Με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι ναυπηγοί. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μηχανολόγοι είναι ένα πιο γενικό τμήμα, ποιες οι προοπτικές να ασχοληθώ με τον χώρο της ναυτιλίας ; Επιπλέον, έχω την αμφιβολία ότι οι ναυπηγοί είναι ένα πολύ εξειδικευμένο κομμάτι, ενώ οι μηχανολόγοι σου προσφέρουν πληθώρα διεξόδων. Είναι αυτή η αλήθεια; Από την άλλη, η ναυπηγοί φαίνεται να έχουν άμεση αποκατάσταση, όταν οι μηχανολόγοι πιθανώς να χρειάζονται ένα μεταπτυχιακό εξειδίκευσης. Ξέρω ότι και τα 2 τμήματα είναι πολύ καλά, όμως ποιο θα μου προτείνατε εσείς και γιατί; (λαμβάνοντας υπόψη αποκατάσταση Ελλάδα + Εξωτερικό, απολαβές, συνθήκες εργασίας, μέλλον, περιεχόμενο σπουδών)
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 124 μηνύματα.

Τα επαγγελματικα δικαιωματα των ημμυ, μηχανολογων και ναυπηγων ειναι το ιδιο. Τωρα τι σου αρεσει πιο πολυ απο αυτα εσυ το ξερεις αν θες πληροφορικη και hardware η ημμυ ειναι η καλυτερη σχολη, αν σου αρεσουν τα καραβια και το πως φτιαχνονται οι ναυπηγοι και αν σου αρεσουν γενικα οι μηχανες, τα αεροπλανα, τα αυτοκινητα κλπ μηχανολογοι. Γενικα απο θεμα αποκαταστασης οι ημμυ εχουν την καλυτερη καθως καλυπτεις ουσιαστικα ολα τα πεδια. Θες ενεργεια, μηχανες, κατασκευες, προγραμματισμο, τεχνητη νοημοσυνη, hardware τα εχει ολα. Οι ναυπηγοι εχουν πιο αμεση αποκατασταση γιατι πανε σε ναυτιλιακες οχι γιατι υπαρχει στην ελλαδα εταιρεια που να κατασκευαζει πλοια αλλα δεν θα κανεις στην ουσια αυτο που σπουδασες ακριβως.
akis_95
Νεοφερμένο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα.

Δεν ειναι ακριβως αληθεια και μηχανολογος να πας θα διαλεξεις κατευθυνση.Σε κατι θα εξειδικευτεις δεν γινεται αλλιωςΜε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι ναυπηγοί. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μηχανολόγοι είναι ένα πιο γενικό τμήμα, ποιες οι προοπτικές να ασχοληθώ με τον χώρο της ναυτιλίας ; Επιπλέον, έχω την αμφιβολία ότι οι ναυπηγοί είναι ένα πολύ εξειδικευμένο κομμάτι, ενώ οι μηχανολόγοι σου προσφέρουν πληθώρα διεξόδων. Είναι αυτή η αλήθεια; Από την άλλη, η ναυπηγοί φαίνεται να έχουν άμεση αποκατάσταση, όταν οι μηχανολόγοι πιθανώς να χρειάζονται ένα μεταπτυχιακό εξειδίκευσης. Ξέρω ότι και τα 2 τμήματα είναι πολύ καλά, όμως ποιο θα μου προτείνατε εσείς και γιατί; (λαμβάνοντας υπόψη αποκατάσταση Ελλάδα + Εξωτερικό, απολαβές, συνθήκες εργασίας, μέλλον, περιεχόμενο σπουδών)
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.944 μηνύματα.

