riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για 2 σχολές το τμήμα νηπιαγωγων και το μαθηματικό!
Εγώ θέλω να πάω μαθηματικό αλλά οι γονείς μου δεν μ'αφήνουν...
Θέλουν να πάω νηπιαγωγων..
Εσείς τι γνώμη έχετε για αυτές τις σχολές??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο είναι σίγουρο αλλα μου λένε ότι αν διοριστώ σαν νηπιαγωγος θα'ναι πολύ εύκολη η ζωή μου...ενώ σαν μαθηματικός θα πρέπει να διαβάζω συνέχεια..Αν επιλέξεις μία σχολή λόγω καλής επαγγελματικής αποκατάστασης χωρίς να σου αρέσει, θα είσαι μία ζωή δυστυχισμένη. Αδιαφόρησε για το τι σου λένε οι γονείς σου και επίλεξε αυτό που εσύ θέλεις!
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
AlexanderV
Νεοφερμένος
+ότι είπε ο Anarki
Κατά δέυτερον, αυτό δεν ισχύει, αν θέλεις να εργαστείς ως καθηγήτρια στη μέση εκπαίδευση στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα... Σιγά το διάβασμα που θα χρειάζεται να κάνει για να διδάξεις πχ διαφορικό λογισμό... Ως πτυχιούχος μαθηματικός αυτά θα σου φαίνονται τουλάχιστον γελοία...
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι δεν θα με πείραζε να διαβάζω μαθηματικά γιατί είναι κάτι που μ'αρέσει πολύ...Καταρχάς, θα σε πείραζε να διάβαζες συνεχώς;
Κατά δέυτερον, αυτό δεν ισχύει, αν θέλεις να εργαστείς ως καθηγήτρια στη μέση εκπαίδευση στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα... Σιγά το διάβασμα που θα χρειάζεται να κάνει για να διδάξεις πχ διαφορικό λογισμό... Ως πτυχιούχος μαθηματικός αυτά θα σου φαίνονται τουλάχιστον γελοία...
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όντως...απλά όταν αναφέρονται στην ευκολία εννοουν ότι θα είναι ευκολαΤί ενδιαφέρον έχει η ζωή αν είναι εύκολη;
για να συντηρήσω οικογένεια λόγω των 4 ωρών εργασίας..
Και τι δεν τους έχω πει...αλλά δεν θέλουνΑν ήμουν στη θέση σου θα έκανα ότι μπορούσα για να συμφωνίσουν οι γονείς να πάω στο μαθηματικό 1)γιατί μου αρέσει 2)γιατί δεν γίνεται να είσαι άνεργος μιας και σχεδόν όλα τα παιδιά κάνουν φροντιστήρια κ.τ.λ. και τα φροντιστήρια ειδικά σε παιδιά για πανελλήνιες έχουν καλά λεφτά.
+ότι είπε ο Anarki
noodlee999
Νεοφερμένος
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος
el_greco
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΥΓ: Οποιοσδήποτε έχει περάσει μετά βίας το πρώτο έτος του μαθηματικού, μπορεί να κάνει φροντιστήρια ακόμα και στη Γ' Λυκείου... απλή και ατέρμονη ασκησιολογία είναι, μη νομίζετε ότι οι μαθηματικοί που έχετε στο σχολείο και το φροντιστήριο "από μέσα τους" λύνουν τις ασκήσεις με... χώρους Banach! Εξάσκηση και χιλιάδες ασκήσεις είναι μόνο...
Ωχ! Μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι έλεγε το νηπιαγωγών... Είχα εξοργιστεί με το παιδαγωγικό που έχει και σχετικά σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση, πόσο μάλλον τώρα!Μην μπλέκετε τα παιδαγωγικά με τους νηπιαγωγούς... αυτή τη στιγμή υπάρχουν 13 χιλιάδες άνεργοι νηπιαγωγοί. Όπως και να έχει, πρέπει να κάνεις αυτό που σου αρέσει!
noodlee999
Νεοφερμένος
Ναι όμως αυτοί θα με συντηρουν για 5 χρόνια ακόμη
το οτι θα σε συντηρουν σημαινει πως πρεπει να κανεις αυτο που θελουν οι γονεις σου???
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχεις κάποιο λινκ για αυτό??αυτή τη στιγμή υπάρχουν 13 χιλιάδες άνεργοι νηπιαγωγοί.
el_greco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Google: ανεργία νηπιαγωγών (κι εγώ το ψάχνω στο internet για την αδερφή μου που έβγαλε 16,900 στο πρώτο πεδίο)
Orlando
Δραστήριο μέλος
Ε λοιπον εγω αυτο το απεχθανομαι.Οπου γουσταρεις να πας.Γεια σας παιδιά!
Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για 2 σχολές το τμήμα νηπιαγωγων και το μαθηματικό!
Εγώ θέλω να πάω μαθηματικό αλλά οι γονείς μου δεν μ'αφήνουν...
Θέλουν να πάω νηπιαγωγων..
Εσείς τι γνώμη έχετε για αυτές τις σχολές??
valia_92
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.