It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι θέσεις είναι ίδιες με πέρσυ..το 2000 έπαιρνε 660 Λολ!!!!όμψς ρε παιδιά οι περισσότεροι θα πάρουν μεταγγραφή,γι αυτό λίγοι θα μείνουμε!!!!!ναι φετος η κομοτηνη προσφερει 600 θεσεις γι αυτο και επεσε η βαση...μπες εδω https://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=916&Itemid=232 και δεσ το!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garth vader
Νεοφερμένος
παιδια θερμα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!μπραβο μπραβο μπραβο μελλοντικοι δικηγοροι!!!!!!
όχι μελλοντικοί δικηγόροι...μελλοντικοι νομικοι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
ελα βρε δαρειε μου μην στεναχωριεσαι.....και κομοτηνη καλα ειναι..να σ πω τι σειρα περασες ειδες?και η βασ.σεβαστελη μαζι μας θα ειναιέλεος....έχασα την Θεσσαλονικη για 36 μόόόόόόόόόριαααααα...
stella
Δραστήριο μέλος
όχι μελλοντικοί δικηγόροι...μελλοντικοι νομικοι....
ενταξει ντε!!!τι θες να σου ευχηθω?καλη επιτυχια στο δικαστικο μετα απο 10 χρονια????
garth vader
Νεοφερμένος
ελα βρε δαρειε μου μην στεναχωριεσαι.....και κομοτηνη καλα ειναι..να σ πω τι σειρα περασες ειδες?και η βασ.σεβαστελη μαζι μας θα ειναι
΄΄αάάάάά΄΄αάάάάά΄χ....τί χαρα...και συμμαθητές, καί συμφοιτητές...
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
δεν καταλαβα σου πεφτουμε και λιγες?????αααα΄΄αάάάάά΄΄αάάάάά΄χ....τί χαρα...και συμμαθητές, καί συμφοιτητές...
ελα ρε συγχαρητηρια!!!!
garth vader
Νεοφερμένος
δεν καταλαβα σου πεφτουμε και λιγες?????αααα
ελα ρε συγχαρητηρια!!!!
όχι ρε σύ οτι μου πέφτετε λίγες....αλλα τέσπα....πφφφφφφφ
συγχαρητήρια!
-----------------------------------------
και επιπλέον...καλά...αυτός που έλεγε οτι είχε πληροφορίες απο το υπουργεία....χάχά....μεγάάάά΄λη πετυχεσα.....να αλλάξεις πληροφοριοδότη!
χάχάχά
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
μην ανησυχεις!!!θα το συνηθισεις!σκεψου οτι θα σπουδασεις αυτο π θελεις.αυτο ειναι το σημαντικο.τωρα η πολη εχει μικροτερη σημασια.όχι ρε σύ οτι μου πέφτετε λίγες....αλλα τέσπα....πφφφφφφφ
συγχαρητήρια!
-----------------------------------------
και επιπλέον...καλά...αυτός που έλεγε οτι είχε πληροφορίες απο το υπουργεία....χάχά....μεγάάάά΄λη πετυχεσα.....να αλλάξεις πληροφοριοδότη!
χάχάχά
Celice
Νεοφερμένος
pleaseeeeeee ας απαντησει καποιος...
olga345
Νεοφερμένος
anastasiathess
Νεοφερμένος
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
YOrgakis
Νεοφερμένος
durruti1936
Νεοφερμένος
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
εννοείται ρε.... ευχαριστύμε για το ινφορμεισιον!!! κομοτηναίος εισαι? α και γινεται παρακαλώ μέλη εδω!!!!θέλω και τους 600 https://www.facebook.com/wall.php?id=127355555682#/group.php?gid=127355555682https://www.facebook.com/group.php?gid=127355555682Αρχικά τα συγχαρητήριά μου στον manoslaw που ισορροπούσε με τις απόλυτα λογικές του εκτιμήσεις τις αηδίες του Κάτσικα -και του κάθε άσχετου- και μας έδινε πολλές ελπίδες. Είμαι στην Κομοτηνή και μπορώ να πω πως εκ πρώτης όψεως είναι όμορφη πόλη. Έχει μια πολύ μεγάλη και ωραία πλατεία -την πλατεία Ειρήνης- και διαθέτει πολλά και διαφορετικά στέκια. Οι δύο κεντρικοί άξονες της πόλης είναι δύο: η παλιά Νομική (απέναντι από το γήπεδο του Πανθρακικού) και το παλιό Πρυτανείο. Γύρω από τις δύο αυτές περιοχές μένουν οι περισσότεροι φοιτητές. Και στα δύο αυτά μέρη υπάρχουν στάσεις από τις οποίες περνούν τα λεωφορεία που οδηγούν στην Πανεπιστημιούπολη (η οποία είναι πανέμορφη). Υπάρχει λίγω έξω από το κέντρο της πόλης και το εμπορικό κέντρο Kosmopolis, το οποίο είναι τεράστιο και πίσω από αυτό υπάρχουν studios. Παίδες είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε πολύ ωραία. Λίγο πριν από την αρχή της σεζόν ας κάνουμε ένα διαδυκτιακό meeting ώστε να γνωριστούμε αμέσως στην Κομοτηνή. Τα λέμε...
durruti1936
Νεοφερμένος
εννοείται ρε.... ευχαριστύμε για το ινφορμεισιον!!! κομοτηναίος εισαι? α και γινεται παρακαλώ μέλη εδω!!!!θέλω και τους 600 https://www.facebook.com/group.php?gid=127355555682
Αθηναίος, απλά πήγα για σπίτι και έμαθα κάποια πράγματα...
YOrgakis
Νεοφερμένος
W4What
Νεοφερμένος
τι χρειαζεται να εχουμε μαζι κατα την εγγραφη συμφοιτιτρονια μου???
https://www.duth.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=27
Νομιζω αυτα...αλλα δεν ειμαι απολυτως σιγουρος...καποτε θελανε και ακτινογαφια θωρακος...
kambana
Δραστήριο μέλος
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!!!!!!!!ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΤΛ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Εγώ είμαι από τον Ίασμο, μία κωμόπολη μόλις 20 λεπτά από την Κομοτηνή...Αν και είμαι πιο μικρή μπορώ να σου πω κάποια πράγματα...Η Κομοτηνήδε μοιάζει ούτε με την Αθήνα ούτε με τη Θεσσαλονίκη, παρόλα αυτά είνια μια πολύ ωραία πόλη. Έχει τα club της, τα μαγαζιά, τα εστιατόριά της κτλ.Τώρα για σπίτι δεν ξέρω και πολλά...Πάντως σχεδόν σε κάθε κολόνα έχει ενοικιαστήρια...Για ό,τι άλλο χρειαστείς πες μου...Και όποιος/όποια θέλει να μάθει κάτι ας μου πει...!!!
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.duth.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=27
Νομιζω αυτα...αλλα δεν ειμαι απολυτως σιγουρος...καποτε θελανε και ακτινογαφια θωρακος...
Δεν θέλουν ακτινογραφία κτλπ..
Ταυτότητα, φωτογραφίες και το χαρτί από το λύκειο που θα πάρετε.. Αυτά νομίζω..
Κάντε υπομονη.. Την επόμενη εβδομάδα λογικά θα δημοσιεύσουν ανακοίνωση με ότι χρειάζεται για την εγγραφή σας!
:no1:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.