Κοιτα να δεις τωρα ..μονο εσυ μπορεις να δωσεις λυση στο τι ειναι καλυτερο για σενα.Με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι ναυπηγοί. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μηχανολόγοι είναι ένα πιο γενικό τμήμα, ποιες οι προοπτικές να ασχοληθώ με τον χώρο της ναυτιλίας ; Επιπλέον, έχω την αμφιβολία ότι οι ναυπηγοί είναι ένα πολύ εξειδικευμένο κομμάτι, ενώ οι μηχανολόγοι σου προσφέρουν πληθώρα διεξόδων. Είναι αυτή η αλήθεια; Από την άλλη, η ναυπηγοί φαίνεται να έχουν άμεση αποκατάσταση, όταν οι μηχανολόγοι πιθανώς να χρειάζονται ένα μεταπτυχιακό εξειδίκευσης. Ξέρω ότι και τα 2 τμήματα είναι πολύ καλά, όμως ποιο θα μου προτείνατε εσείς και γιατί; (λαμβάνοντας υπόψη αποκατάσταση Ελλάδα + Εξωτερικό, απολαβές, συνθήκες εργασίας, μέλλον, περιεχόμενο σπουδών)
Οι ναυπηγοι ειναι οτι και οι πολιτικοι μηχανικοι χτιζουν ...αλλα χτιζουν οχι με μπετα αλλα με σιδεροδοκους και λαμαρινες και σε ασταθες κουνιστο εδαφος.... εσενα σε αρεσει το χτισιμο? Καλα και οι πολιτικοι μηχανικοι χτιζουν με σιδεροκολονες.
Τωρα ειναι οι ναυπηγοι μηχανολογοι..?οχι δεν ειναι .
Αυτες ειναι μπαρμπουτσαλιες του εμπ και του τεε για να εχουν ολο το πακετο του πλοιου και τους αναλογους ελεγχους..και καλα κανουν
Ε και πως θα μπορουσαν να ειναι αφου τρεχουν το μισο προγραμμα των μηχανολογων?
Αυτο μου θυμιζει οτι οι μηχανολογοι και ηλεκτρολογοι λεει εχουν τα ιδια επαγγεματικα δικαιωματα ..καλα...
Το εμπ και το παδα εχουν τα ιδια προγραμμματα σπουδων και τα ιδια επαγγελματιακα δικαιωματα ΤΕΕ αλλα το παδα πιο τιμιο δεν λεει οτι ειναι και μηχανολογοι.
Στην στερια το πτυχιο του ναυπηγου ειναι πολυ ασθενεστερο απο το μηχανολογου..δηλαδη αν πας πχ στα διυλιστήρια και πεις ειμαι ναυπηγος μηχανολογος παρτεμε ..θα πουν καλωστονα ..αντε πηγαινε ( ενα εχουμε) να δεις τα πλοια που μας φερουν το πετρελαια αν μας κλεβουν και αν εχουν διπλο πατο να μην εχουμε ευθυνες μολυνσης.
Ναι αλα εσυ θελεις θαλασσα..ε εκει το κυριαρχο ειναι ο ναυπηγος και το δυσκολο ο μηχανολογος..
Ναι αλλα εσυ θεα και λευτα .. ε στην ναυτηλια υπαρχουν τα πιο ευκολα λευτα μετα τους υπουργους, τη μαφια και το χρηματιστηριο... ειναι μαυρα και νομιμως ανεξελεκτα...ειναι πιο ευκολα να παρεις και εσυ τι κατι τι σου.
Γνωστη ειναι η φραση οτι πληρωσες το καφε βαπορισιο
Και δεν είναι μόνο ο καφές, στα πάντα πιάνουν κώλο - εξ ου και η έκφραση για οτιδήποτε βλακωδώς ακριβό -> 'το πλήρωσα βαπορίσιο'.
Εδω και χρονια ομως εχει αλλαξει καπως αυτο , απο τοτε που αναλαβε το κυλικια το everest
Τωρα επικρατει καφες αεροπλανισιος..μην παρεις καφε και σαντουιτς στο αεροδρομιο..λαιμητομος
akis_95
Νεοφερμένο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα.

