Ναυπηγών η μηχανολόγων μηχανικών

Mitlos

Νεοφερμένος

Ο Mitlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Γεια σας έχω ξανανοίξει συζήτηση στο φόρουμ σχετικά με τους ναυπηγούς αλλά χρειάζομαι τη βοήθεια σας για άλλη μια φορά.
Καθώς δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το αν είναι αυτή η σωστή επιλογή για μένα θα μπορούσα να ακολουθήσω τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών και να κάνω μεταπτυχιακό πάνω στο κομμάτι της ναυτικής μηχανολογίας έτσι ώστε σε περίπτωση που το μετανιώσω να έχω περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματιλη αποκατάσταση.
Είναι ακριβώς το ίδιο με τον ναυπηγο ;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,391 μηνύματα.
Γεια σας έχω ξανανοίξει συζήτηση στο φόρουμ σχετικά με τους ναυπηγούς αλλά χρειάζομαι τη βοήθεια σας για άλλη μια φορά.
Καθώς δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το αν είναι αυτή η σωστή επιλογή για μένα θα μπορούσα να ακολουθήσω τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών και να κάνω μεταπτυχιακό πάνω στο κομμάτι της ναυτικής μηχανολογίας έτσι ώστε σε περίπτωση που το μετανιώσω να έχω περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματιλη αποκατάσταση.
Είναι ακριβώς το ίδιο με τον ναυπηγο ;
Γεια
Οχι αυτο δεν μπορει να γινει ( απο μηχανολογος να πας ναυπηγος) ...τα δικαιωματα του ναυπηγου τα δινει το προπτυχιακο προγραμμα και αυτα τα δικαιωματα ( η σφραγιδα του ΤΕΕ δηλαδη) ειναι πολυ ισχυρα και μην σου πω πιο ισχυρα και απο του πολιτικου μηχανικου για το εσωτερικο αλλα πιστευω και για το εξωτερικο.
Εκτος τις κατασκευες εχουμε και αλλα οπως επισκευες, νηογνώμονες , ασφαλειες , τακτικες επιθεωρησεις πλοιων , πραγματογνωμοσυνες ατυχηματων που τα θελουν.
Το αναποδο ..δηλαδη απο ναυπηγος σε μηχανολογο θεωρητικα και οχι ουσιαστικα γινεται.
Πχ με το πτυχιο ναυπηγου του εμπ τα εχεις... αλλα και με το πτυχιο του παδα παλι τα εχεις στην πλειονότητα.
Δες εδω τα δικαιωματα του ναυπηγου και του μηχανολογου στο νομο ΠΔ99 για το ΤΕΕ και θα καταλαβεις.
Χτυπα αρθρο 5 για τα δικαιωματα του μηχανολογου και αρθρο 10 για του ναυπηγου να τα δεις συγκριτικά..εχουν πολλα κοινα στοιχεια.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια