Guest 292010
Επισκέπτης
Ωραία, οπότε:
Το τσιγάρο είναι άκρως εθιστικό και έχει χίλιες μύριες βλαβερές ουσίες.
Το αλκοόλ δημιουργεί επίσης προβλήματα υγείας και μπορεί να σε φέρει σε κατάσταση στην οποία δεν ελέγχεις και πολύ τι κάνεις, ούτε επικοινωνείς ιδιαίτερα με το περιβάλλον.
Η μαριχουάνα δεν είναι εθιστική αλλά έχει κι αυτή χίλιες μύριες βλαβερές ουσίες (πιο τοξική απο το τσιγάρο είναι).
LSD, μανιτάρια και λοιπές ουσίες δεν είναι εθιστικές, ούτε τοξικές αλλά σε φέρνουν κι αυτά σε κατάσταση παρόμοια με το αλκοόλ.
Γιατί τα πρώτα δυο είναι νόμιμα ενώ τα δεύτερα δυο όχι;
Συγνώμη,αλλά τελικά έχεις δίκιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
madster95
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ουσιαστικη ρήξη εγκειται στις αποψεις των οικονομολογων για τις οικονομικες επιπτωσεις του συγκεκριμενου νομου.Ορισμενοι ειναι της αποψης οτι η φορολογηση της θα διεγειρει την οικονομια ( πχ 8 δισεκατομμύρια δολαρια ξοδευει καθε χρονο η κυβερνηση των ΗΠΑ για την εφαρμογη νομων κατα της κατοχης της μαριχουανας).Στον αντιποδα , αλλοι οικονομολογοι υποστηριζουνε οτι θα επιδρασει αρνητικα στην οικονομια , λογο της πιθανης αυξησης της καταρχησης
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Irida1973
Νεοφερμένος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμμ ενα περιεργο πραγμα με τις λεγομενες "Τοξικες ουσιες" τις μαριχουανας ,ενω το 95 θεωρουσαμε οτι ειναι λιγοτερο τοξικη απ την καφεινη , το 2007 η κυβερνηση του καναδα (ενα ερευνητικο της κεντρο )βρηκε οτι ειναι αρκετα πιο τοξικη ακομα και απ το τσιγαρο (οταν το καπνιζεις μιλαμε , που παρεμπιπτοντως ειναι η πιο επικινδυνη μορφη καταναλωσης της ).Παιδία ποιος ο λόγος ν νομιμοποιηθεί κάποια ναρκωτική ουσία??????????? ΚΑΝΕΙΣ!!!! Αρκετά προβλήματα έχουμε είδη!!!!!!!!!Ετσι κ αλλιώς όπως πολύ σωστά προαναφέρθηκε (χίλια συγγνώμη αλλά δν θυμάμαι απ ποιόν)ακόμα και η μαριχουάνα περιέχει επιβλαβής κ τοξικές ουσίες!!!!!!!!! So????
Αυτη ειναι η μοναδικη ερευνα που θεωρησε τη μαριχουανα αρκετα τοξικα , πιο πρασφατες μελετες δεν μπορουν να συνδεσουν μακροπροθεσμες αρνητικες επιδρασεις με την καταναλωση της.Εκτος απ μια που ειχε γινει με ατομα που καπνιζανε 5 τσιγαρα μαριχουανας την ημερα για πολλα χρονια , αυτοι ειχανε προβληματα καρδιας , αλλα και παλι δεν ητανε πολυ αξιοπιστη ερευνα.
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μαριχουανα βασικα ειναι μια λεξη με μονο νοημα οτι εχει καποια σχεση με την καταναλωση ινδικης κανναβης, σημερα απλα συγχέουμε αυτες τις δυο εννοιες και οι επιστημονες δεν μας διορθωνουνε διοτι οσο τους αναφορα η λεξη αυτη δεν σημαινει τιποτα
miv
Επιφανές μέλος
Ναι, ακριβώς όσο balance υπάρχει και στα τσιγάρα...Ειμαι υπερ της νομιμοποιησης του χασις.
Θα σου πω αμεσως:
Γιατι δεν θα βγαζει ο καθε κατεστραμενος 50 ευρω πουλωντας ενα γραμμαριο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που κανεις δεν ελεγχει. Αν νομιμοποιηθει θα τρεξουν ολοι να δοκιμασουν και μετα there is balance.
Ολα τα αλλα νομιμα(αλκοολ, τσιγαρα) ειναι πιο επιβλαβη.
