GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
συνήθως μέχρι και τη τελευταία μέρα Σεπτέμβρη υπάρχει εξεταστική...
Για αυτό καλύτερα ελά τις τελευταίες μέρες νωρίς το πρωί...
Θα σε βοηθήσουν και τα παιδιά από τις παρατάξεις στην εγγραφή ή αν θέλετε μπορώ και εγώ!
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί δεν υπάρχει καμιά δυσκολία στην εγγραφή..
manoslaw
Νεοφερμένος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
ναι και εγω αυτο σκεφτομουνα να παω νωρις να ξεμπερδευω ευκολα.ε και μετα να ρθω πανω λιγο πριν αρχισουν τα μαθηματα.καλα σιγουρα θα διαλεξω εγκληματολογια αν περασω.ειναι το αγαπημενο μου.εχω και το βιβλιο στο σπιτι.ειναι πολυ ενδιαφερον μαθημα.Γκαμπριέλα να πας για εγγραφή τις πρώτες δυο μερες..Μετα θα γίνεται χαμός...Λες να σε έχω και μαθήτρια ; Να επιλέξεις επιλογής εγκληματολογία.
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσον αφορά τη σχολή στεγάζονται στο ίδιο κτίριο δύο σχολές... Νομική και Διεθών Οικονομικών Σπουδών..
όσον αφορά έσενα @ KeepBreathing αν περιμένεις μια πολή όπως η Αθήνα ή Θεσσαλονίκη καλύτερα να μείνεις εκεί που είσαι και να μην έρθεις στην Κομοτηνή..
Άλλωστε και η σχολή είναι μέσα σε δάσος θα μπορούσα να πω.. Πίσω από τη σχολή είναι δασική περιοχή και υπάρχουν και διάφορα ζωά.. Αλεπούδες κτλπ! (μας είχε πει η καθηγήτρια Φορολογικού Δικαίου ότι είχε δει μια αλεπού παλιά)...
conundrum
Νεοφερμένος
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
lorinser
Εκκολαπτόμενο μέλος
xrypap3
Νεοφερμένος
Καθόλου δεν πειράζει ούτε και ακούγεται χαζό! Αυτό έλειπε! Το διαφορετικό να είναι χαζό! Είναι απλώς διαφορετικό...! Η Κομοτηνή πάντως είναι αρκετά συμπαθητική πόλη! Καλά αποτελέσματα και σε εσένα!!γεια σας ...παιδια οι λογοι που επελεξα την κομοτηνη ειναι παρα πολυ και ειμαι πολυ σιγουρη για την επιλογη μου,χωρις βεβαια να την επιβαλλω σε κανεναν.σας καταλαβαινω οτι θελετε να ζησετε σε μεγλουπολεις και το σεβομαι.ο καθενας ζει με τις επιλογες του.αλλα εγω διαλεξα την κομοτηνη...πειραζει;;την αθηνα την απεριψα με τη μια γτ ειναι χαοτικη και δεν μ αρεσει καθολου ε και την θεσ/κη δεν την εβαλα γτ απλα ηθελα την κομοτηνη.δεν ξερω γιατι απλα κατι με τραβηξε...καλα στους περισσοτερους ισως ακουγεται χαζο ..anyway ευχομαι καλα αποτελεσματα σε ολους...α και οσοι περασετε κομοτηνη να ανταλλαξουμε ε-μαιλ...
NewBorn
Νεοφερμένος
durruti1936
Νεοφερμένος
επειδη τελικα με βλεπω για Κομοτηνη, υπαρχει κανεις που να παιζει τενις αναμεσα στους μελλοντικους συμφοιτητες μου ; (σοβαρα )
Ναι εγώ! Εντάξει δεν είμαι Federrer αλλά το κατέχω...
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
και γω γουστάρω τέννις!:no1:επειδη τελικα με βλεπω για Κομοτηνη, υπαρχει κανεις που να παιζει τενις αναμεσα στους μελλοντικους συμφοιτητες μου ; (σοβαρα )
NewBorn
Νεοφερμένος
Ναι εγώ! Εντάξει δεν είμαι Federrer αλλά το κατέχω...
καλα εγω δεν ειμαι ουτε καν Τζοκοβιτς αλλα δεν εχει σημασια. Ολα θα φανουν στo court
παντως μαθαινω (μεσω ιντερνετ ) πως στην Κομοτηνη :
''Υπάρχει αξιοσημείωτη ποικιλία χώρων άθλησης. Συμπεριλαμβάνονται το ΔΑΚ (Δημοτικό Κομοτηνής - έδρα του Πανθρακικού), Πανθρακικό Στάδιο (προπονητικό), Υπαίθριο Αθλητικό Δημοτικό Κέντρο (ΒΑ του κέντρου), το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο και Κολυμβητήριο και το Σύμπλεγμα αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου (Κλειστό Γυμναστήριο και κολυμβητήριο). Η ορεινή περιοχή στα βόρεια της πόλης προσφέρεται για mountain-biking, trekking και εκτος δρόμου οδήγηση''.
https://el.wikipedia.org/wiki/Κομοτηνή#.CE.86.CE.B8.CE.BB.CE.B7.CF.83.CE.B7
καμια πληφορορια για τους χωρους του πανεπιστημιου btw υπαρχει ;
durruti1936
Νεοφερμένος
καλα εγω δεν ειμαι ουτε καν Τζοκοβιτς αλλα δεν εχει σημασια. Ολα θα φανουν στo court
παντως μαθαινω (μεσω ιντερνετ ) πως στην Κομοτηνη :
''Υπάρχει αξιοσημείωτη ποικιλία χώρων άθλησης. Συμπεριλαμβάνονται το ΔΑΚ (Δημοτικό Κομοτηνής - έδρα του Πανθρακικού), Πανθρακικό Στάδιο (προπονητικό), Υπαίθριο Αθλητικό Δημοτικό Κέντρο (ΒΑ του κέντρου), το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο και Κολυμβητήριο και το Σύμπλεγμα αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου (Κλειστό Γυμναστήριο και κολυμβητήριο). Η ορεινή περιοχή στα βόρεια της πόλης προσφέρεται για mountain-biking, trekking και εκτος δρόμου οδήγηση''.
https://el.wikipedia.org/wiki/Κομοτηνή#.CE.86.CE.B8.CE.BB.CE.B7.CF.83.CE.B7
καμια πληφορορια για τους χωρους του πανεπιστημιου btw υπαρχει ;
Ωραία πράγματα... Το πανεπιστήμιο - από φωτογραφίες που έχω δει - είναι πάρα πολύ ωραίο. Θα πηγαίνουμε και σε κανά παιχνίδι του Πανθρακικού. Κοντά είναι το ΔΑΚ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.