Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
Το βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια κάθε μέρα. Τον ζουμπάω και είναι τρύπιος, μιλάει δε σαν τον Τάσσο Παπαδόπουλο.
τελοσπαντων...υγεια πανω απ ολα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Den0ol4
Νεοφερμένος
Irida1973
Νεοφερμένος
καλα εχετε ξεφυγει ολοι σας τελειος απο το θεμα!!!
Hellooooooooooooooo!!!!!!!!!Θέμα είναι τα ναρκωτικά!!!! Δεν έχουν ξεφύγει τα παιδιά απο τ θέμα!!!!:nono:
A propos
Διάσημο μέλος
Irida1973
Νεοφερμένος
Μόνο με την νομιμοποίηση των ναρκωτικών (τουλάχιστον σε περιπτώσης ισχυρής εξάρτησης) μπορεί να παταχθεί το παραεμπόριο, οι θάνατοι από νοθεία, οι κλοπές για την αγορά και την εξασφάλισή τους.
Ευχομαι ν έχεις δίκιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111:iagree::iagree::iagree::iagree:
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Irida1973
Νεοφερμένος
ποτε αλλαξες γνωμη Irida?
:nono::nono::nono::nono::nono::nono:Βeautiful loser δέν αλλαξα ποτέ άποψη αλλά επειδή ξέρω τι θα ακολουθήσει κάνω τον κινέζο.........Αφού ξέρω πως θα σας εκφράσω την-άντιθετη απο την δική σας-άποψή μου και μερικοί-που δεν συμφωνούν-θα αρχίσουν-με καθόλου διακριτικό τρόπο-να εναντιώνονται και πάλι θ καταλήξουμε στο απόλυτο "ΚΕΝΟ"
Δεν ξέρω αν σε κάλυψα καλέ μου.....
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Irida1973
Νεοφερμένος
πολυ ακραια λεξη το εναντιωνονται , κανεις δεν επιτεθηκε, απλη συναλλαγη αποψεων εγινε
Οκ!!!!!!!!!Sorry!!!!!!!! Aτυχής επιλογή λέξης!!!!!!!Και πάλι αυτή εναλλαγή δεν γίνετε πάλι με τον καλύτερο τρόπο.....
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Irida1973
Νεοφερμένος
Dwritsa_kAts
Νεοφερμένος
οταν αλλαξα σχολειο δλδ .. τον ειχα για πολυ καλο παιδι αλλα τον εβλεπα συχνα πεσμενο και κουρασμενο...οταν μου ειπε και εμαθα για το τι παιρνει.. παγωσα πραγματικα ομως..
και μαλιστα μου ειπε πως 8α το κοβε μονο εαν τα φτιαχναμε..για μενα δλδ
οχι για τον εαυτο του...και δεχτηκα φυσικα για αν τον σωσω.. και τι δεν περασα...
η αρχη? ...αισιοδοξη και ομορφη... το τέλος? κλάμα φωνες και μισος
μακρια απο τετοια ατομα τπτ αλλο δε σας λεω
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Irida1973
Νεοφερμένος
Ένας συμμαθητής μου λέει:"Πρεζόνια????? Τα καλύτερα παιδιά" Λοιπόν δεν ξέρω αν έχει δίκιο....για την ακρίβια πιστεύω πωσ δεν έχουν να κάνουν με την κατάχρηση οι συμπεριφιρές αυτές...Πρεζόνι ή όχι το τέλος μιας σχέσης μπορεί να είναι γεμάτο κλάμα και μίσος...Θα με ενδιέφερε πραγμάτικα να μάθω περισσότερα για αυτή σου την εμπειρία αν δεν σε φέρνω σε δύσκολη θεση...
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
there's no easy way out there's no shortcut home .........Δύσκολη κτάσταση...όταν το έμαθα έγινα κομμάτια...Τώρα ξέρωπως πρέπει ν κρύψω τουσ φόβους μου και τις ανησυχίες μου πίσω από την κατανόηση και πίσω από ένα χαμόγελο...Ξενυχτάω μαζί του όποτε φοβάται και τρελάίνεται του θοενθυμίζω πόσο σημαντικός και πόσο τον χρειάζομαι...Οτάν αναλογίζομαι το βάρος τησ ευθύνης και πνίγομαι ξεσπάω σε κάτι άλλο...Ποτέ σ αυτόν...Του δείχνω λόγους να τον κρατήσουν στην ζωή και χωρίς να τον πραβάλλω του δείχνω διακριτικά τον δρόμο τησ επιστροφης....
-Survivor
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναρκωμανείς.
Zed
Διάσημο μέλος
εμενα ναι ενα αγορι που ημασταν φιλοι 4μηνες.. τοτε τον γνωρησα..
οταν αλλαξα σχολειο δλδ .. τον ειχα για πολυ καλο παιδι αλλα τον εβλεπα συχνα πεσμενο και κουρασμενο...οταν μου ειπε και εμαθα για το τι παιρνει.. παγωσα πραγματικα ομως..
και μαλιστα μου ειπε πως 8α το κοβε μονο εαν τα φτιαχναμε..για μενα δλδ
οχι για τον εαυτο του...και δεχτηκα φυσικα για αν τον σωσω.. και τι δεν περασα...
η αρχη? ...αισιοδοξη και ομορφη... το τέλος? κλάμα φωνες και μισος
Γιατί τρώτε τόσο εύκολα κουτόχορτο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ariana2018
- Joji
- Γιώτα Γιαννακού
- nearos
- Unboxholics
- Sherlockina
- constansn
- kiyoshi
- Magigi
- Citylights
- ggl
- Εριφύλη
- Αναστασία197
- T C
- eranoulis
- brizoulis
- giannhs2001
- Maynard
- Φραπεδοφιλόσοφος
- thenutritionist
- Meow
- Χάρις
- eirinipap
- tfghp
- korlef
- augustine
- Ryuzaki
- louminis
- Pharmacist01
- estrela
- KingOfPop
- snowy
- Steliosgkougkou
- Τρελας123
- johnsala
- alpha.kappa
- το κοριτσι του μαη
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Drglitterstar
- Scandal
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.