Το ΠΑΔΑ δεν γραφεται στο ΤΕΕ ακομα.Περιμεντε να γινει και το συζηταμε.(που δεν θα γινει).Στα αλλα συμφωνω.Οταν μια εταιρεια ψαχνει για ημμυ θα παει για ημμυ δεν θα παρει μηχανολογο επειδη εχει τα ιδια δικαιωματα.Οι ναυπηγοι επισης εχουν αθλιες συνθηκες εργασιας.Μεχρι πριν λιγα χρονια στην ελλαδα οι περισσοτερες ναυτιλιακες να ειχαν ενα ναυπηγο μεσα?Που δεν εκανε καν αυτο που σπουδασε.Μην σκεφτεστε δικαιωματα κλπ.Δεν θα σας προτιμησουν για αυτο.Κοιτα να δεις τωρα ..μονο εσυ μπορεις να δωσεις λυση στο τι ειναι καλυτερο για σενα.
Οι ναυπηγοι ειναι οτι και οι πολιτικοι μηχανικοι χτιζουν ...αλλα χτιζουν οχι με μπετα αλλα με σιδεροδοκους και λαμαρινες και σε ασταθες κουνιστο εδαφος.... εσενα σε αρεσει το χτισιμο? Καλα και οι πολιτικοι μηχανικοι χτιζουν με σιδεροκολονες.
Τωρα ειναι οι ναυπηγοι μηχανολογοι..?οχι δεν ειναι .
Αυτες ειναι μπαρμπουτσαλιες του εμπ και του τεε για να εχουν ολο το πακετο του πλοιου και τους αναλογους ελεγχους..και καλα κανουν
Ε και πως θα μπορουσαν να ειναι αφου τρεχουν το μισο προγραμμα των μηχανολογων?
Αυτο μου θυμιζει οτι οι μηχανολογοι και ηλεκτρολογοι λεει εχουν τα ιδια επαγγεματικα δικαιωματα ..καλα...
Το εμπ και το παδα εχουν τα ιδια προγραμμματα σπουδων και τα ιδια επαγγελματιακα δικαιωματα ΤΕΕ αλλα το παδα πιο τιμιο δεν λεει οτι ειναι και μηχανολογοι.
Στην στερια το πτυχιο του ναυπηγου ειναι πολυ ασθενεστερο απο το μηχανολογου..δηλαδη αν πας πχ στα διυλιστήρια και πεις ειμαι ναυπηγος μηχανολογος παρτεμε ..θα πουν καλωστονα ..αντε πηγαινε ( ενα εχουμε) να δεις τα πλοια που μας φερουν το πετρελαια αν μας κλεβουν και αν εχουν διπλο πατο να μην εχουμε ευθυνες μολυνσης.
Ναι αλα εσυ θελεις θαλασσα..ε εκει το κυριαρχο ειναι ο ναυπηγος και το δυσκολο ο μηχανολογος..
Ναι αλλα εσυ θεα και λευτα .. ε στην ναυτηλια υπαρχουν τα πιο ευκολα λευτα μετα το τη μαφια και το χρηματιστηριο... ειναι μαυρα και νομιμως ανεξελεκτα...ειναι πιο ευκολα να παρεις και εσυ τι κατι τι σου.
Γνωστη ειναι η φραση οτι πληρωσες το καφε βαπορισιο
Και δεν είναι μόνο ο καφές, στα πάντα πιάνουν κώλο - εξ ου και η έκφραση για οτιδήποτε βλακωδώς ακριβό -> 'το πλήρωσα βαπορίσιο'.
Εδω και χρονια ομως εχει αλλαξει καπως αυτο , απο τοτε που αναλαβε το κυλικια το everest
Τωρα επικρατει καφες αεροπλανισιος..μην παρεις καφε και σαντουιτς στο αεροδρομιο..λαιμητομος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.944 μηνύματα.

Ε τι να πω ..απο το 2019 μονο εγω ελεγα οτι τα δικαιωματα ΤΕΕ του παδα και των αλλων ειναι σιγουρη υποθεση ..αλλα κανεις δεν με πιστευει..
Ε τωρα (2025) φτασαμε και στην ωρα των χαρτιων.
Καλα με ρυθμο κουτσης χελωνας..δηλαδη οχι μονο κουστης αλλα και με πατεριστα η καημένη... αλλα αυτο δεν επηρεάζει τους φοιτητες.
www.esos.gr
Καλα με ρυθμο κουτσης χελωνας..δηλαδη οχι μονο κουστης αλλα και με πατεριστα η καημένη... αλλα αυτο δεν επηρεάζει τους φοιτητες.

Λόγω έκδοσης ΚΥΑ καθυστερεί η ίδρυση Πολυτεχνικών Σχολών στο ΠΑΔΑ, ΔΙΠΑΕ και ΠΑΠΕΛ
Η συνυπογραφή από τους συναρμόδιους υπουργούς είναι η αιτία καθυστέρησης έκδοσης των αποφάσεων για την μετατροπή των Σχολών Μηχανικών σε Πολυτεχνικές Σχολών του ΠΑΔΑ, ΔΙΠΑΕ και ΠΑΠΕΛ. Για το ΕΛΜΕΠΑ η απόφαση εκδόθηκε χθες μόνο με υπογραφή του υφυπουργού Παιδείας, αρμόδιου για τα ΑΕΙ Νίκου...

