_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατ'ουσίαν θα έχετε 5 υποχρεωτικά μαθήματα, αλλά τα 3 απο αυτά αν και διδάσκονται ξεχωριστά , εξετάζονται ξεχωριστά, αλλά συμψηφίζονται, καθώς αποτελούν την εισαγωγή στο δίκαιο και την επιστήμη του δικαίου. Για τα υποχρεωτικά κατ'επιλογήν τουλάχιστον 1 μπορείς να δώσεις.Δηλαδη το πρωτο εξαμηνο εχουμε 4 μαθηματα 3 υποχρεωτικα και 1 επιλογης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α και τα υποχρεωτικά μαθήματα για το α' εξάμηνο είναι αυτά: Συνταγματικό Δίκαιο Ι, Ιστορία Δικαίου, Δημοσιονομικό Δίκαιο, Εισαγωγή στην Επιστήμη του Δικαίου;;
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτά που αναφέρεις είναι τα υποχρεωτικά στην Αθήνα.Το μάθημα βγαίνει από τα βιβλία;;; Οι σημειώσεις είναι βοηθητικές απλά;; Είναι απαραίτητη η παρακολούθηση των μαθημάτων;;
Α και τα υποχρεωτικά μαθήματα για το α' εξάμηνο είναι αυτά: Συνταγματικό Δίκαιο Ι, Ιστορία Δικαίου, Δημοσιονομικό Δίκαιο, Εισαγωγή στην Επιστήμη του Δικαίου;;
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτά που αναφέρεις είναι τα υποχρεωτικά στην Αθήνα.
Της Κομοτηνής καμία σχέση έτσι;; :/
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη Κομοτηνή τα υποχρεωτικά(στο α'εξάμηνο) είναι τα εξής:Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο,Συνταγματικό Ι,Εισαγωγή στο Δίκαιο και την Επιστήμη του Δικαίου(εισαγωγή στο αστικό/εμπορικό/δημόσιο δίκαιο).Της Κομοτηνής καμία σχέση έτσι;; :/
Εσύ δεν είχες κάνει ανάρτηση στο ##### για αντιστοιχία Κομοτηνής και Αθήνας;
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη Κομοτηνή τα υποχρεωτικά(στο α'εξάμηνο) είναι τα εξής:Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο,Συνταγματικό Ι,Εισαγωγή στο Δίκαιο και την Επιστήμη του Δικαίου(εισαγωγή στο αστικό/εμπορικό/δημόσιο δίκαιο).
Εσύ δεν είχες κάνει ανάρτηση στο ##### για αντιστοιχία Κομοτηνής και Αθήνας;
yeeeeah that's me!!
Γενικά έχω αγχωθεί λίγο με το όλο θέμα και θέλω κάποιος να μου δώσει τα φώτα του...
Εν πάσει περιπτώσει... αυτό ισχύει https://law.duth.gr/undergraduate/curriculum/ ;; Αν γνωρίζεις βέβαια...
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο πρεπει να ισχυει νομιζωyeeeeah that's me!!
Γενικά έχω αγχωθεί λίγο με το όλο θέμα και θέλω κάποιος να μου δώσει τα φώτα του...
Εν πάσει περιπτώσει... αυτό ισχύει https://law.duth.gr/undergraduate/curriculum/ ;; Αν γνωρίζεις βέβαια...
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω τι να πω,τα μαθηματα επιλογης τα δηλωνουμε κατα την εγγραφη;και εγω αυτο εψεχνα ενω σε αλλα τμηματα εχει !
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι. Στο εξάμηνο εγγράφεσαι με ηλεκτρονική δήλωση στο unistudent, όταν πάρετε με αρκετή ταλαιπωρία τους κωδικούς σας από τη γραμματεία.Δεν ξερω τι να πω,τα μαθηματα επιλογης τα δηλωνουμε κατα την εγγραφη;
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι θες ακριβώς να μάθεις; Ελεύθερης επιλογής δεν έχετε, άρα μόνο από τα υποχρεωτικής επιλογής μαθήματα του α' εξαμήνου μπορείς να δηλώσεις.Μπορει να με πληροφορησει καποιος για τα μαθηματα επιλογης;
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
oυσιαστικα το περιεχομενο των μαθηματων,την περιγραφη τους εαν υπαρχει πουθενα διαθεσιμηΤι θες ακριβώς να μάθεις; Ελεύθερης επιλογής δεν έχετε, άρα μόνο από τα υποχρεωτικής επιλογής μαθήματα του α' εξαμήνου μπορείς να δηλώσεις.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Για την εγκληματολογία που γνωρίζω τουλάχιστον εγώ σε θεωρητικό επίπεδο ασχολείστε με το συγκεκριμένο αντικείμενο και τα χαρακτηριστικά αυτής(μην φανταστείς πολλά, μόνο από σημειώσεις σας λέει να διαβάσετε, οι οποίες είναι λίγες). Οι περισσότεροι στο α' εξάμηνο αυτήν επιλέγουν.oυσιαστικα το περιεχομενο των μαθηματων,την περιγραφη τους εαν υπαρχει πουθενα διαθεσιμη
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηρα τηλεφωνο πριν λιγο στην γραμματεια και μου ειπε πωσ οι εγγραφες ππρωτοετων γινονται κανονικα 9 και μιση με 1 και μιση και οτι δεν εχε απεργιες το δπθ
αχ να 'σαι καλά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.