fortisimo
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Του έπεσε βαριά η αναζήτηση τόσων δικαιολογητικών.Τι εννοείς "δεν υπάρχουν";
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
fortisimo
Νεοφερμένος
Του έπεσε βαριά η αναζήρηση τόσων δικαιολογητικών.
σιγά.
5' δουλειά είναι όλα!
(πλάκα κάνω. Τα είχα ετοιμάσει από την αρχή του καλοκαιριού όταν βγήκε ο νέος νόμος για τη σίτιση)
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
δεν υπαρχουν τα δικαιολογητικα που χρειαζονται για τη σιτιση....πωωωωωωωω
What?
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
χαχαχαχ.....εννοω ειναι ΠΟΛΛΑWhat?
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Kάποια μπορεί να μην χρειάζονται. Π.χ. εγώ δεν είμαι πολύτεκνη ώστε να προσκομίσω έγγραφο που να αποδεικνύει την πολυτεκνική ιδιότητα.χαχαχαχ.....εννοω ειναι ΠΟΛΛΑ
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
μαλιστα...μπραβο παντως γτ ελεγαν οτι θα καταργηθει το δωρεανKάποια μπορεί να μην χρειάζονται. Π.χ. εγώ δεν είμαι πολύτεκνη ώστε να προσκομίσω έγγραφο που να αποδεικνύει την πολυτεκνική ιδιότητα.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Ουσιαστικά καταργήθηκε. Απλά δεν το βλέπετε.μαλιστα...μπραβο παντως γτ ελεγαν οτι θα καταργηθει το δωρεαν
fortisimo
Νεοφερμένος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Αν πήγε κάποιος για εγγραφή ας πει πως πήγε η δουλειά....
Οι περισσότεροι θα πάνε μετά τις 20, γιατί μένουν(-με) μακριά. Οπότε, πας μία κι έξω, και κάθεσαι μέχρι να ξεκινήσουν τα μαθήματα.
fortisimo
Νεοφερμένος
Οι περισσότεροι θα πάνε μετά τις 20, γιατί μένουν(-με) μακριά. Οπότε, πας μία κι έξω, και κάθεσαι μέχρι να ξεκινήσουν τα μαθήματα.
το ξέρω.
Απλά λέω αν κάποιος έχει πάει ας μας πει μήπως "παίζει" κάτι πχ με το μάθημα επιλογής, την κάρτα σίτισης κλπ ώστε να δούμε μήπως χρειάζεται πχ κάποιο έξτρα δικαιολογητικό να φροντίσουμε να έχουμε μαζί μας.
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηγα αλλα εκανα μονο εγγραφη και οχι αιτηση για σιτηση γιαιτ δεν ηξερα οτι χρειαζονται και αλλα χαρτι απου δεν ειχα μαζιμου και πρεπει να ξαναπαω αλλα τουλαχισοτν ειμαι πολυ κοντατο ξέρω.
Απλά λέω αν κάποιος έχει πάει ας μας πει μήπως "παίζει" κάτι πχ με το μάθημα επιλογής, την κάρτα σίτισης κλπ ώστε να δούμε μήπως χρειάζεται πχ κάποιο έξτρα δικαιολογητικό να φροντίσουμε να έχουμε μαζί μας.
για μαθηματα επιλογης που ρωτησα ατομα απο τις παραταξεις που ειπαν οτι τα δηλωνουμε στην πορεια
οποιος ειναι σε μεγαλυτερο ετος ας μου πει αν ο μηναιδης παιρνει παντ απρωτο τμημα κια οδερβιτσιωτης δευτερο.γιαιτι ακουσα στη σχολη μονο οτι οσοι εχουν δερβητσιωτη το περνουν με επιτομη και εγω δεν θα τον εχω αν εχει το δευτερο τμημα.επισης για τον πρωτο καθηγητη διαβασα σε αλλο μπλογκ οτι διαβαζουν οι φοιτητες δικο του βιβλιο?ειναι πιο δυσκολος?απαντηστε μου αν ξερετε γιατι αγχωθηκα
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Dimz
Νεοφερμένος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Πως γίνεται συνήθως ο χωρισμός των τμημάτων;Ο Μηναίδης παίρνει το πρώτο τμήμα αλλά το βιβλίο που μοιράζεται δεν είναι δικό του! Συνήθως βάζει θεωρητικά θέματα αλλά αν διαβάσεις καλά δε θα έχεις πρόβλημα. Επίσης μπορείς να διαβάσεις και απο τις σημειώσεις που θα κρατάς στο μάθημα.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Αλφαβητικά.Πως γίνεται συνήθως ο χωρισμός των τμημάτων;
Η επιτομή που αναφέρθηκε, είναι ελλιπής.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Το κατάλαβα, σε ποιο γράμμα γίνεται ο διαχωρισμός ήθελα να μάθω.Αλφαβητικά.
Η επιτομή που αναφέρθηκε, είναι ελλιπής.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
ΛΤο κατάλαβα, σε ποιο γράμμα γίνεται ο διαχωρισμός ήθελα να μάθω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.