akis_95
Νεοφερμένο μέλος

Αγορι μου με ολο το σεβασμο εχεις μπερδυετει παντελως.Δεν εχει καμια σχεση η αντιστοιχιση σπουδων με επαγγελματικα δικαιωματα.Και ξαναλεω κατσε να δουμε το ΤΕΕ να γραφει παδιωτη και τα λεμε.Καταρχην θα τους κοβουν στην εξεταση της αδειας με το ετσι θελω.Ε τι να πω ..απο το 2019 μονο εγω ελεγα οτι τα δικαιωματα ΤΕΕ του παδα και των αλλων ειναι σιγουρη υποθεση ..αλλα κανεις δεν με πιστευει..
Καλα με ρυθμο κουτσης χελωνας αλλα αυτο δεν επηρεάζει τους φοιτητες.
![]()
Λόγω έκδοσης ΚΥΑ καθυστερεί η ίδρυση Πολυτεχνικών Σχολών στο ΠΑΔΑ, ΔΙΠΑΕ και ΠΑΠΕΛ
Η συνυπογραφή από τους συναρμόδιους υπουργούς είναι η αιτία καθυστέρησης έκδοσης των αποφάσεων για την μετατροπή των Σχολών Μηχανικών σε Πολυτεχνικές Σχολών του ΠΑΔΑ, ΔΙΠΑΕ και ΠΑΠΕΛ. Για το ΕΛΜΕΠΑ η απόφαση εκδόθηκε χθες μόνο με υπογραφή του υφυπουργού Παιδείας, αρμόδιου για τα ΑΕΙ Νίκου...www.esos.gr
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Εστι ακριβως το ΤΕΕ τους εχει ηδη γραμμενους .Αγορι μου με ολο το σεβασμο εχεις μπερδυετει παντελως.Δεν εχει καμια σχεση η αντιστοιχιση σπουδων με επαγγελματικα δικαιωματα.Και ξαναλεω κατσε να δουμε το ΤΕΕ να γραφει παδιωτη και τα λεμε.Καταρχην θα τους κοβουν στην εξεταση της αδειας με το ετσι θελω.
Και γιατι τους εχει γραμμένους γιατι στην επιτροπη αντιστοιχισης το ΤΕΕ συμμετέχει με δυο μελη και οχι με ενα.. και οι αποφασεις ηταν ομοφωνες.
Τωρα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Όλοι οι συμμετέχοντες στη διαδικασία επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της επιτροπής που αποτελούνται από τον Πρόεδρο της Επιτροπής και εκπρόσωπο του Υπουργείου Μεταφορών κ. Κοτσώνη, τους εκπροσώπους των Υπουργείων Παιδείας και Περιβάλλοντος, τον Πρόεδρο της ΕΘΑΑΕ κ. Μήτκα για το έργο της ΕΘΑΑΕ στο πλαίσιο της πιστοποίησης των Τμημάτων και τη συμβολή της ΕΘΑΑΕ στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων των πιστοποιήσεων στα μέλη της επιτροπής, τους εκλεκτούς συναδέλφους από τις άλλες πολυτεχνικές σχολές που συμμετείχαν στη διαδικασία, καθώς και τους εκπροσώπους του ΤΕΕ κ. Μοροπούλου και κ. Μπαρδάκη για την λεπτομερειακή δουλειά τους, την εξαιρετική συνεργασία και την αντικειμενικότητα της κρίσης τους".
-----------------------------------------------------------------------------------------

Αντιστοιχία με τμήματα Πολυτεχνικής Σχολής έλαβαν 5 τμήματα του Παν. Δυτικής Αττικής
Αντιστοιχία με τμήματα Πολυτεχνικής Σχολής έλαβαν 5 τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με ομόφωνη απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής του Άρθρου 66 την 29η Απριλίου, στη χθεσινή συνεδρίαση. Πρόκειται για τα τμήματα: Ναυπηγών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Τοπογραφίας και...

redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 124 μηνύματα.

