Dimz
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lordV
Νεοφερμένος
Δεν παίζεται καθόλου. Αναγνωρίζονται όλα. Τσεκαρισμένο... Αντίθετα στη Θεσσαλονίκη, εξαρτάται από το διδάσκοντα (π.χ. Συνταγματικό από Δ.Π.Θ. δεν αναγνώριζε με τίποτα ο Μανιτάκης . Τώρα βέβαια που υπουργοποιήθηκε παίζεται να αναγνωρίζεται κιόλας).δυστυχως ετσι ειναι...μια γνωστη μ εκανε 1 ετος στ θεσσαλονικη και με 10% περασε αθηνα αλλα ακομη παιζεται αν θα της αναγνωρισουν μαθηματα
Όντως του Αντωνόπουλου πρέπει να είναι καλύτερο. Του Ρούκουνα ήταν απλά τρισάθλιο...1. Σχετικά με το σύγγραμμα του Δημόσιου Διεθνούς: προτείνω χωρίς δευτερη σκέψη να δηλώσετε αυτό του Αντωνόπουλου (και Μαγκλιβέρα) καθώς είναι το πληρέστερο. Υπάρχουν αρκετά άτομα που αναγκάστηκαν να το αγοράσουν, μιας και είχαν πάρει του Ρούκουνα.
2. Αναφορικά με τις εγγραφές, για να μην μπλέκεστε στο τρυπάκι των παρατάξεων, προσφέρομαι να βοηθήσω σε ό,τι χρειάζεστε. Τελείωσα με τα μαθήματα οπότε μετα χαράς θα βοηθήσω! (ορίστε και το FB μου... https://www.facebook.com/manossom )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
frozen...fire
Νεοφερμένος
Δεν παίζεται καθόλου. Αναγνωρίζονται όλα. Τσεκαρισμένο... Αντίθετα στη Θεσσαλονίκη, εξαρτάται από το διδάσκοντα (π.χ. Συνταγματικό από Δ.Π.Θ. δεν αναγνώριζε με τίποτα ο Μανιτάκης . Τώρα βέβαια που υπουργοποιήθηκε παίζεται να αναγνωρίζεται κιόλας).
Μέχρι πρόπερσι πάντως δεν αναγνώριζαν τίποτα καθώς μία φίλη μου πέρασε με 10% Νομική στο ΑΠΘ και δεν της αναγνώρισαν ούτε ένα μάθημα που περασε στο ΔΠΘ.
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι.Για να παρεις αναβολή: 1)Πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας από την γραμματεία της νομικής για στρατολογική χρήσηξερει κανεις αν το πανεπιστημιο φροντιζει γ την αναβολη του στρατου?
2) Το καταθέτεις στην στρατολογία όπου υπάγεσαι
3)Η αναβολή ισχύει μέχρι να κλείσεις τα 28
4) Αν χρωστας πολλα μαθηματα και εχεις συμπληρωσει τα 4 χρόνια φοίτησης (αρα δεν εχεις να παρακολουθησεις παραπανω μαθηματα), μπορεις να συνδυασεις και την θητεια και την φοιτηση.Παιρνεις αδεια οταν εχει εξεταστικη για να δωσεις τα μαθηματα. Έτσι, και θα εχεις περασεις καποια μαθηματα αλλα και θα εχεις τελειωσει με αυτο το χασιμο χρονου.
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
ευχαριστωΟχι.Για να παρεις αναβολή: 1)Πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας από την γραμματεία της νομικής για στρατολογική χρήση
2) Το καταθέτεις στην στρατολογία όπου υπάγεσαι
3)Η αναβολή ισχύει μέχρι να κλείσεις τα 28
4) Αν χρωστας πολλα μαθηματα και εχεις συμπληρωσει τα 4 χρόνια φοίτησης (αρα δεν εχεις να παρακολουθησεις παραπανω μαθηματα), μπορεις να συνδυασεις και την θητεια και την φοιτηση.Παιρνεις αδεια οταν εχει εξεταστικη για να δωσεις τα μαθηματα. Έτσι, και θα εχεις περασεις καποια μαθηματα αλλα και θα εχεις τελειωσει με αυτο το χασιμο χρονου.
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
σιγουρο ειναι?γιατι στο σαιτ δεν υπαρχει σχετικη ανακοινωση.....
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
τπτ δν ειναι σιγουρο μεχρι να ανακοινωθει ή μεχρι η γραμματεια να θεωρησει πως πρεπει να απαντησει στ τηλ...ωστοσο μεχρι κ την προηγουμενη εβδομαδα αυτη ηταν η επικρατεστερη ημρμν..τωρα ακουγεται και για 1/10σιγουρο ειναι?γιατι στο σαιτ δεν υπαρχει σχετικη ανακοινωση.....
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dimz
Νεοφερμένος
frozen...fire
Νεοφερμένος
Γενικά με ποιο κριτήριο είναι καλό να επιλέγω μαθήματα επιλογής? Αυτά που μου κινούν περισσότερο το ενδιαφέρον?
Dimz
Νεοφερμένος
Δεν είναι απαραίτητο τα μαθήματα επιλογής να σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση αλλά εάν τα 5 απο τα 6 μαθήματα επιλογής ανήκουν στον ίδιο τομέα μπορεί να ορισθεί χαρακτηρισμός κατεύθυνσης των σπουδών.
frozen...fire
Νεοφερμένος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Εγω θα επελεγα το 2ο.Ευχαριστώ πολύ! Να διαλέξω Εγκληματολογία ή Ιστορία της διπλωματίας σαν μάθημα επιλογής?? Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2..
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω που ρωτησα μια φοιτητρια την ημερα της εγγραφης μου ειπε οτι οι περισσοτεροι παιρνουν εγκληματολογια και πραγματι ακουγεται πολυ ωραιο μαθημα.εγω ομως θα προτιμουσα ισως ξενη γλωσσα αγγλικα αλλα μου ειπε οτι γινονεται τμημα γαλλικων.καλα πιστευετε οτι στη νομικη κομοτηνης γινεται μαθημα γαλλικων και οχι αγγλικων?Εγω θα επελεγα το 2ο.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Εγώ σκέφτομαι να επιλέξω το 1ο.Ευχαριστώ πολύ! Να διαλέξω Εγκληματολογία ή Ιστορία της διπλωματίας σαν μάθημα επιλογής?? Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2..
frozen...fire
Νεοφερμένος
Εγω θα επελεγα το 2ο.
εγω που ρωτησα μια φοιτητρια την ημερα της εγγραφης μου ειπε οτι οι περισσοτεροι παιρνουν εγκληματολογια και πραγματι ακουγεται πολυ ωραιο μαθημα.εγω ομως θα προτιμουσα ισως ξενη γλωσσα αγγλικα αλλα μου ειπε οτι γινονεται τμημα γαλλικων.καλα πιστευετε οτι στη νομικη κομοτηνης γινεται μαθημα γαλλικων και οχι αγγλικων?
Εγώ σκέφτομαι να επιλέξω το 1ο.
Kι εγώ προς το 1ο κλίνω..μου φαίνεται λίγο πιο ενδιαφέρον...βέβαια σκέφτομαι πως στο επόμενο εξάμηνο κάνουμε και σωφρονιστική που είναι παραπλήσιο.
Πάντως στο duthnet λένε πως τα μαθήματα ξεκινάνε την δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.