GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dgar51
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria1025
Εκκολαπτόμενο μέλος
conundrum
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dgar51
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
dgar51
Νεοφερμένος
conundrum
Νεοφερμένος
φοιτητικες εκλογες;;;;;η ακρα κοροιδια εκ μερους των φοιτητικων παραταξεων που με ενα καφε και σημειωσεις πιστευουν οτι θα τους εμπιστευθεις και θα τους στηριξεις..νομιζω οτι μας περνανε για αφελεις τους πρωτοετεις..μακαρι να τολμουσα να τους φωναξω οτι εμεις βγαινουμε κερδισμενοι και οχι αυτοι αφου......δεν θα τους ψηφισω!!!τις προαλλες μια κοπελα πηγε για καφε με μια απο μια παραταξη..αφου εφυγαν απο την καφετερια η κατα τ'αλλα ακρως εξυπηρετικη "κομματοταγμενη" της εστειλε κατα λαθος ενα μηνυμα που προφανως πηγαινε σε αλλο κομματοσκυλο..το μηνυμα ελεγε "ελα μωρο μου την εχουμε αυτη"...ελεος..μονο στην προπαγανδα ειναι καλοι...ειναι να τους λυπαται κανεις...
πραγματικα εχω την ιδια αποψη με σενα...ποιο κλιμακιο ειστε?εγω στο 1ο
dgar51
Νεοφερμένος
dgar51
Νεοφερμένος
κωνσταντινα Β
Νεοφερμένος
ξεκινησατε το διαβασμα;;εγω αρχισα το συνταγματικο,ατελειωτο το ατιμο..δεν με ενδιαφερει ο βαθμος ουτε κ η σχολη αλλα.., κι ετσι θα ριξω βαρος στην επιτομη του Δερβιτσιωτη...εσεις;;την παλευετε;;
για να λες Δερβιτσιωτη μαλλον,τι μαλλον δηλαδη,δευτερο τμημα εισαι οπως και εγω......εσυ ξεκινησες.....παλι καλα....εγω παιδια δεν εχω υλη.....εφυγα πριν τις 10 Δεκεμβρη με πυωδη φαρυγγιτιδα και 40 πυρετο....μηπως εσυ η καποιος αλλος μπορει να πει υλη σε συνταγματικο,δημοσιο διεθνες,εισαγωγη στο δικαιο,και εγκληματολογια?:thanks:
και μολις διαβασα πως εισαι στο πρωτο....και θα διαβασεις σημειωσεις Δερβι?ελα ρε....
dgar51
Νεοφερμένος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
κωνσταντινα Β
Νεοφερμένος
dgar51
Νεοφερμένος
την επιτομη του Δερβιτσιωτη την αγοραζεις απο την COPYLAND αν θες..οσο για το δικαιο της θαλασσας αν δεν το εχεις παρει τοτε μαλλον εγινε καποιο λαθος καθως το πηραμε μαζι με τα υπολοιπα βιβλια απο τον Σακκουλα...τεσπα..διαβασε τα υπολοιπα κι οταν ερθεις Κομοτηνη το λυνεις το προβλημα..παιδια το δικαιο της θαλασσας δεν το εχω....δεν το εχουν μοιρασει μου ειπαν ουτε την επιομη του Δερβιτσιωτη εχω.....καποιος απο το δευτερο τμημα παρακαλω βοηθηστε
conundrum
Νεοφερμένος
dgar51
Νεοφερμένος
οεο;;;καλη η απορια σου...επειδη εχω χασει καποιες ωρες στο συνταγματικο,δεν ειπε κατι ο καθηγητης ως προς αυτο;;;δεν ειναι δυνατον το δευτερο κλιμακιο να εχει να διαβασει την μιση επιτομη κι εμεις ενα δυσνοητο και περιεχον ενα σωρο ανουσιες,στην ουσια,πληροφοριες βιβλιο...!!!!!βασικα το καλυτερο θα ηταν ενας συνδυασμος της επιτομης με το βιβλιο του Μαυρια..η υλη απο την εισαγωγη στο δικαιο ξερει κανεις αν εχει δοθει;;;η αλήθεια ειναι οτι με τον μαυρια θα υπαρξει μεγαλο προβλημα... εγω ειμαι στο 1ο κλιμακιο και αναγκαστικα πρεπει να διαβασω απο τον μαυρια, ωστοσο επειδη διαπιστωσα πως θα κουραστω υπερβολικα με το συγκεκριμενο βιβλιο, αγορασα και του δερβιτσιωτη που ειναι ταξινομημενες οι ενοτητεσ και ειναι περισσοτερο ευαναγνωστο...ομως τα θεματα των εξετασεων θα ειναι αποκλειστικα απο τον μαυρια???
conundrum
Νεοφερμένος
dgar51
Νεοφερμένος
conundrum
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
υποθετω πως διαρκει λιγοτερο απο εναν μηνα, ισως καπου εκει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.