Και στο τεε να μπουνε θα εμπιστευοταν κανεις κανα πολιτικο μηχανικο απο παδα για να φτιανει πολυκατοικια?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ε τι χαζος ειναι να εμπιστευτεί το Παδα των 100 καθηγητων και οχι το Βολο των 30 καθηγητων?Και στο τεε να μπουνε θα εμπιστευοταν κανεις κανα πολιτικο μηχανικο απο παδα για να φτιανει πολυκατοικια?
Αφου ο βολος εχει 1000 μορια παραπανω βαση ( βολος 13700 παδα 12700).
Λυπαμαι αλλα την αγορα δεν την ενδιαφερουν τα μορια που δεν τα ξερει... αλλα θελει.
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο αριθμος καθηγητων δεν λεει τιποτα το παδα εχει πολλους γιατι ειναι αθηνα οποτε θελουν να διοριστουν περισσοτεροι. Μιλαμε για ενα απο τα χειροτερα τμηματα σε οργανωση γενικα. Δεν ειναι το ποσα μορια εχει αλλα τι πτυχιο και γνωσεις παιρνεις. Σωστη η αναβαθμιση των τει σε αει αλλα ποτε ενας απο παδα δεν θα ειναι το ιδιο απο εμπ σε τομεις οπως κατασκευων κλπ. Σε αλλους τομεις πχ οικονομικα, πληροφορικη παντα ειχαν τα ιδια δικαιωματα.
akis_95
Νεοφερμένο μέλος

τα τμηματα του ΠΑΔΑ ειναι τουλαχιστον τραγικα απο μηχανικους υπολογιστων μεχρι εργων υποδομης.Την αγορα οντως δεν την νοιαζει ετσι και αλλιως με βλακειες ασχολιουνται λογω ελλειψης δουλειων
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Καλα μην ανοιξω το στομα μου για τους καθηγητες του ΠΑΔΑ.Που φτιαχνουν προγραμματα στατικα που δεν βγαζουν σωστα αποτελεσματα και τα πουλανε δεξια και αριστερα....Προχθες καθηγητης ΠΑΔΑ στην μηχανικη ρευστων των πολ μηχ ζωγραφιζε υδροστατικη κατανομη σε εξοδο φλεβας στην ατμοσφαιρα.....Ε τι χαζος ειναι να εμπιστευτεί το Παδα των 100 καθηγητων και οχι το Βολο των 30 καθηγητων?
Αφου ο βολος εχει 1000 μορια παραπανω βαση ( βολος 13700 παδα 12700).
Λυπαμαι αλλα την αγορα δεν την ενδιαφερουν τα μορια που δεν τα ξερει... αλλα θελει.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Κοιτα να δεις ... εδω μεσα διαβαζουν παιδια που σε λιγους μηνες θα συμπληρώσουν μηχανογραφικο.τα τμηματα του ΠΑΔΑ ειναι τουλαχιστον τραγικα απο μηχανικους υπολογιστων μεχρι εργων υποδομης.Την αγορα οντως δεν την νοιαζει ετσι και αλλιως με βλακειες ασχολιουνται λογω ελλειψης δουλειων
Δεν παιζουμε με την μορφωση των παιδων γιατι δεν εχουν αλλη επιλογη αυριο.
Οποτε αν θες να βοηθησεις θα πρεπει να δικαιολογεις αυτα που λες και να προτείνεις.
Δεν ειναι βεβαια απαραιτητο να βοηθησεις ...μπορεις και να πετας πετρουλες
akis_95
Νεοφερμένο μέλος

Αν δεν θελουν να παιζουν με την μορφωση τους να μην δηλωσουν αυτο το εκτρωμα που λεγεται ΠΑΔΑ.Κοιτα να δεις ... εδω μεσα διαβαζουν παιδια που σε λιγους μηνες θα συμπληρώσουν μηχανογραφικο.
Δεν παιζουμε με την μορφωση των παιδων γιατι δεν εχουν αλλη επιλογη αυριο.
Οποτε αν θες να βοηθησεις θα πρεπει να δικαιολογεις αυτα που λες και να προτείνεις.
Δεν ειναι βεβαια απαραιτητο να βοηθησεις ...μπορεις και να πετας πετρουλες
Και σιγουρα να μην διαβασουν τις αρλουμπες που εγραψες πιο πανω οτι τους εχουν γραψει στο ΤΕΕ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ.
Και για να μεινω on topic θα δεις οτι εχω παροτρυνει αρκετα παιδια να μην δηλωνουν σχολες μηχανικων(κυριως ναυπηγους πολιτικους και μηχανολογους) ακομα και του ΕΜΠ.Αν δεν εχουν γνωστο ή βοηθεια απο πισω αυτο το κανω στην υστατη προσπαθεια μου να βοηθησω ολα τα παιδια.Ειδικα αυτα που ερχονται απο χαμηλο background (οπως εγω) γιατι δνε θα βρουν δουλεια της προκοπης ΠΟΤΕ
Primary Care
Νεοφερμένο μέλος
Ο Primary Care αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 117 μηνύματα.

