metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι εσυ σπουδαζεις νομικη κυρα μου;Σπουδάζεις νομικά; Έχεις φοιτήσει και στις 3 σχολές και ξέρεις τη δυσκολία της καθεμιάς;
Α... όχι ακούω. Τότε μόκο.
btw η σχολή των ημμυ είναι γελοίααααααα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν μειωνω κανεναν, λεω τη γνωμη μου αλλες φορες καλη κι αλλες φορες κακη, αναλογα με το θεμα. Το κακο ειναι οτι στη νομικη κομοτηνης οι πιο πολυ καθηγητες ειναι ιπταμενοι τουτεστιν μενουν αθηνα και ερχονται να κανουν μονο το μαθημα τους στη σχολη και ναφυγουν παλι με το αεροπλανο. Τοσο πολυ εκτιμουν κι αυτοι τη σχολη τους. Ολοι οι γνωστοι καθηγητες που καλουνται στα ΜΜΕ διδασκουν στη νομικη αθηνας ή θεσσαλονικης. Εδω ακομη κι ο Πανουσης εφυγε και πηγε Αθηνα.Φιλε,απο την Νομικη Κομοτηνης εχουν περασει φοβεροι καθηγητες,Κωσταρας,Καρακατσανης,τοσοι και τοσοι,εισαι λαθος οσο δεν παιρνει αλλο.Και μενα ο πατερας μου αυτη τελειωσε και δεν ξερω κανενα πελατη του που να ειχε προβλημα,το αντιθετο θα ελεγα.Ειλικρινα,αναρωτιεμαι αν το μονο σου ενδιαφερον ειναι να γυρνας δεξια και αριστερα και να μειωνεις τον κοσμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
ναι βεβαια...μια σχολη της οποιας οι καθηγητες δν εμπλεκονται σε σκανδαλα,δν απεργουν ,δν χανουν οι φοιτητες εξαμηνα,εχει αυτη τη στιγμη το καλυτερο καθηγητικο προσωπικο(αναγνωρισμενα) και εχει επιπλεον τις καλυτερες διασυνδεσεις και δυνατοτητες για erasmus ...με κανει να απορω γτ βρισκομαι εδω...τι σπουδαζεις ειπαμε?γενικα η νομικη κομοτηνης θεωρειται ευκολη σχολη στην οποια καταληγουν οσοι δεν μπορεσαν να περασουν σε θεσ/νικη ή αθηνα, οπου ειναι πιο καλες εκει οι νομικες. Το επίπεδο των καθηγητων της ειναι μετριο και δεν παρουσιαζει τοσο δυσκολια οσο οι αλλες νομικες. Ειναι και σε μια πολη αστα να πανε, οποτε αυτο την κανει χειροτερη. Αλλο να λες νομικη αθηνων κι αλλο κομοτηνης
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Ιδέα σου.Γιατί; Αν λεω κατι λαθος, διορθωσε με
Πολυτεχνίτης, ερημοσπίτης.Σπουδάζεις νομικά; Έχεις φοιτήσει και στις 3 σχολές και ξέρεις τη δυσκολία της καθεμιάς;
Α... όχι ακούω. Τότε μόκο.
btw η σχολή των ημμυ είναι γελοίααααααα
Μην ασχολείσαι.Φιλε,απο την Νομικη Κομοτηνης εχουν περασει φοβεροι καθηγητες,Κωσταρας,Καρακατσανης,τοσοι και τοσοι,εισαι λαθος οσο δεν παιρνει αλλο.Και μενα ο πατερας μου αυτη τελειωσε και δεν ξερω κανενα πελατη του που να ειχε προβλημα,το αντιθετο θα ελεγα.Ειλικρινα,αναρωτιεμαι αν το μονο σου ενδιαφερον ειναι να γυρνας δεξια και αριστερα και να μειωνεις τον κοσμο.
Θα έλεγα, δεν το έχεις.δεν μειωνω κανεναν, λεω τη γνωμη μου αλλες φορες καλη κι αλλες φορες κακη, αναλογα με το θεμα. Το κακο ειναι οτι στη νομικη κομοτηνης οι πιο πολυ καθηγητες ειναι ιπταμενοι τουτεστιν μενουν αθηνα και ερχονται να κανουν μονο το μαθημα τους στη σχολη και ναφυγουν παλι με το αεροπλανο. Τοσο πολυ εκτιμουν κι αυτοι τη σχολη τους. Ολοι οι γνωστοι καθηγητες που καλουνται στα ΜΜΕ διδασκουν στη νομικη αθηνας ή θεσσαλονικης. Εδω ακομη κι ο Πανουσης εφυγε και πηγε Αθηνα.
