elli@
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχω επιλέξει Συνταγματική Ιστορία
Αντε καλή επιτυχία σε σένα αύριο :no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elli@
Νεοφερμένος
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διάβα αρκετά για Ιστορία Δικαίου. (Και από το βιβλίο και από τις σημειώσεις) για να δούμε..
+ Θέλω να διαβάσω και άλλο μέχρι την Τρίτη αλλά είμαι άρρωστος
Τελικά το πολύ διάβασμα δεν κάνει καλό :nono: Αρρώστησα από το πολύ διάβασμα!
ioannitsa13
Νεοφερμένος
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα γράφουμε στις 13:00, θα πάω πριν την εξέταση να δώσω την αίτηση για τα συγγράμματα και να δω τους τομείς μήπως βγηκαν τα αποτελεσματα..
Καλή Επιτυχία!
Βγήκε Συνταγματική Ιστορία και Διεθνής Οργανισμοί..
Διεθνείς Οργανισμούς έγραψα 8 και το πέρασα!!
Συντ. Ιστορία δεν το είχα επιλέξει :nono:
@ Πως γράψατε Ιστορία Δικαίου;
ioannitsa13
Νεοφερμένος
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρει κανείς πότε αρχίζει το Β' εξάμηνο;
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
+ από το Συνταγματικό Δίκαιο
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
astathmitos
Δραστήριο μέλος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό δεν το γνωρίζω καθόλου αλλά όπως και να έχει στα 22 μου θα έχω μπει αν περάσω τις κατακτήριες-πράγμα δύσκολο- και εκτός αυτού για διπλωματικό σώμα ενδιαφέρομαι δεν νομίζω να θέλω να γίνω δικηγόρος...Πάντως αυτό που είπες είναι πολύ σημαντικό εάν όντως ισχύει:iagree:Παιδια με την δικηγορια νομιζω οτι πρεπει να εισαι μεχρι 30 ετων για να κανεις ασκηση....Μετα δεν σε δεχονται στον ΔΣ εκτος και αν εχεις σοβαρο λογο πχ υγειας κτλ...Πολλοι την πατανε με τις κατατακτηριες και μετα δεν μπορουν να γινουν δικηγοροι παρα μονο να δωσουν για δικαστικοι....Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω
laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος
ψαξτε το.
Για να γινεις δικαστικος πλεον πρεπει να εχεις κανει 2 χρονια μαχιμης δικηγοριας ή ενα χρονο αν εχεις διδακτορικο νομικης , το οποιο συνεπαγεται αμεσα την υπαρξη της ασκησης ... αρα , καλυτερα οσο πιο γρηγορα γινεται την νομικη .
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι δευτεροετής πλέον εγώ
Ότι θέλετε μπορείτε να με ρωτήσετε!!
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατά τα άλλα υπάρχουν κάποια μαθήματα σε όλα τα εξάμηνα που θέλουν μεγάλη προσοχή για να μην κοπείς..
Και όλοι οι καθηγητές (νταξ οι περισσότεροι ) είναι μια χαρά!
Αλλά όσον αφορά το περιεχόμενο των μαθημάτων απαγοητεύτηκα λιγάκι.. Γιατί οι άλλες χώρες είναι έτη φωτός μπροστά από εμάς...
stella
Δραστήριο μέλος
Εύκολη τουλάχιστον για εμένα αρκεί να διαβάσεις καλά!
Κατά τα άλλα υπάρχουν κάποια μαθήματα σε όλα τα εξάμηνα που θέλουν μεγάλη προσοχή για να μην κοπείς..
Και όλοι οι καθηγητές (νταξ οι περισσότεροι ) είναι μια χαρά!
Αλλά όσον αφορά το περιεχόμενο των μαθημάτων απαγοητεύτηκα λιγάκι.. Γιατί οι άλλες χώρες είναι έτη φωτός μπροστά από εμάς...
Είναι δηλαδή πολύ δύσκολα τα μαθήματα?Χρειάζεται καθημερινά διαβασμα να φανταστώ ε?οχι μονο στην εξεταστική...και επ'ισης έχω ακούσει οτι η νομική εχει πολύ καλούς και ανταγωνιστικούς φοιτητές...ισχυεί?και γω νομική δήλωσα θεσνικη αλλα αν ανεβουν οι βάσεις πάω κομοτηνή...
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι δηλαδή πολύ δύσκολα τα μαθήματα?Χρειάζεται καθημερινά διαβασμα να φανταστώ ε?οχι μονο στην εξεταστική...και επ'ισης έχω ακούσει οτι η νομική εχει πολύ καλούς και ανταγωνιστικούς φοιτητές...ισχυεί?και γω νομική δήλωσα θεσνικη αλλα αν ανεβουν οι βάσεις πάω κομοτηνή...
Εξαρτάται από τις ικανότητες σου.
Η εξεταστιτκή κρατάει 1 μήνα.
Εγώ αρχίζω ένα μήνα πριν το διάβασμα και μου καλύπτει! :no1:
Με ενδιαφέρει και ο βαθμός που θα πάρω (όχι μόνο να τα περάσω) για αυτό :xixi::thanks:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.