1. Σε πέντε χρόνια θα έχει γεμίσει η αγορά μηχανικούς Metropolitan , το ΠΑΔΑ θα μοιάζει με Harvard .
2. Εκτίμηση μου ότι σε 3 χρόνια το ΠΑΔΑ θα έχει υψηλότερα μόρια εισαγωγής από το ΑΠΘ.
3. Επι του προκειμένου, επειδή εργάζομαι ως fleet medical advisor σε ναυτιλιακή , μια χαρά προσλαμβάνουν τοὺς αποφοίτους Ναυπηγούς του ΠΑΔΑ .
2. Εκτίμηση μου ότι σε 3 χρόνια το ΠΑΔΑ θα έχει υψηλότερα μόρια εισαγωγής από το ΑΠΘ.
3. Επι του προκειμένου, επειδή εργάζομαι ως fleet medical advisor σε ναυτιλιακή , μια χαρά προσλαμβάνουν τοὺς αποφοίτους Ναυπηγούς του ΠΑΔΑ .
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

OK ..ουτε ΕΜΠ ουτε ΠΑΔΑ και ουτε κατι αλλο...Αν δεν θελουν να παιζουν με την μορφωση τους να μην δηλωσουν αυτο το εκτρωμα που λεγεται ΠΑΔΑ.
Και σιγουρα να μην διαβασουν τις αρλουμπες που εγραψες πιο πανω οτι τους εχουν γραψει στο ΤΕΕ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ.
Και για να μεινω on topic θα δεις οτι εχω παροτρυνει αρκετα παιδια να μην δηλωνουν σχολες μηχανικων(κυριως ναυπηγους πολιτικους και μηχανολογους) ακομα και του ΕΜΠ.Αν δεν εχουν γνωστο ή βοηθεια απο πισω αυτο το κανω στην υστατη προσπαθεια μου να βοηθησω ολα τα παιδια.Ειδικα αυτα που ερχονται απο χαμηλο background (οπως εγω) γιατι δνε θα βρουν δουλεια της προκοπης ΠΟΤΕ
ενταξει ...
Πες λοιπον στα παιδια τι πρεπει να κυνηγησουν ...πανεπιστημιο , πολυτεχνειο , ιεκ , κολλεγιο για να εχουν πλεονεκτημα.
Μιλα και με τον καλο @nPb..που θελει να τους διωξει ολους εξω να βγαλετε χρησιμο πορισμα.
akis_95
Νεοφερμένο μέλος

