Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aelaras
Νεοφερμένος
Είμαι σε κάποια μαθήματα β κλιμάκιο και σε κάποια γ κλιμάκιο (το επώνυμό μου αρχίζει από Π).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
.Πάντως παιδιά από το κλιμάκιό σου στο Συνταγματικό έρχονται στο δικό μας γιατί δεν πολυαντέχουν το Δημητρόπουλο.
Και μετά θα απορούν γιατί κόπηκαν. :fss:
superman
Δραστήριο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
superman
Δραστήριο μέλος
οφ τοπικ:καθε φορα που βλεπω το username σου αγχωνομαι,μου θυμιζει τα Λατινικα κι επομενως τις πανελληνιες.
aelaras
Νεοφερμένος
Καλώς σας βρήκα!Καλώς όρισες κι εσύ!Λογικά δεν πρέπει να είμαστε πουθενά μαζί.Εγώ είμαι σε όλα πρώτο εκτός από το Συνταγματικό που είμαι δεύτερο.Οπότε η μόνη περίπτωση να έχουμε συναντήθει είναι αν έχεις επιλογή "Πολιτική επιστήμη".Πάντως παιδιά από το κλιμάκιό σου στο Συνταγματικό έρχονται στο δικό μας γιατί δεν πολυαντέχουν το Δημητρόπουλο.
Όχι,από επιλογής έχω πάρει Κοινωνιολογία γιατί μου είπαν ότι εύκολα παίρνεις βαθμό σε αυτό. Βέβαια, είδα ότι στο πρόγραμμα το έχουν 2 μέρες μετά τις Γενικές Αρχές, οπότε μάλλον δεν πάω καθόλου να το δώσω τώρα και θα πάω το Σεπτέμβρη.
Στο Συνταγματικό ο Παντελής και ο Βλαχόπουλος έχω ακούσει ότι είναι οι καλύτεροι.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Μπα,απ'ό,τι κατάλαβα,τα κανόνισαν και θα δώσουν με το δικό μας κλιμάκιο(Βλαχόπουλος-Παντελής).Και μετά θα απορούν γιατί κόπηκαν. :fss:
-----------------------------------------
Εγώ Κοινωνιολογία μια φορά πήγα και διαπίστωσα τα εξής αρνητικά:1.εργασία,2.κοιμήθηκα.Καλώς σας βρήκα!
Όχι,από επιλογής έχω πάρει Κοινωνιολογία γιατί μου είπαν ότι εύκολα παίρνεις βαθμό σε αυτό. Βέβαια, είδα ότι στο πρόγραμμα το έχουν 2 μέρες μετά τις Γενικές Αρχές, οπότε μάλλον δεν πάω καθόλου να το δώσω τώρα και θα πάω το Σεπτέμβρη.
Στο Συνταγματικό ο Παντελής και ο Βλαχόπουλος έχω ακούσει ότι είναι οι καλύτεροι.
Οπότε πήρα Πολιτική επιστήμη που μπορεί ναι μεν να μη τη δώσω αλλά τουλάχιστον πέρασα κάποια ενδιαφέροντα 3ωρα.
Ο Παντελής και ο Βλαχόπουλος είναι πολύ καλοί(ο Βλαχόπουλος κυρίως μας κάνει).Ωστόσο δεν έχω πάει στο Γεραπετρίτη για να δω αν είναι όντως οι καλύτεροι.
Για το Δημητρόπουλο πάντως έχω ακούσει τα χειρότερα,δε ξέρω γιατί.
aelaras
Νεοφερμένος
Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;Μπα,απ'ό,τι κατάλαβα,τα κανόνισαν και θα δώσουν με το δικό μας κλιμάκιο(Βλαχόπουλος-Παντελής).
Αν είναι έτσι, θέλω κι εγώ να αλλάξω...
Καλά κι εγώ μην νομίζεις ότι έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα την Κοινωνιολογία. Περισσότερο το επέλεξα έτσι για να υπάρχει και όχι γιατί με ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο.
Αυτό πάντως που λένε στα επιλογής είναι ότι καλύτερα να αποφεύγεις όσα έχουν προφορικές εξετάσεις. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πιθανόν να το λένε γιατί κάποιοι καθηγητές στα προφορικά κόβουν.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Όσο για το αν γίνεται να αλλάξεις κλιμάκιο,λίγο παρασκηνιακό μου έκανε.
Nomikarios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.