kost1s
Νεοφερμένο μέλος
Ο kost1s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Καλησπέρα σας, θα με ενδιέφερε να δώσω κατατακτήριες μόλις πάρω το πτυχίο μου. Θα με ενδιέφερε νομική ΑΠΘ. Είμαι δημόσιος υπάλληλος και θα δυσκολεύομαι να παρακολουθώ τις διαλέξεις. Πιστεύετε με διάβασμα από συγγράματα και πιθανόν elearning eclass( η όπως λέγεται) θα μπορούσα να περνάω τα μαθήματα;
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.201 μηνύματα.
Akatanomasty
Νεοφερμένο μέλος
Η Akatanomasty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα.

Ναι είναι!
Πηγή: ο εαυτός μου. Βρίσκομαι στην ίδια θέση, έχοντας πετύχει στις κατακτήριες του 2024-2025. Μη διαστάσεις να μου στείλεις για ο,τι θες
Πηγή: ο εαυτός μου. Βρίσκομαι στην ίδια θέση, έχοντας πετύχει στις κατακτήριες του 2024-2025. Μη διαστάσεις να μου στείλεις για ο,τι θες

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.981 μηνύματα.

Ε τωρα τι πανεπιστημιο ειναι αυτο που εχει αιθουσες και αμφιθεατρα και καθηγητες να γραφουν στον πινακα μονο ( και οχι στο zoom) αν εσυ δεν εισαι εκει?
Αν το γυριζαμε σε ΕΑΠ καλα θα ηταν αλλα το ΕΑΠ δεν εχει νομικη.
Η μαθηση γινεται μονο στις αιθουσες και οχι στο μανιπουλεϊσον των εξεταστικων..δυστηχως εστι ειναι το φυσιολογικο
Η μαθηση γινεται μονο στις αιθουσες και οχι στο μανιπουλεϊσον των εξεταστικων..δυστηχως εστι ειναι το φυσιολογικο
Akatanomasty
Νεοφερμένο μέλος
Η Akatanomasty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα.

Ε τωρα τι πανεπιστημιο ειναι αυτο που εχει αιθουσες και αμφιθεατρα και καθηγητες να γραφουν στον πινακα μονο ( και οχι στο zoom) αν εσυ δεν εισαι εκει?
Ο φίλος ρωτά κάτι πολύ συγκεκριμένο, αν είναι δυνατόν να προάγεσαι σε μαθήματα χωρίς να έχεις παρακολουθήσει αμφιθέατρο, και του απαντάμε ότι γίνεται. Τα υπόλοιπα που θα γράψω είναι πραγματολογικά.
Επί της αρχής συμφωνώ μαζί σου ότι απολαμβάνεις το έπακρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας μόνο ως δια ζώσης φοιτητής/ φοιτήτρια, αλλά είναι λάθος να το μηδενίζεις έτσι. Αντικειμενικά όσοι κάνουμε 2ο πτυχίο και εργαζόμαστε (εγώ κιόλας στο εξωτερικό) δεν μπορούμε να παρευρισκόμαστε στις διαλέξεις. Ε τι να γίνει. Είναι θέμα προτεραιοτήτων και επιβίωσης- εκτός αν έχεις κάνει έξυπνα τα κουμάντα σου και μπορείς να αντέξεις το οικονομικό βάρος του να είσαι full time φοιτητής για άλλη μια τετραετία. Να μην αναφέρω και ότι το mindset αρκετών που δίνουν κατατακτήριες, ειδικά σε σχολές ανθρωπιστικές διαφέρει, καθώς μπορεί να μην το κάνουν για την επαγγελματική τους αποκατάσταση αλλά χάριν της γνώσης, οπότε αυτόματα θέτεις εσύ τους όρους της διαδικασίας, ως ένα σημείο.
Σχολές όπως η Νομική που δεν έχουν εργαστήρια (αν και αυτό στο ΑΠΘ τείνει να αλλάξει με ορισμένα ΕΛΕ) είναι δυνατόν να βγουν και μέσω αυτής της λιγότερο ιδανικής οδού. Δενθεωρώ ότι θα είμαι λιγότερο καταρτισμένη νομικός επειδή διάβασα μόνη μου, εκτός αν υπάρχει κάποιο τεράστιο παιδαγωγικό τάλαντο στο ΑΠΘ μου μέσω της σωκρατικής μεθόδου σε μεταμορφώνει σε εμπνευσμένο νομικό, δεν το αμφισβητώ ότι μπορεί να ισχύει αυτό. Αλλά ως μεγαλύτερος φοιτητής, πορεύεσαι με ο,τι έχεις. Τη νομική πραγματικότητα έτσι κι αλλιώς την αντικρίζεις ΜΕΤΑ τη σχολή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...