Μπερδευεις την επαγγελματικη αποκατασταση με την ποιοτητα σπουδων.Και το κανεις σε καθε νήμα.OK ..ουτε ΕΜΠ ουτε ΠΑΔΑ και ουτε κατι αλλο...
ενταξει ...
Πες λοιπον στα παιδια τι πρεπει να κυνηγησουν ...πανεπιστημιο , πολυτεχνειο , ιεκ , κολλεγιο για να εχουν πλεονεκτημα.
Μιλα και με τον καλο @nPb..που θελει να τους διωξει ολους εξω να βγαλετε χρησιμο πορισμα.
Το καλυτερο τμημα απο αποψη ερευνας και αξιολογησεων του ΕΜΠ ειναι των πολιτικων μηχανικων με διαφορα απο τα υπολοιπα.Και μαλιστα εχει χαμηλη βαση γιατι?επειδη το θεωρουν κακο και δεν το δηλωνουν?Οχι επειδη δεν εχει δουλεια,οι αποφοιτοι χωρις γνωστους αιμοραγουν να βρουν δουλεια.Και οταν την βρουν ειναι μπλοκακι με αθλιες συνθηκες εργασιας(και μαλιστα που τωρα ανοιξε το πραγμα,για ρωτα με σαν αποφοιτος του τμηματος τι εκανα το 2020).Πως μπορω εγω να πω σε καποιον να δηλωσει τετοιες σχολες?Οι ναυπηγοι που γραφεις οι μηχανολογοι και οι ναυπηγοι δυστυχως απασχολουνται στην κατασκευη γιατι μελετη δεν υπαρχει.Το καλυτερο τμημα με μελλον απο το ΕΜΠ ειναι το ΗΜΜΥ.Αν και θεωρω πληροφορικες μακραν καλυτερα τμηματα απο το ημμυ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ασε το ημμυ το ξερω.. οπως ξερω οτι σε τραβανε απο μανικι για δουλεια και χωρις να εχεις το πτυχιο αφου χρωστας ...βεβαια ξεχνανε να πληρωσουν.Μπερδευεις την επαγγελματικη αποκατασταση με την ποιοτητα σπουδων.Και το κανεις σε καθε νήμα.
Το καλυτερο τμημα απο αποψη ερευνας και αξιολογησεων του ΕΜΠ ειναι των πολιτικων μηχανικων με διαφορα απο τα υπολοιπα.Και μαλιστα εχει χαμηλη βαση γιατι?επειδη το θεωρουν κακο και δεν το δηλωνουν?Οχι επειδη δεν εχει δουλεια,οι αποφοιτοι χωρις γνωστους αιμοραγουν να βρουν δουλεια.Και οταν την βρουν ειναι μπλοκακι με αθλιες συνθηκες εργασιας(και μαλιστα που τωρα ανοιξε το πραγμα,για ρωτα με σαν αποφοιτος του τμηματος τι εκανα το 2020).Πως μπορω εγω να πω σε καποιον να δηλωσει τετοιες σχολες?Οι ναυπηγοι που γραφεις οι μηχανολογοι και οι ναυπηγοι δυστυχως απασχολουνται στην κατασκευη γιατι μελετη δεν υπαρχει.Το καλυτερο τμημα με μελλον απο το ΕΜΠ ειναι το ΗΜΜΥ.Αν και θεωρω πληροφορικες μακραν καλυτερα τμηματα απο το ημμυ
Πριν μια εβδομαδα μιλησα διερευνητικά με εταιρια μυτιληναιου και μοτορ οιλ ενεργειας και ειπαν ..δεν εχουμε θεμα αν χωστας...φερε απολυτηριο στρατου και ελα.
Δηλαδη πως την ειδες ? ολοι θα γινουμε ηλεκτρολογοι? ειναι και ανοργασμικη σχολη, γιατι οι ανθρωπινες αισθησεις ειναι σε υπνωση και μονο το μυαλο δουλευει.
Η μηχανολογια ,η ναυπηγικη, η χημικη μηχανικη , οι πολιτικοι μηχανικοι , εχουν πολυ καλο και χειροπιαστο οραμα. Και οι ναυπηγοι εχουν με το καλημερα διπλασια φραγκα.
akis_95
Νεοφερμένο μέλος

Δεν εχεις ιδεα τι λες.Σταματω εδω την κουβεντα.Καλη συνεχειαΑσε το ημμυ το ξερω.. οπως ξερω οτι σε τραβανε απο μανικι για δουλεια και χωρις να εχεις το πτυχιο αφου χρωστας ...βεβαια ξεχνανε να πληρωσουν.
Πριν μια εβδομαδα μιλησα διερευνητικά με εταιρια μυτιληναιου και μοτορ οιλ ενεργειας και ειπαν ..δεν εχουμε θεμα αν χωστας...φερε απολυτηριο στρατου και ελα.
Δηλαδη πως την ειδες ? ολοι θα γινουμε ηλεκτρολογοι? ειναι και ανοργασμικη σχολη, γιατι οι ανθρωπινες αισθησεις ειναι σε υπνωση και μονο το μυαλο δουλευει.
Η μηχανολογια ,η ναυπηγικη, η χημικη μηχανικη , οι πολιτικοι μηχανικοι , εχουν πολυ καλο και χειροπιαστο οραμα. Και οι ναυπηγοι εχουν με το καλημερα διπλασια φραγκα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

αντε στο καλοΔεν εχεις ιδεα τι λες.Σταματω εδω την κουβεντα.Καλη συνεχεια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- akis_95
- redpointer
- jYanniss
- AggelikiGr
- Debugging_Demon
- jellojina
- rseven
- ioanna2007
- Athens2002
- Jesse_
- Greg25
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Hased Babis
- charmander
- gegeorgiou90
- Panagiwths12
- Anna1974
- Ryuzaki
- Primary Care
- throwaway
- love_to_learn
- Scandal
- Libertus
- χημεια4λαιφ
- tsiobieman
- Sotiris.Y
- Dr. Gl. Luminous
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.