνο, τα ίδια μαθήματα υπάρχουν και στο ΔΠΘ και στο ΕΚΠΑ;
Επίσης, είναι απαραίτητη η παρακολούθηση όλων των μαθημάτων; Τυπικά, ξέρω πως όχι, αλλά εσείς που είστε ήδη φοιτητές εκεί, τι πιστεύετε;
Ρωτώ γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να πάω για εγκατάσταση στην Κομοτηνή κι είχα σκεφτεί να παρακολουθώ τα μαθήματα στην Αθήνα, μιας κι ο καθένας μπορεί να το κάνει, να έχω κάποιο άτομο που να μου δίνει αναλυτικά κάθε σημείωση από τη Θράκη και να μου τα στέλνει και να πηγαίνω Κομοτηνή μόνο για εξεταστική.
Τι λέτε;
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πανεπιστήμιο βρίσκεται εκτός πόλης και μόνο με μεταφορικό μέσο μεταβαίνεις στο κτίριο που στεγάζεται το τμήμα.θα ηθελα να μαθω που ακριβως βρισκται το πανεπιστημιο και αποσταση απο το κεντρο .
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω πολυ γνωριζεις αν ειναι κοντα ή αν εχει συχνη αστικη συγκοινωνια?Το πανεπιστήμιο βρίσκεται εκτός πόλης και μόνο με μεταφορικό μέσο μεταβαίνεις στο κτίριο που στεγάζεται το τμήμα.
cha0s
Περιβόητο μέλος
ευχαριστω πολυ γνωριζεις αν ειναι κοντα ή αν εχει συχνη αστικη συγκοινωνια?
Απ' όσο ξέρω με τα πόδια δε μπορείς να το κάνεις (είναι μακριά).
Εξάλλου τα λεωφορεία για τους φοιτητές είναι τζάμπα
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει λεωφορεία για την πανεπιστημιούπολη, αν και η κατάσταση είναι πραγματικά θλιβερή. Για να εξυπηρετηθούν τα εκτός πόλης τμήματα πριν τις 3 κάθε μισή ώρα(καθυστερούν τα λεωφορεία αρκετά ορισμένες φορές) διατίθενται 2 λεωφορεία και μετά τις 3 μόνο 1! Να προτιμήσεις τη στάση στη Λέσχη Κομοτηναίων, επειδή σε αυτή έχεις περισσότερες πιθανότητες να μπείς(στις άλλες 2 μπορεί να περιμένεις, να μην μπείς και να περιμένεις το επόμενο) και ίσως να κάτσεις σε κάποια θέση ή γενικά να κρατηθείς απο κάπου.ευχαριστω πολυ γνωριζεις αν ειναι κοντα ή αν εχει συχνη αστικη συγκοινωνια?
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω πολυ αυριο που θα παω θα τ δωΈχει λεωφορεία για την πανεπιστημιούπολη, αν και η κατάσταση είναι πραγματικά θλιβερή. Για να εξυπηρετηθούν τα εκτός πόλης τμήματα πριν τις 3 κάθε μισή ώρα(καθυστερούν τα λεωφορεία αρκετά ορισμένες φορές) διατίθενται 2 λεωφορεία και μετά τις 3 μόνο 1! Να προτιμήσεις τη στάση στη Λέσχη Κομοτηναίων, επειδή σε αυτή έχεις περισσότερες πιθανότητες να μπείς(στις άλλες 2 μπορεί να περιμένεις, να μην μπείς και να περιμένεις το επόμενο) και ίσως να κάτσεις σε κάποια θέση ή γενικά να κρατηθείς απο κάπου.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιθανότατα αύριο τα λεωφορεία για τη Πανεπιστημιούπολη να λειτουργούν ορισμένες ώρες. Η Κομοτηνή σαν πόλη ωραία είναι.ευχαριστω πολυ αυριο που θα παω θα τ δω
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
γενικα ποιο προτεινεις απο τα επιλογης;Βάζουν πολύ εύκολα υψηλούς βαθμούς.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξαρτάται απο τα ενδιαφέροντά σου. Αν επιλέξεις 5 ομοειδή επιλογής σχηματίζεις κατεύθυνση. Αν ενδιαφέρεσαι για το τομέα των διεθνών και ευρωπαικών σπουδών θα πρέπει τα 5 απο τα 6(ελάχιστος αριθμός τα 6 επιλογής) να είναι απο αυτόν. Επομένως η διπλωματική ιστορία είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή, παράλληλα με το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο του α'εξαμήνου.γενικα ποιο προτεινεις απο τα επιλογης;
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχει σχεση εαν σχηματισεις κατευθυνση ή οχι υπαρχουν δηλαδη θετικα;Εξαρτάται απο τα ενδιαφέροντά σου. Αν επιλέξεις 5 ομοειδή επιλογής σχηματίζεις κατεύθυνση. Αν ενδιαφέρεσαι για το τομέα των διεθνών και ευρωπαικών σπουδών θα πρέπει τα 5 απο τα 6(ελάχιστος αριθμός τα 6 επιλογής) να είναι απο αυτόν. Επομένως η διπλωματική ιστορία είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή, παράλληλα με το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο του α'εξαμήνου.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο στο τμήμα της Κομοτηνής υπάρχει η δυνατότητα σχηματισμού κατεύθυνσης. Δεν ξέρω αν έχει κάποιο πρακτικό όφελος ή όχι, αλλά για παράδειγμα αν πάρεις εγκληματολογία και σ'αρέσει,μετά θα θέλεις σωφρονιστική,μετά ανακριτική κ.ο.κ. Θεωρώ πως αυτό είναι αναπόφευκτο. Εκτός αν θέλεις να δώσεις και τα 6 επιλογής που απαιτούνται για το πτυχίο από το πρώτο έτος για να ξεμπερδεύεις, κάτι που έχω δεί να επιχειρείται και το θεωρώ ανούσιο.Εχει σχεση εαν σχηματισεις κατευθυνση ή οχι υπαρχουν δηλαδη θετικα;
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδη το πρωτο εξαμηνο εχουμε 4 μαθηματα 3 υποχρεωτικα και 1 επιλογηςΜόνο στο τμήμα της Κομοτηνής υπάρχει η δυνατότητα σχηματισμού κατεύθυνσης. Δεν ξέρω αν έχει κάποιο πρακτικό όφελος ή όχι, αλλά για παράδειγμα αν πάρεις εγκληματολογία και σ'αρέσει,μετά θα θέλεις σωφρονιστική,μετά ανακριτική κ.ο.κ. Θεωρώ πως αυτό είναι αναπόφευκτο. Εκτός αν θέλεις να δώσεις και τα 6 επιλογής που απαιτούνται για το πτυχίο από το πρώτο έτος για να ξεμπερδεύεις, κάτι που έχω δεί να επιχειρείται και το θεωρώ ανούσιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.