littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.

21-06-24

21:05
Δεν είχα σκοπό τον χλευασμό απλώς το βλέπω διαφορετικάΟ καθένας έχει τους στόχους και τις προσδοκίες του. Ανάλογα με τις βλέψεις που έχεις στην προσωπική σου ζωή και στην καριέρα σου διαλέγεις. Το ότι έχεις χάσει δυο χρόνια είναι μεγάλο ζήτημα όταν έχεις μπροστά σου άλλα δέκα χρόνια σχολής (και τα προαναφερόμενα) να σε περιμένουν. Για εμένα όταν διαλέγεις μια σχολή με τόσα χρόνια εξειδίκευσης και απασχόλησης ο χρόνος είναι χρήμα. Και είναι άποψη μου φυσικά, ευγενικά διατυπωμένη και στις δυο αναρτήσεις χωρίς ίχνη ειρωνίας και χλευασμού…![]()
Γενικά η άποψη του ότι πρέπει να ξεκινήσεις τις σπουδές στα 18(ποσό μάλλον το να ξέρεις τι θέλεις να κανείς για την υπόλοιπη ζωή σου στα 18) είναι κάτι το οποίο δεν ισχύει σε όλες τις χώρες όπως στην Ελλάδα. Και ας είναι μια 6ετης σχολή το να την ξεκινήσει κανείς στα 20 προσωπικά μου φαινεται απολύτως φυσιολογικό. Σε χώρες όπως η Αμερική είναι το κατεστημένο οι γιατροί να τελειώνουν τη σχολή στα 26(νταξει εκεί έχουν κάνει κι προπτυχιακό είναι διαφορετικό κλπ κλπ).
Ποσό μάλλον όταν όπως ανέφερε ο συνάδελφος
(συγγνώμη δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ

Προφανώς τα περί ειδικότητας κλπ είναι μέρος του επαγγέλματος και όντως αυξάνουν τα χρόνο αν και δεν ξέρω αυτό πάει μαζί με την ιατρική σε οποία χώρα και να πας θα έχεις ειδικότητα δηλαδή δεν ξέρω το ακούω συνέχεια να το λένε ειδικότητα και ειδικότητα αλλά δε μου κάνει αίσθηση αφού θα κάνω κάτι που μου αρέσει ΑΝ ΚΑΙ έχω την μικρηηηη αίσθηση ότι αυτό είναι επειδή δεν εδώ μπει στον χώρο του ελληνικού δημοσίου νοσοκομείου ακόμα και άμα κάνω ειδικότητα στην Ελλάδα ΣΙΓΟΥΡΑ θα γελάσω πολύ που το είπα αυτό τώρα(τέλος πάντων εκτός θέματος)
Πάντως δεν είχα σκοπώ να ειρωνευτώ ήταν άκρως χιουμοριστικό το σχόλιο από κάποιον που ακολούθησε ακριβώς τον δρόμο στον οποίο αναφέρθηκες