xristaras9
Διάσημο μέλος
Εφωσον επιλεξω επιστημες υγειας...δεν το νομιζω
Η έκθεση είναι κοινο μάθημα και στις 3 κατευθύνσεις πας στα τυφλά μεγάλε και με τέτοια τρομερά ορθογραφικά λάθη που βγάζουν μάτι στις πανελλήνιες την ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleanna pappa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panspil
Νεοφερμένος
Guest 001921
Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ......άλλη μια ερώτηση, αοθ και αοδε ποιο βοηθάει ποιο πολύ στα μαθηματικά ενώ με πράξεις κ.λπ (εφόσον ξέρεις,αν όχι και πάλι με βοήθησες αρκετά )
Νομίζω και τα δύο είναι θεωρητικής φύσεως μαθήματα. Το αοθ το έδινε ως τώρα οποίος ήθελε ως έβδομο μάθημα, οπότε ήθελε παπαγαλία. Επίσης, εάν σκεφτείς ότι το αοδε είναι μάθημα επιλογής για όλους, δεν νομίζω να είναι κάτι εξειδικευμένο. Μπορείς πάντα βέβαια να 'ξεφυλλισεις' τα βιβλία στο ψηφιακό σχολείο το υππεθ, το σάιτ είναι: digitalschool.minedu.gov.gr
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Από οικονομίας για παιδαγωγικά δίνεις τα εξής:Δηλαδη αν θελω παιδαγωγικα θα δωσω εκθεση μαθηματικα γενικης ιστορια κατ και λατινικα; ενω αν θελω οικονομικα θα δωσω αοθ εκθεση μαθηματικα γεν και αεππ;
μαθηματικά κατεύθυνσης
ιστορία γενικής
αεππ
νεοελληνική γλώσσα
Για οικονομίας (καθαρά) :
όπου ιστορία γεν<-αοθ
Από θεωρητική για παιδαγωγικά δε θυμάμαι αλλά νομίζω τα λες σωστά
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει το αοθ δεν το λες και μάθημα παπαγαλίας ,καθώς εμπεριέχει ασκησιολόγιο (έστω και με απλό σχετικά μαθηματικό υπόβαθρο) που βασίζεται στη θεωρία.Νομίζω και τα δύο είναι θεωρητικής φύσεως μαθήματα. Το αοθ το έδινε ως τώρα οποίος ήθελε ως έβδομο μάθημα, οπότε ήθελε παπαγαλία. Επίσης, εάν σκεφτείς ότι το αοδε είναι μάθημα επιλογής για όλους, δεν νομίζω να είναι κάτι εξειδικευμένο. Μπορείς πάντα βέβαια να 'ξεφυλλισεις' τα βιβλία στο ψηφιακό σχολείο το υππεθ, το σάιτ είναι: digitalschool.minedu.gov.gr
Guest 001921
Επισκέπτης
Εντάξει το αοθ δεν το λες και μάθημα παπαγαλίας ,καθώς εμπεριέχει ασκησιολόγιο (έστω και με απλό σχετικά μαθηματικό υπόβαθρο) που βασίζεται στη θεωρία.
Εγώ είμαι στην ανθρωπιστικών, άρα δεν κάνω αοθ. Αυτό το είπα, καθώς τα προηγούμενα χρόνια το έδιναν και πολλοί του κλάδου μου, οπότε πιστεύω ότι δεν είναι καθαρά θετικο-μαθηματικό-οικονομικό μάθημα, και το επιβεβαιωσες κι εσύ. Αλλοίμονο να μην έχει μαθηματικά μέσα, είναι, άλλωστε, το βασικό οικονομικό μάθημα. Νομίζω με καταλαβαίνεις
Guest 001921
Επισκέπτης
Δηλαδη αν θελω παιδαγωγικα θα δωσω εκθεση μαθηματικα γενικης ιστορια κατ και λατινικα; ενω αν θελω οικονομικα θα δωσω αοθ εκθεση μαθηματικα γεν και αεππ;
Κοίτα, εσύ, ως Απόφοιτη παλαιότερων ετών θα έχεις-καλών εχόντων των πραγμάτων, να δώσεις με το παλιό σύστημα. Αν πάλι επιθυμείς το νέο, αλλάζουν τα πράγματα.
