Johnnaousa
Επιφανές μέλος
δηλαδή θέλεις νομική αλλά όχι νομική στην Κομοτηνήδεν ειναι μονο οικονομικο, απλα δεν ηθελα να παω στη συγκεκριμενη σχολη της νομικης στην Κομοτηνη. Το σκεπτικο ειναι οντως λιγο περιεργο, αλλα εγω βρηκα λογικη καποια στιγμη
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα "Μαρτυράμε τα μηχανογραφικά μας".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ναι. πιστευω οτι το επιπεδο σπουδων ειναι κατα πολυ κατωτερο απο των αλλων δυο, οποτε θα προτιμουσα να περναγα στην Οδοντιατρικη!δηλαδή θέλεις νομική αλλά όχι νομική στην Κομοτηνή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Με βαση το αντικειμενο συναρτησει του πανεπιστημιου. Η πολη λιγο με νοιαζει.Η άποψη πως η Κομοτηνή είναι κατώτερη.. Χαζές απόψεις. Πια σπουδάζουμε με βάση τις πόλεις και οχι τα αντικείμενα; Τέλεια.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
όχι αυτό που λες είναι καθαρά θέμα πόλης. Έχεις επιλέξει σπουδές με βάση την πόλη και μόνο, ναι δικαίωμα σου αλλά...λογικό να λαμβάνεις τέτοιες αντιδράσεις.Με βαση το αντικειμενο συναρτησει του πανεπιστημιου. Η πολη λιγο με νοιαζει.
Προτιμάς οδοντιατρική αντί για Νομική σε άλλη πόλη...πραγματικά οι 2 αυτές σχολές δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση..απλά
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Mε την Κομοτηνη δεν εχω κανενα προβλημα, μια χαρα ειναι. Η νομικη σχολη ειναι ο,τι ναναι εκει..γι αυτο προτιμω απ το να παρω ενα πτυχιο της..πλακας να σπουδασω κατι αλλο που με ενδιαφερει, κι αυτο ειναι η οδοντιατρικηόχι αυτό που λες είναι καθαρά θέμα πόλης. Έχεις επιλέξει σπουδές με βάση την πόλη και μόνο, ναι δικαίωμα σου αλλά...λογικό να λαμβάνεις τέτοιες αντιδράσεις.
Προτιμάς οδοντιατρική αντί για Νομική σε άλλη πόλη...πραγματικά οι 2 αυτές σχολές δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση..απλά
Εδω θα μαστε να τα συζηταμε σε λιγο καιρο..προφανως αυτος που ειναι στην Κομοτηνη δε θα σου πει"ξερεις η σχολη μου ειναι για τα πανηγυρια".Μήπως έχεις σπουδάσει και στα δύο τμήματα , ώστε να μπορείς να τα συγκρίνεις.. Εγω με φοιτητές του τμήματος της Αθήνας και της Κομοτηνης που έχω μιλήσει άλλα μου λένε.. Μάλλον χαζομάρες θα λένε κι αυτοί.. Ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Θεσσαλονίκη είναι καλύτερη στο τομέα αυτό.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Εγω ωστοσο δεν ηθελα.Προφανως θα ειχα τους λογους μουΕνας δικηγόρος στην περιοχή μου, αρκετά επιτυχημένος, περισσότερο δεν παίρνει, στην Κομοτηνή τελείωσε.. Μάλλον σπούδαζε σε άλλο πλανήτη! Απλώς να έχουν κάποια λογική τα πράγματα που λέμε. Όταν αγαπάμε ένα αντικείμενο, το διαλέγουμε όπου κι αν είναι
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
E αμα ανεβει 700 μορια, και παλι θα με βαλει η ειδικη κατηγοριαελπίζω μόνο να περνάς όντως Νομική Αθήνας..τίποτα παραπάνω
venividivici43946
Διάσημο μέλος
γιατι θα προτιμουσα να σπουδασω οδοντιατρικη στη Θεσσαλονικη παρα νομικη στην Κομοτηνη(οπως φαινεται και απ τη σειρα που τις εβαλα). Οταν το στειλα την ειχα διαγραψει την νομικη Κομοτηνης και την οδοντιατρικη απο Θεσσαλονικη την εκανα Αθηνα
Στο θέμα Κομοτηνή διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως.
Φάουλ.Μήπως έχεις σπουδάσει και στα δύο τμήματα , ώστε να μπορείς να τα συγκρίνεις.. Εγω με φοιτητές του τμήματος της Αθήνας και της Κομοτηνης που έχω μιλήσει άλλα μου λένε.. Μάλλον χαζομάρες θα λένε κι αυτοί.. Ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Θεσσαλονίκη είναι καλύτερη στο τομέα αυτό.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Το περιμενα οτι θα διαφωνουσες.Κι εσυ και οι λοιποι της Αθηνας..Στο θέμα Κομοτηνή διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως.
Στο θέμα οδοντιατρική, τι κάθεσαι και απολογείσαι σε κολλημένους;
Δεν απολογουμαι, αλλα αφου δε καταλαβαινουν δε μπορω να κανω κατι παραπανω.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Για να διαφωνώ, κάτι ξέρω.Το περιμενα οτι θα διαφωνουσες.Κι εσυ και οι λοιποι της Αθηνας..
Οι πλείστοι είναι παραπληροφορημένοι στο εν λόγω θέμα.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Aυτο που την Αθηνα την εχεις τοσο του πεταματου, αλλα παρ ολα αυτα σπουδαζεις εκει δεν προκειται να το καταλαβω.Για να διαφωνώ, κάτι ξέρω.
Οι πλείστοι είναι παραπληροφορημένοι στο εν λόγω θέμα.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Δε θεωρώ κακή την Αθήνα. Αλλά δεν τα έχεις δει εκ των έσω, οπότε δεν περιμένω να καταλάβεις το σκεπτικό μου.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
@nikosxdxd
Δε θεωρώ κακή την Αθήνα. Αλλά δεν τα έχεις δει εκ των έσω, οπότε δεν περιμένω να καταλάβεις το σκεπτικό μου.
Ισως εχεις δικιο.
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
μη δει το μηνυμα ο νικοςxdxdΒασικά, είσαι από αθήνα και θέλεις μόνο νομική αθηνών; ότι είναι ισάξιες οι σχολές είναι και των 3 πανεπιστημίων είναι, δεν υπάρχει αμφιβολία γι'αυτό.....
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
δε νομιζω οτι αξιζει να κατσω να επιχειρηματολογησω μαζι σας.μη δει το μηνυμα ο νικοςxdxd
fockos
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sofia Tsou
- katna
- ougkampougka
- 5tsuh1ss
- angel_par29
- Πικλιδιος
- redarrow
- mhtsos-4
- angies
- Tina02
- οθεσσαλονικιος
- Demetrapatsia
- SlimShady
- Nikos05
- tfghp
- anastasis06
- Giii
- stefan
- Backpacker97
- luisnazariodelima
- Anwnumh
- Natassa02
- Ifigenia
- Dunedain10
- Christ_8
- eukleidhs1821
- ChristosV21
- BlueIvy_
- jj!
- andreas2002
- New member
- lnesb
- manosthegreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.