Isildur
Νεοφερμένος
------------
Φίλες και φίλοι,
βρίσκομαι σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής μου, καθώς είμαι φοιτητής του φυσικού τμήματος στην Πάτρα, αλλά εσχάτως σκέφτομαι πια σοβαρά το ενδεχόμενο να ξαναδώσω πανελλήνιες.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτη μου την απόφαση είναι πολλοί, ανάμεσα τους κι ότι έχει χαθεί πια η όρεξη για μάθηση στο συγκεκριμένο τμήμα, καθώς στις μέρες μας το να είσαι ενεργό μελος του φοιτητικού συνδικαλισμού, μάλλον είναι πιο αποδεκτό και και "ευγενές" απ το να προσπαθείς να σπουδάσεις και αγαπήσεις την επιστήμη(πραγματικά σε αυτή τη σχολή το κακό έχει παραγίνει).
Στην ουσία τώρα, 1η μου επιλογή οπως φαίνεται κι απ τον τίτλο είναι οι ναυπηγοί του ΕΜΠ.
Έχω αφιερώσει πολλές ώρες στο να ψάχνω πληροφορίες μέσω του διαδικτύου, ωστόσο θα ήθελα να ακούσω και τις δικές γνώμες και τυχόν πληροφορίες που μπορεί να έχετε για τη σχολή από "πρώτο χέρι".
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soultil
Νεοφερμένος
εναν μπερδεμένο απόφοιτο πλέον λυκείου. Η πρώτη μου επιλογή ήταν οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί στο εμπ, αλλά έβγαλα 18754 στο 4ο οπότε δέ το βλέπω... Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων λοιτάζω πλέον τις εναλλακτικές λύσεις καθώς και άλλες σχολές που δεν είχα σκεφτεί... Έτσι σκέφτομαι να πάω ημμυ στην θεσσαλονικη ή πατρα, ή να πάω στους ναυπηγούς μηχανολόγους του εμπ. Ήταν μια πρόταση που τέθηκε και η αλήθεια είναι ότι αν και δεν το είχα από την αρχή στο μυαλό μου, πλέον το σκέφτομαι σοβαρά αφού βρίσκω το αντικείμενο ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ακούω τα καλύτερα για τις επαγγελματικές προοπτικές... Το δίλλημα όμως παραμένει αφού όλον αυτό τον καιρό η σχολή ημμυ μονοπωλούσε το ενδιαφέρον μου αλλά και αυτό που θέλω είναι να ασχοληθώ με προηγμένες τεχνολογίες (ηλεκτρονικά και η/υ στην περίπτωση της σχολής ημμυ). Τι συμβουλεύετε; Καλύτερα ημμυ θεσ/νικη ή πάτρα ή ναυπηγούς εμπ; Οι σχολές ημμυ της θεσ/νίκης και ημτυ της πάτρας είναι εφάμιλλες αυτής των ημμυ του εμπ? Γενικότερα ποιά είναι η άποψή σας για τη σχολή των ναυπηγών; Τελικά είναι αξιόλογη σχολή; Το αντικέιμενο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
treo
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ ενδιαφέρον το αντικείμενο, δεν ξέρω όμως τι μέλλον μπορεί να έχει στην Ελλάδα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Επιπλέον οι απόφοιτοι κατατάσσονται στο 7ο εξάμηνο των τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών
who
Πολύ δραστήριο μέλος
epsilon
Δραστήριο μέλος
treo
Νεοφερμένος
Giorgos__
Νεοφερμένος
Μπορω να απευθυνθω καπου για περισσοτερες πληροφοριες?
HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος
HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
treo
Νεοφερμένος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως, αν σκέφτεσαι αυτή τη σχολή, να ξέρεις ότι είναι πολύ καλή. Και πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο. Κατά τη γνώμη μου πάντα. Πάρε και τον οδηγό σπουδών να δεις τα μαθήματα.
treo
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Θελω να ρωτησω και κατι ακομα εαν απο το τμημα της πατρας και με ενα μεταπτυχιακο μπορεισ να εργαστεις σαν ναυπηγος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
treo
Νεοφερμένος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.