Είπες ότι είσαι Απόφοιτη θεωρητικής. Άρα, θα δώσεις εξετάσεις όντας δηλωμένη στην ομάδα ανθρωπιστικών σπουδών(αυτό είναι και το λογικό). Από εδώ έχεις την δυνατότητα να διεκδικήσεις εισαγωγή σε σχολές τριών πεδίων, του πρώτου, δηλαδή θεωρητικές+αστυνομία+πυροσβεστική+σσας στρατολογικό ή ψυχολογικό, κτο
του τρίτου, δηλαδή σχολές με σχέση στον τομέα υγείας, βιολογίας, δασοπονίας + Σ.Α.Ν.κτο
Του τετάρτου, δηλαδή οι παιδαγωγικές σχολές.
Μπορείς να δώσεις πανελλαδικά 4 ή 5 μαθήματα, ώστε να ανοίξεις 1 ή 2 πεδία αντίστοιχα.
Επιθυμείς τις παιδαγωγικές. Αν επιθυμείς αυτές μόνο, δίνεις τα εξής μαθήματα:
Έκθεση
Αρχαία
Ιστορία
Αυτά τα τρία, τα δίνεις, όπως και να έχει, επειδή είσαι στην ομάδα ανθρωπιστικών. Το τέταρτο μάθημα για να ανοίξεις τις παιδαγωγικές είναι:
Μαθηματικά Γενικής Παιδείας.
Τα αλλά δύο τέταρτα μαθήματα είναι:
Λατινικά(για πρώτο πεδίο)
Βιολογία Γενικής Παιδείας(για τρίτο πεδίο).
Άρα δεν χρειάζεται να μπλεχτείς στα οοικονομικά, εάν είσαι θεωρητική.
socrates1997
Νεοφερμένος
sophie226
Νεοφερμένος
AlexTselikas
Νεοφερμένος
ειμαι μαθητης της 2ας γενικου λυκειου.Εκανα ενα χρονο στο ΕΠΑΛ πριν ερθω στο γενικο με σκοπο να μπω στο Πανεπιστημιο Κρητης Τμημα Υπολογιστων.Για να μπουμε κατευθειαν στο ψητο.Μου αρεσε πολυ το ΕΠΑΛ,ηταν ολοι η φιλοι μου εκει,ειχε πολυ καλους καθηγητες και υποστηρικτικους(αυτοι μου ειπανε να ερθω γενικο επειδη λενε οτι εχω μελον).Με ενδοιαφερει να περασω πληροφορικη.Προσωπικα με ενδοιαφερει software/game development,Σχεδιαση Ιστοσελιδων,Βασεις Δεδομεμων κτλπ.Κυριως γλωσσες προγραμματισμου.Εγω ασχολουμε ηδη με game development εχοντας ηδη ενα παιχνιδι στο google play store(RevJump λεγεται )και αλλο ενα υπο κατασκευη.Αναρωτιεμαι ποιο δρομο να διαλεξω.Ποιο επιστημονικο πεδιο κτλπ.Δεν ειμαι fan της φυσικης που πεφτει στο 2ο επιστημονικο πεδιο.Με τα ενδοιαφεροντα μου τι μου πρωτεινετε?Εγω δεν παω φροντιστηριο μιας και ειμαι εναντιος της ιδεας και πιστευω δεν ειναι υποχρεωτικο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΚΠΑ, Κρήτης, ΑΠΘ, ΟΠΑ (ή ΟΠΑ, ΑΠΘ), παμακ ή παπει
α! Ιωάννινα και Χανιά, υπάρχουν 5ετή (αντίστοιχα) τμήματα, μηχ/κων υπολογιστών, καλά αλλά... Φυσική. Αλλά αφού έχεις το μικρόβιο, μη σε ανησυχεί ιδιαίτερα η επιλογή τμήματος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
AlexTselikas
Νεοφερμένος
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Μεσω 5ου επιστημονικου πεδιου,γινετε να μπω στο CSD της Κρητης?Απο οτι ειχα δει δεν γινετε,για αυτο γραφω εγω εδω.
Εγώ μέσου 5ου πεδίου για του χρόνου ξέρω σίγουρα για πληροφορική ΟΠΑ και ΠΑΠΕΙ
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
αν μπεις στο csd της Κρήτης (που σου το εύχομαι), όπως και σε όποιο άλλο csd, θα συναντήσεις Φυσική.
Αυτό που είπε ο vassilis498. Μην αναπαράγουμε ότι ακούμε.
Και το CSD ένα, υποχρεωτικό, μάθημα φυσικής έχει μόνο. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
μία φυσική υποχρεωτική έχει το ΕΚΠΑ μην αναπαράγουμε ό,τι ακούμε αυτά μπορεί ο καθένας να τα διαπιστώσει από μόνος του.
Δε μιλούσα για καθαρή φυσική, αλλά για ό,τι... φυσικοστραφές. σορρυ, αν είπα κάτι λάθος.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.