ezkallithea
Νεοφερμένος
αποψη μου οτι η φιλοσοφια πρεπει να ειναι πολυ πιο ευκολο μαθημα και φυσικα χωρις αποστηθιση
εχω καιρο ομως μεχρι να αποφασισω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος
λεπτομεριες για εναν μαθητη του 19 xDΚαλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.. (βσκ αναλυση εχουμε μεχρι 10.30. 11.30 ειναι την Τριτη )
Η ξενη γλωσσα εχει μπει μαζι με την αλγεβρα... (ευτυχως, δεν προκειται να το εχω ως μαθημα το 1ο)
Εγω εχω απορια για την Παρασκευη που εχουμε Εργαστηριο Μηχανουργικη 12.45-14.30 και ακριβως το ιδιο διαστημα εχουμε και Φυσικη Ι... :S
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ezkallithea
Νεοφερμένος
γραφεις 19 και δεν μπορεις να εισαι σε 2 μερη ταυτοχρονα?
στο μαθημα διαμελισμου ποσο ειχες?
logikosS
Νεοφερμένος
Παντως, στο συγκεκριμενο μαθημα, ειχα μια ηλιθια καθηγητρια που μου εβαλε 10 και στα 2 τετραμηνα (παρ' ολο που εγραψα 20) και τλκ βγηκε ενα 15.. κοιτα να δεις
freestylemachine
Νεοφερμένος
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λογικά Τετάρτη, αφούΤελικα στους μηχανολογους ποτε αρχιζουμε Τριτη ή Τεταρτη?
Στό πρόγραμμα πάντως, ορίζει την τετάρτη 7 οκτωβρίου ως μερα έναρξης.
Εγώ θα πάω πάντως απο δευτέρα, για να έχω χρόνο να τριγυρίσω στην Σχολή , περιχωρα κτλ
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος
οντως εχει δικιο ο Rufus
γραφεις 19 και δεν μπορεις να εισαι σε 2 μερη ταυτοχρονα?
στο μαθημα διαμελισμου ποσο ειχες?
εμενα η δα.σκα.λα. μου εβαλε 20!!!
elenapdl
Νεοφερμένος
ezkallithea
Νεοφερμένος
Γεια σας κ απο μενα!δεν εχω περασει στην εν λογω σχολη αλλα ξαναδινω πανελληνιες και την εχω ως επιλογη!!..Για τις προοπτικες του επαγγελματος δεν εχω ακουσει και δει τα καλυτερα συμφωνα με στατιστικες και ερευνες αλλα θα με ενδιεφεραν πολυυυ οι αποψεις σας!!:thanks:
παρε μια 1η γευση
ελπιζω να μην προσγειωνεσαι ανωμαλα :xixi:
https://www.michanikos.gr/showthread.php?t=8622
θα ακολουθησουν και αλλα
elenapdl
Νεοφερμένος
παρε μια 1η γευση
ελπιζω να μην προσγειωνεσαι ανωμαλα :xixi:
https://www.michanikos.gr/showthread.php?t=8622
θα ακολουθησουν και αλλα
Ναι ναι το χω διαβασει κ αυτο...
Απ οτι φαινεται ειναι δυσκολος τομεας και μεσα στη σχολη και εξω..
Περισσοτερο με απασχολει το δευτερο βεβαια..!Βλεπω οτι δεν εχεις και πολλες επιλογες...
ezkallithea
Νεοφερμένος
Ναι ναι το χω διαβασει κ αυτο...
Απ οτι φαινεται ειναι δυσκολος τομεας και μεσα στη σχολη και εξω..
Περισσοτερο με απασχολει το δευτερο βεβαια..!Βλεπω οτι δεν εχεις και πολλες επιλογες...
- αν το σκεφτεσαι να μπεις στο δημοσιο τα πραγματα ειναι απλα αλλα δυσκολα
(τουλαχιστον μεχρι να καταφερεις να μπεις)
- αν θες να δουλεψεις στον ιδιωτικο τομεα τοτε
- στην Ελλδα τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολα παρα τα στατιστικα που παρουσιαζουν τον κλαδο των ναυπηγων μηχανικων με μηδενικη ανεργια
χωρις μεσα δυσκολα θα βρεις δουλεια κυριως λογω του πολυ κλειστου κυκλωματος
- στο εξωτερικο παλι τα πραγματα ειναι πιο ανοιχτα και φυσικα το παραδακι ρεει πολυ παραπανω απο οτι εδω
- στην Ελλδα τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολα παρα τα στατιστικα που παρουσιαζουν τον κλαδο των ναυπηγων μηχανικων με μηδενικη ανεργια
κατα την γνωμη μου η καλυτερη επιλογη ειναι το πτυχιο και δρομο απο δω.
Στην συνεχεια δουλεια και μεταπτυχιακο (παραλληλα η οχι) στο εξωτερικο.
Αυτα ειναι μονο ονειρα ομως καθως καλα καλα δεν εχω ξεκινησει ακομα την σχολη.
(μια και σημερα ομως που θα παει?)
-----------------------------------------
εμενα η δα.σκα.λα. μου εβαλε 20!!!
να ρωτησω γιατι δα.σκα.λα και οχι δασκαλα?
reS_nobOdY
Νεοφερμένος
Το θέμα είναι αν έχει τα κότσια να φύγει έξω ή το μετανιώσει αφού τελειώσει τη σχολή,ειδικά όσοι είναι κουρασμένοι από τις πολυτεχνικές σχολές,φυσικά, δεν ισχύει αυτό για όλους
STATHIS
Νεοφερμένος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικα στους μηχανολογους ποτε αρχιζουμε Τριτη ή Τεταρτη?
Αύριο, Τετάρτη.
morrison
Νεοφερμένος
makmarios
Νεοφερμένος
\
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
PLEASE απαντηστε!
ρε παιδες ξερει κανεις αν οι αριθμοι και τα γραμματα που υπαρχουν κατω απο τις ωρες καθε μαθηματος πρεπει να τα ξερουμε ωστε να βρουμε την αιθουσα ή θα μας καθογησει καποιος???
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ!!!
ρε παιδες ξερετε πως θα βρουμε τις αιθουσες???θα μας καθοδηγει καποιος???
makmarios
Νεοφερμένος
πρωτο μαθημα στο κτιριο ζ
νομιζω ειναι το πρωτο αριστερα για καποιον που τον πηγε το 242
makmarios
Νεοφερμένος
αντε τι παθατε αποφασισατε να μεινετε εκει;;;;;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.