Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών (ΕΜΠ)

pavlos1511

Νεοφερμένος

Ο pavlos1511 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλήσπερα , θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες για την σχολή των Ναυπηγών. Στο μηηχανογραφικό θα βάλω πιο πάνω τους Μηχανολόγους αλλά σκέφτομαι τώρα είτε να βάλω τους Ναυπηγόυς είτε όχι. Αυτό που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι έχω ακούσει ότι για να βρείς εργασία πρέπει να πας έξω(κάτι που δεν ξέρω αν θα το ήθελα) και επίσης οτι πρέπει να κάνεις ταξίδια. Γενικότερα, η αποκατάσταση είναι ένα πράγμα που θεωρώ ίσως και το πιο σημαντικό στην επιλογή της σχολής και η αλήθεια είναι οτι οι μηχανολόγοι υπερτερόυν σε αυτό το κομμάτι σε σχέση με τους ναυπηγούς. Πείτε μου αν κανώ λάθος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Oof

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Oof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ. Έχει γράψει 267 μηνύματα.
Ναυπηγοι έχουν πολύ καλή αποκατάσταση και μισθούς, ο Πειραιάς είναι γεμάτος με ναυτιλιακές εταιρείες. Απλά δε θα δουλέψεις ως ναυπηγος (δε θα σχεδιάζεις τη κατασκευή νέων πλοίων) για αυτό λένε ότι πρέπει να πας έξω αν θες να ασχοληθείς με αυτό συγκεκριμένα, ενώ εδώ πιο πολύ θα λύνεις τεχνικά προβλήματα που προκύπτουν κατά τη πλεύση του πλοίου.
Σε μια έρευνα που είχε γίνει για τους αποφοίτους του ΕΜΠ οι Ναυπηγοι είχαν την λιγότερη ανεργία, και νομίζω σχεδόν μηδενική
Ταξίδια θα κανεις με το κουτάλι αλλά σπάνια διαρκούν πολύ εκτός αν πας για επίβλεψη κατασκευής πλοίου που διαρκεί χρόνια και λογικά σε χώρα όπως Ιαπωνία, Κίνα, νότια Κορέα που έχουν βαριά ναυπηγική βιομηχανία.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top