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος
ποιοι ειναι οι καλυτεροι συνταγματολογοι ή εργατολογοι; της αθηνας λη της κομοτηνης; ποιοι διδασκουν και σε ξενα πανεπιστημια; που ηταν καθηγητης ο βενιζελος, ο λομβερδος, η ψαρουδα-μπενακη, ο μητροπουλος, ο μπεης; Στην κομοτηνη;ναι βεβαια...μια σχολη της οποιας οι καθηγητες δν εμπλεκονται σε σκανδαλα,δν απεργουν ,δν χανουν οι φοιτητες εξαμηνα,εχει αυτη τη στιγμη το καλυτερο καθηγητικο προσωπικο(αναγνωρισμενα) και εχει επιπλεον τις καλυτερες διασυνδεσεις και δυνατοτητες για erasmus ...με κανει να απορω γτ βρισκομαι εδω...τι σπουδαζεις ειπαμε?
pseutiko_fili
Νεοφερμένος
μια σχολη που παρολο που βρισκεται στου διαολου την μανα πιστευω πως προσφερει περισσοτερα απο ο τι η αθηνα και η θεσσαλονικη πλεον.και αυτο γιατι οι συγκεκριμενες σχολες εχουν παρακμασει λογω των τωρινων συνθηκων.πραγματικα δεν ηθελα να ερθω στην κομοτηνη,επηρεαζομενη και απο τα αρνητικα σχολια για την σχολη,αλλα τωρα,ουσα φοιτητρια της νομικης κομοτηνης, καταλαβαινω πως ειμαι πολυ τυχερη γιατι ουτε μαθηματα χανουμε,διοργανωνουμε αρκετα σεμιναρια και οι καθηγητες μας ειναι παντα διπλα μας σε ο τι και αν χρειαστουμε.μεχρι και για την εξεταστικη μας προεβλεψαν και την βαλαν 14 ιανουαριου για να μη κινδυνεψουμε απο τις καταληψεις.τωρα μπορω να πω PROUD TO BE DUTHναι βεβαια...μια σχολη της οποιας οι καθηγητες δν εμπλεκονται σε σκανδαλα,δν απεργουν ,δν χανουν οι φοιτητες εξαμηνα,εχει αυτη τη στιγμη το καλυτερο καθηγητικο προσωπικο(αναγνωρισμενα) και εχει επιπλεον τις καλυτερες διασυνδεσεις και δυνατοτητες για erasmus ...με κανει να απορω γτ βρισκομαι εδω...τι σπουδαζεις ειπαμε?
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος
αν ομως ησουν νομικη αθηνων, θα ενοιωθες καλυτερα, θα ειχες αλλο prestigeμια σχολη που παρολο που βρισκεται στου διαολου την μανα πιστευω πως προσφερει περισσοτερα απο ο τι η αθηνα και η θεσσαλονικη πλεον.και αυτο γιατι οι συγκεκριμενες σχολες εχουν παρακμασει λογω των τωρινων συνθηκων.πραγματικα δεν ηθελα να ερθω στην κομοτηνη,επηρεαζομενη και απο τα αρνητικα σχολια για την σχολη,αλλα τωρα,ουσα φοιτητρια της νομικης κομοτηνης, καταλαβαινω πως ειμαι πολυ τυχερη γιατι ουτε μαθηματα χανουμε,διοργανωνουμε αρκετα σεμιναρια και οι καθηγητες μας ειναι παντα διπλα μας σε ο τι και αν χρειαστουμε.μεχρι και για την εξεταστικη μας προεβλεψαν και την βαλαν 14 ιανουαριου για να μη κινδυνεψουμε απο τις καταληψεις.τωρα μπορω να πω PROUD TO BE DUTH
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
πω πω....ξερεις πολλα βλεπω...μαλλον εχεις απωθημενα....τεσπα επειδη σε βαριεμαι αφανταστα,το 8εμα που βρισκεσαι εχει τιτλο:νομικη κομοτηνης....οποτε τραβα παιξε αλλου....ποιοι ειναι οι καλυτεροι συνταγματολογοι ή εργατολογοι; της αθηνας λη της κομοτηνης; ποιοι διδασκουν και σε ξενα πανεπιστημια; που ηταν καθηγητης ο βενιζελος, ο λομβερδος, η ψαρουδα-μπενακη, ο μητροπουλος, ο μπεης; Στην κομοτηνη;
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Εχεις σπουδασει Αθηνα και Θεσσαλονικη και γνωριζεις πώς εχουν τα πραγματα;μια σχολη που παρολο που βρισκεται στου διαολου την μανα πιστευω πως προσφερει περισσοτερα απο ο τι η αθηνα και η θεσσαλονικη πλεον.και αυτο γιατι οι συγκεκριμενες σχολες εχουν παρακμασει λογω των τωρινων συνθηκων.πραγματικα δεν ηθελα να ερθω στην κομοτηνη,επηρεαζομενη και απο τα αρνητικα σχολια για την σχολη,αλλα τωρα,ουσα φοιτητρια της νομικης κομοτηνης, καταλαβαινω πως ειμαι πολυ τυχερη γιατι ουτε μαθηματα χανουμε,διοργανωνουμε αρκετα σεμιναρια και οι καθηγητες μας ειναι παντα διπλα μας σε ο τι και αν χρειαστουμε.μεχρι και για την εξεταστικη μας προεβλεψαν και την βαλαν 14 ιανουαριου για να μη κινδυνεψουμε απο τις καταληψεις.τωρα μπορω να πω PROUD TO BE DUTH
Οταν θα μπορεσουμε να κανουμε διαλογο χωρις να μειωνουμε τις υπολοιπες σχολες,τοτε θα εχουμε κανει ενα βημα μπροστα.
