GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
ευχαριστουμε για την ενημερωση.να σ πω μπορεις να μας πεις λιγο γ τν καιρο?γιατι εγω απο καλαματα δεν εχω και πολυ χειμωνιατικα...να παρω κ πουλοβερ κ τετοια???Δεν θέλουν ακτινογραφία κτλπ..
Ταυτότητα, φωτογραφίες και το χαρτί από το λύκειο που θα πάρετε.. Αυτά νομίζω..
Κάντε υπομονη.. Την επόμενη εβδομάδα λογικά θα δημοσιεύσουν ανακοίνωση με ότι χρειάζεται για την εγγραφή σας!
:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YOrgakis
Νεοφερμένος
https://www.duth.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=27
Νομιζω αυτα...αλλα δεν ειμαι απολυτως σιγουρος...καποτε θελανε και ακτινογαφια θωρακος...
απο το λινκ που μου εδωσες δεν καταλαβαινω τι χρειαζομαι!!εννοω δεν βλεπω κατι σχετικο!!:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από τέλη Οκτώβρη μέχρι αρχές Μάρτη κάνει κρύο..
Υπάρχουν όμως και μέρες με ήλιο!
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
W4What
Νεοφερμένος
Γενικά τις περισσότερες φορές κάνει κρύο..
Από τέλη Οκτώβρη μέχρι αρχές Μάρτη κάνει κρύο..
Υπάρχουν όμως και μέρες με ήλιο!
Βρεχει συχνα??Εδω στην Κερκυρα εχουμε σαπισει στις βροχες....δεν θα αντεχω να βρεχει και εκει...
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
manoslaw
Νεοφερμένος
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μ'αρέσει πάρα πολύ το χιόνι!
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
πω πω τελεια αμα χιονιζει!!!!!εχω να δω χιονι καμια 13 χρονια!!!πω πω τελεια!!:no1::no1::no1:@Gabriella, εδώ και 2-3 χρόνια χιονίζει μεν, αλλά όχι όπως σε άλλες περιοχές.. Συνήθως την ίδια μέρα εξαφανίζονται τα χιόνια.. Αλλά εφόσον χιονίσει για τα καλά τότε για εμένα τουλάχιστον η πόλη μου γίνεται η καλύτερη πόλη του κόσμου!!
-----------------------------------------
σ ευχαριστουμε μανο για ολα!!!!!!!μας βοηθησες πολυ!!!θα ακολουθησω κατα γραμμα τις συμβουλες σου!θα τ πουμε στην κομοτηνη!!!!:no1::no1:Παιδιά τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα, θελω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε μέσω του forum και τις συζητήσεις που κάναμε ώρες ατελείωτες... Πρώτη φορά βλέπω τόσο πάθος για τις βάσεις εκ μέρους των υποψηφίων και αυτό όταν έχει να κάνει με επιδιωκόμενους στόχους είναι σίγουρα καλό... Όποιος από εσάς θέλει, τα λέμε στην Κομοτηνή...Καλή επιτυχία με την ερευνα αγοράς για σπίτι, συγχαρητήρια και πάλι και καλές σπουδές.... Να θυμάστε ότι η ζωή δεν ξεκινά και δε σταματά με τις Πανελλήνιες...Έχετε μπροστά σας μία φοιτητική ζωή που σας περιμένει, γεμάτη ανατροπές και εμπειρίες. Να τη ζήσετε όσο πιο δυνατά μπορείτε ! Και πάλι συγχαρητήρια. .
W4What
Νεοφερμένος
@Gabriella, εδώ και 2-3 χρόνια χιονίζει μεν, αλλά όχι όπως σε άλλες περιοχές.. Συνήθως την ίδια μέρα εξαφανίζονται τα χιόνια.. Αλλά εφόσον χιονίσει για τα καλά τότε για εμένα τουλάχιστον η πόλη μου γίνεται η καλύτερη πόλη του κόσμου!!
Γιουχου!!!!!Δεν υπαρχει χιονι εδω!!!!ποτε βαζει κρυα?????
olga345
Νεοφερμένος
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμεις σε ευχαριστούμε για το κουράγιο που μας έδινες..ήσουν ο μόνος εδώ που δεν έκανε ειρωνικά σχόλια δεν εδινε ελπίδες χωρίς σαφή και ακριβή αιτιολογία..αν και φαίνεται απρόσωπο το να σου δίνει συμβουλές ένας άγνωστος πίσω απο την οθόνη του υπολογιστή λειτούργησες τόσο θετικά στη ψυχολογία μας,καθώς είχες σαφή επιχειρήματα και έπαιξες το ρόλο των καθηγητών φίλων ακόμα και οικογένειας που λίγο πολύ αμφισβητούσαν το αν θα εισαχθούμε χωρίς να γνωρίζουνε πραγματικα την κατάσταση.Ελπίζω να σε γνωρίσω απο κοντά πάνω..να σαι καλά!Παιδιά τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα, θελω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε μέσω του forum και τις συζητήσεις που κάναμε ώρες ατελείωτες... Πρώτη φορά βλέπω τόσο πάθος για τις βάσεις εκ μέρους των υποψηφίων και αυτό όταν έχει να κάνει με επιδιωκόμενους στόχους είναι σίγουρα καλό... Όποιος από εσάς θέλει, τα λέμε στην Κομοτηνή...Καλή επιτυχία με την ερευνα αγοράς για σπίτι, συγχαρητήρια και πάλι και καλές σπουδές.... Να θυμάστε ότι η ζωή δεν ξεκινά και δε σταματά με τις Πανελλήνιες...Έχετε μπροστά σας μία φοιτητική ζωή που σας περιμένει, γεμάτη ανατροπές και εμπειρίες. Να τη ζήσετε όσο πιο δυνατά μπορείτε ! Και πάλι συγχαρητήρια. .
garth vader
Νεοφερμένος
εγώ τι να πω που έχασα τη νομική θεσσαλονίκης για 7 μόρια;;;; να αυτοκτονήσω επι τόπου;;;; τεσπα .. κομοτηνη καλά είναι!
Εξαρτάται ρε τί περιμένεις απο την πόλη που πάς να σπουδάσεις...
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιουχου!!!!!Δεν υπαρχει χιονι εδω!!!!ποτε βαζει κρυα?????
Από τέλη Οκτώβρη θα αρχίσει το κρύο..!!
Αλλά χιόνια θα δείτε Δεκέμβρη- Ιανουάριο και Φεβρουάριο..
Κυρίως Ιανουάριο χιονίζει εδώ.. στην εξεταστική! :no1:
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα βγει ανακοίνωση.
εσείς πάτε να ετοιμάσετε από τώρα φωτογραφίες.. βγάλτε τουλάχιστον 10.. συνήθως θέλουν 5-6!
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
10;;;καλα θα μας ματιασουν με τοσες φωτογραφιες!!!α πα πα...υπομονή..
θα βγει ανακοίνωση.
εσείς πάτε να ετοιμάσετε από τώρα φωτογραφίες.. βγάλτε τουλάχιστον 10.. συνήθως θέλουν 5-6!
Celice
Νεοφερμένος
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.