durruti1936
Νεοφερμένος
Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!!
Προκειμένου όμως να μένεις απαθής στις πολιτικές αποφάσεις των παρατάξεων, καλύτερα να αναλάβεις ενεργό αντι-πολιτικό ρόλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
βεβαίωση πρόσβασης δε χρειάζονται?Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
harryw
Νεοφερμένος
marousa
Νεοφερμένος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο σχολείο μας (έδεσσα) δεν έχει έρθει μέχρι πρότινοςπαιδια το χαρτι που θελουμε απ τ σχολειο το εχετε παρει?
και μου παν ότι δε πολύ-χρειάζεται καθώς ίδιο ακριβώς χαρτί έχουν οι ίδιεσ οι σχολές
W4What
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Το βαθμο προσβασης δεν ενοουμε??Εγω πηγα today σχολειο γιαυτο το περιφημο χαρτι κ η γραμματεας δεν ηξερε τπτ...(ειναι πολυ καλη κ πολυ εξυπνη).Οποτε λογικα ο ΒΠ θα ειναι...στο σχολείο μας (έδεσσα) δεν έχει έρθει μέχρι πρότινος
και μου παν ότι δε πολύ-χρειάζεται καθώς ίδιο ακριβώς χαρτί έχουν οι ίδιεσ οι σχολές
Cas
Νεοφερμένος
1.Σίτιση δικαιούνται όλοι εφόσον δεν κατοικούν μόνιμα στιν Κομοτηνή!Παιδια,ολοι δεν δικαουνται σιτηση???:xixi:
-----------------------------------------
Το βαθμο προσβασης δεν ενοουμε??Εγω πηγα today σχολειο γιαυτο το περιφημο χαρτι κ η γραμματεας δεν ηξερε τπτ...(ειναι πολυ καλη κ πολυ εξυπνη).Οποτε λογικα ο ΒΠ θα ειναι...
2.Το περιβόητο ''χαρτί του σχολείου'' λέγεται-νομίζω- δελτίο επιτυχίας που έχει τους κωδικούς των σχολών που δήλωσες και πού περνάς...Αυτά!
W4What
Νεοφερμένος
1.Σίτιση δικαιούνται όλοι εφόσον δεν κατοικούν μόνιμα στιν Κομοτηνή!
2.Το περιβόητο ''χαρτί του σχολείου'' λέγεται-νομίζω- δελτίο επιτυχίας που έχει τους κωδικούς των σχολών που δήλωσες και πού περνάς...Αυτά!
Εσυ το ειχες παρει?Χρειαζεται σοβαρα?
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Cas
Νεοφερμένος
Πέρυσι το είχα πάρει σίγουρα και θυμάμαι μια στιγμή στη γραμματεία που το έβαλε μαζί με των άλλων παιδιών...Αλλά αυτό που έβαλε πρέπει να ήταν της σχολής γιατι ένα τέτοιο δελτίο το έχω σπίτι...Άρα δεν πρέπει να χρειάζεται...Καλού κακού όμως ας πάμε να το πάρουμε για να είμαστε σίγουροι...Μην ταξιδεύουμε και με το άγχος...Εσυ το ειχες παρει?Χρειαζεται σοβαρα?
wra
Νεοφερμένος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιτα δε ξέρω αν το είπα εδώ στο ischool αλλα η διευθύντρια μου είπς οτι δε χρειάζεται καθώς έχουν κι αυτοί οι ίδιοι αυτά τα χαρτιά και εμένα πέρσυ δε μου το ζήτησαν απο την προηγούμενη σχολή μου:no1:παιδια κανενα νεο γ τ χαρτι απο τ σχολειο;;;
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Cas
Νεοφερμένος
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
απλώς το χαρτί δε έχει έρθει ακόμη,και κάποιοι θέλουν να πάνε για εγγραφή...οκ?Ρε παιδια μήπως παραέγινε μεγάλο θέμα το δελτίο;;Θα βγάλουμε φωτο,θα πάμε για επικυρώσεις και φωτοτυπίες...Τόσο δύσκολο είναι να πάμε σχολείο για 10 λεπτά?ΕΛΕΟΣ!
Cas
Νεοφερμένος
Να πάνε λίγο αργότερα και να το συνδυάσουν με τη μόνιμη πλέον διαμονή τους!Γιατί να πηγαινοέρχονται;απλώς το χαρτί δε έχει έρθει ακόμη,και κάποιοι θέλουν να πάνε για εγγραφή...οκ?
Και δεύτερον είναι κουραστικό να μπαίνεις στο forum για να ενημερωθείς και να βλέπεις συνεχώς να αναμασώνται τα ίδια και τα ίδια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.