pseutiko_fili
Νεοφερμένος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Γιατι εσυ σπουδαζεις νομικη κυρα μου;
ΑΚΡΙΒΩΣ.
Όποιος δεν έχει σπουδάσει και στα 3 τμήματα, άποψη δεν έχει δικαίωμα να έχει. Ούτε να συγκρίνει.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Εμείς μπορούμε να έχουμε άποψη ή απαγορεύεται;ΑΚΡΙΒΩΣ.
Όποιος δεν έχει σπουδάσει και στα 3 τμήματα, άποψη δεν έχει δικαίωμα να έχει. Ούτε να συγκρίνει.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
αρα κανενας δεν πρεπει να μιλαει αφου και οι της νομικης σε μια νομικη σπουδαζουν οχι σε τρεις συγχρονως
Α γεια σου honey. Δεν ξέρω πως είναι η όρασή σου, αλλά το θέμα στο οποίο βρίσκεται λέει "Νομική Κομοτηνής". Άρα, αυτό που περιμένει κάποιος είναι να βλέπει συζητήσεις ατόμων που σπουδάζουν ή σπούδασαν στο συγκεκριμένο τμήμα. Όχι τον κάθε πικραμένο να τρολλάρει, επειδή απλά μπορεί
Συνεπώς, άλλαξε θέμα
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
pseutiko_fili
Νεοφερμένος
μα και εγω αυτο αναρωτιεμαι...τουλαχιστον την περσυνη στο βιβλιο του πουλη,δεν ξερω τι να διαβασωκαι το φοβαμαι αυτο το μαθημα η μαλλον το σιχαινομαιΑς ρωτήσω και κάτι σχετικό επι τη ευκαιρία. Στην εισαγωγή στο δημόσιο θα μας δώσουν την ύλη ή όχι;
Dimz
Νεοφερμένος
pseutiko_fili
Νεοφερμένος
αχ να σαι καλα.απ οτι βλεπω στο δημοσιο ολο το βιβλιαρακι ειναι πφφφφ.χρειαζεται να παρουμε κανενα βιβλιο για πρακτικα στο αστικο?τι λετε?Εδώ υπάρχει η περσινή ύλη του α' εξαμήνου https://duthnet.com/υλη-α-ετους
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Στο εμπορικό μας έχουν διδάξει άλλα κεφάλαια , τα οποία θα είναι εντός ύλης φέτος λογικά. Γι'αυτό διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.Εδώ υπάρχει η περσινή ύλη του α' εξαμήνου https://duthnet.com/υλη-α-ετους
Dimz
Νεοφερμένος
Στο εμπορικό μας έχουν διδάξει άλλα κεφάλαια , τα οποία θα είναι εντός ύλης φέτος λογικά. Γι'αυτό διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.
Εννοείται πως η ύλη μπορεί να είναι διαφορετική φέτος, ανάλογα με το τι έχετε διδαχθεί!
pseutiko_fili
Νεοφερμένος
αν θυμαμαι καλα εμεις εχουμε κανει και πτωχευτικο δικαιο.στο δημοσιο δικαιο η υλη πανω κατω μου φαινεται η ιδια...Στο εμπορικό μας έχουν διδάξει άλλα κεφάλαια , τα οποία θα είναι εντός ύλης φέτος λογικά. Γι'αυτό διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.