Irida1973
Νεοφερμένος
Χμμ ενα περιεργο πραγμα με τις λεγομενες "Τοξικες ουσιες" τις μαριχουανας ,ενω το 95 θεωρουσαμε οτι ειναι λιγοτερο τοξικη απ την καφεινη , το 2007 η κυβερνηση του καναδα (ενα ερευνητικο της κεντρο )βρηκε οτι ειναι αρκετα πιο τοξικη ακομα και απ το τσιγαρο (οταν το καπνιζεις μιλαμε , που παρεμπιπτοντως ειναι η πιο επικινδυνη μορφη καταναλωσης της ).
Αυτη ειναι η μοναδικη ερευνα που θεωρησε τη μαριχουανα αρκετα τοξικα , πιο πρασφατες μελετες δεν μπορουν να συνδεσουν μακροπροθεσμες αρνητικες επιδρασεις με την καταναλωση της.Εκτος απ μια που ειχε γινει με ατομα που καπνιζανε 5 τσιγαρα μαριχουανας την ημερα για πολλα χρονια , αυτοι ειχανε προβληματα καρδιας , αλλα και παλι δεν ητανε πολυ αξιοπιστη ερευνα.
Τι να πω???????Έχεις ψαξει ακετά επιχειρήματα για να στηρίξεις τν αποψή σ τν οποία και σέβομαι!!!!!!!! τν σέβομαι αλλά δν τν ασπάζομαι!!!!!!Δ είμαι υπερ καμίας νομιμοποιήσης ΚΑΜΙΑΣ ναρκωτικής ουσίας είτε αυτή λέγεται μαριχουάνα είτε ηρωίνη................:thanks:
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να πω???????Έχεις ψαξει ακετά επιχειρήματα για να στηρίξεις τν αποψή σ τν οποία και σέβομαι!!!!!!!! τν σέβομαι αλλά δν τν ασπάζομαι!!!!!!Δ είμαι υπερ καμίας νομιμοποιήσης ΚΑΜΙΑΣ ναρκωτικής ουσίας είτε αυτή λέγεται μαριχουάνα είτε ηρωίνη................:thanks:
Να το θέσω αλλιώς. Με ποιο δικαίωμα μας απαγορεύεις να κάνουμε χόρτο; Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το χόρτο, γιατί μου το στερείς;
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Να το θέσω αλλιώς. Με ποιο δικαίωμα μας απαγορεύεις να κάνουμε χόρτο; Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το χόρτο, γιατί μου το στερείς;
Και με βάζεις και φυλακή όταν το καλλιεργώ ο ίδιος για μένα και δεν προμηθεύω κανέναν άλλον άνθρωπο. (συμπληρώνω αν επιτρέπεται :zilia
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Στο δευτερο σκελος συμφωνω. Αλλα αμα εγω γουσταρω να αυτοκαταστρεφομαι, τι λογος του πεφτει του κρατους; Αλλα κι αλλα ξερει να τα επιτρεπει...Γιατί σε προφυλάσσω από το να καταστρεψεις τον εαυτό σου και επιπλέον κανείς δεν μου εγγυάται ότι δεν το προμηθεύεις.
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
φίλε μου με κάλυψες απόλυτα...:no1:Να το θέσω αλλιώς. Με ποιο δικαίωμα μας απαγορεύεις να κάνουμε χόρτο; Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το χόρτο, γιατί μου το στερείς;
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε παλι κυκλους θα κανει η συζητηση ,εκτος του οτι το τι θα κανω με τον εαυτο μου ειναι καθαρα δικο μου θεμα και το με σταματασεις ειναι φασιστικη ρηση , δεν καταστρεφεται τιποτα μακροπροθεσμα ειπαμε (εκτος απο εξαλη καταχρηση [σημειωνουμε εδω οτι αυτο δεν ειναι απ τοσο αξιοπιστη πηγη] καθημερινα πολλες φορες για πολλα χρονια).Γιατί σε προφυλάσσω από το να καταστρεψεις τον εαυτό σου και επιπλέον κανείς δεν μου εγγυάται ότι δεν το προμηθεύεις.
Επισης οταν κανουμε λογο για νομιμοποιηση εννοειται πως θα προμηθεύεται απ τα φαρμακεια
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Irida1973
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ariana2018
- Joji
- Γιώτα Γιαννακού
- nearos
- Unboxholics
- Sherlockina
- constansn
- kiyoshi
- Magigi
- Citylights
- ggl
- Εριφύλη
- Αναστασία197
- T C
- eranoulis
- brizoulis
- giannhs2001
- Maynard
- Φραπεδοφιλόσοφος
- thenutritionist
- Meow
- Χάρις
- eirinipap
- tfghp
- korlef
- augustine
- Ryuzaki
- louminis
- Pharmacist01
- estrela
- KingOfPop
- snowy
- Steliosgkougkou
- Τρελας123
- johnsala
- alpha.kappa
- το κοριτσι του μαη
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Drglitterstar
- Scandal
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.