fortisimo
Νεοφερμένος
Κάποια κάρτα ή βεβαίωση τώρα με την εγγραφή ή αργότερα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Θα τα ρωτήσω κι αν είναι ευγενικοί οι υπάλληλοι της γραμματείας και απαντήσουν, θα σου τα πώ.κανενα νεο για το ποτε ξεκιναμε?οταν θα παιρνουμε το λεωφορειο για τη σχολη θα πληρωνουμε εισιτηριο μεχρι να βγαλουμε πασο?αν ναι θα κοβουμε εισιτηριο πανω στο λεωφορειο?
Dimz
Νεοφερμένος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δεν θα πληρώνουμε εισιτήριο, η μετακίνηση με το λεωφορείο στην σχολή είναι δωρεάν. Όσον αφορά την έναρξη των μαθημάτων στην ιστοσελίδα της σχολής έχει βγεί ανακοίνωση για το δημόσιο διεθνές δίκαιο. Για το πρώτο κλιμάκιο το πρώτο μάθημα στο δημόσιο διεθνές είναι την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 6 μ.μ. Δές κι εδώ.κανενα νεο για το ποτε ξεκιναμε?οταν θα παιρνουμε το λεωφορειο για τη σχολη θα πληρωνουμε εισιτηριο μεχρι να βγαλουμε πασο?αν ναι θα κοβουμε εισιτηριο πανω στο λεωφορειο?
iwannasterg
Νεοφερμένος
Υπάρχει κανείς που να έκανε, τελικά, την εγγραφή του (αυτοπροσώπως, εννοείται);
εγω
iwannasterg
Νεοφερμένος
για τη σίτιση τι δίνουν;
Κάποια κάρτα ή βεβαίωση τώρα με την εγγραφή ή αργότερα;
εμενα δ μ εδωσαν τιποτα για τη σιτιση. μονο βεβαιωση εγγραφης
iwannasterg
Νεοφερμένος
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γιατί δεν πας σε όλα τα επιλογής μέχρι να καταλήξεις ποιο σου ταιριάζει;να ρωτησω κατι,,,μεχρι ν επιλεξουμε τα μαθηματα επιλογης σε ποια θ πηγαινουμε? γτ εγω δεν δηλωσα τπτ τετοιο την εγγραφη...
Dimz
Νεοφερμένος
iwannasterg
Νεοφερμένος
Και γιατί δεν πας σε όλα τα επιλογής μέχρι να καταλήξεις ποιο σου ταιριάζει;
Μπορείς να παρακολουθήσεις όποιο μάθημα επιλογής θέλεις. Κατ'αυτόν τον τρόπο μέχρι να κάνεις τη δήλωση θα δείς ποιό μάθημα θα σου φανεί πιο ενδιαφέρον!
σωστο κ αυτο
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
συνεχομενα φυσικα αλλα εχω ακουσει οτι κανουν και διαλειματαεπειδη εχω πανικοβληθει,μπορει καποιος να μ λυσει την εξης απορια:πχ τ δευτερα που λεει αγγλικα 4 ωρες συνεχομενα,τις κανω ολες ή επιλεγω αυτη που 8ελω?
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
ok ....επισης το τελικο προγραμμα δεν συμφωνει με τις προηγουμενες ανακοινωσεις...πχ το δημοσιο διεθνες λεει για το 2ο κλιμακιο τεταρτη στις 9 ενω στ προγραμμα ξεκιναει 8!συνεχομενα φυσικα αλλα εχω ακουσει οτι κανουν και διαλειματα
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι αυτο το εγραψα ηδη στο πανω μηνυμα μου.επισης το διεθνες λεει οτι ξεκινα 4 οκτωβριου ομως για το συνταγματικο δεν βγηκε ξεχωριστη ανακοινωση για οτ αν αρχιζει τη δευτερα 1 οκτωβριου η την δευτερα 8 οκτωβριου?λογικα 1 οκτωβριου αρχιζουμε ε?ok ....επισης το τελικο προγραμμα δεν συμφωνει με τις προηγουμενες ανακοινωσεις...πχ το δημοσιο διεθνες λεει για το 2ο κλιμακιο τεταρτη στις 9 ενω στ προγραμμα ξεκιναει 8!
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
εγω θεωρησα οτι ισχυει απ την εβδομαδα 8/10....εγκληματολογια θα παρεις?ναι αυτο το εγραψα ηδη στο πανω μηνυμα μου.επισης το διεθνες λεει οτι ξεκινα 4 οκτωβριου ομως για το συνταγματικο δεν βγηκε ξεχωριστη ανακοινωση για οτ αν αρχιζει τη δευτερα 1 οκτωβριου η την δευτερα 8 οκτωβριου?λογικα 1 οκτωβριου αρχιζουμε ε?
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα ηθελα πολυ να παρω εγκληματολογια αλλα προτιμω τα αγγλικα.οποτε αγγλικαεγω θεωρησα οτι ισχυει απ την εβδομαδα 8/10....εγκληματολογια θα παρεις?
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
αν οντως ισχυουν αυτα τα 4ωρα εχω να σ πω οτι θα μας γμσουν οχι πως δν μας ειχαν προειδοποιησει αλλα τεσπαθα ηθελα πολυ να παρω εγκληματολογια αλλα προτιμω τα αγγλικα.οποτε αγγλικα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.