Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Μετά τις πανελλήνιες η αλήθεια είναι ότι πολλά αλλάζουν, τις περισσότερες φορές. Σκέψου όμως ότι όπου και να περάσεις, εκεί θα έχουν περάσει άλλα τόσα παιδιά με τις ίδιες ανησυχίες.
Και εγώ πέρασα δύσκολες φάσεις, προ πανελληνίων βέβαια, ξέρετε ξεκατίνιασμα με κατίνες φίλες, κλείστηκα στον εαυτό μου και δεν κυκλοφορούσα πολύ. Απέφευγα κόσμο κλπ και στην αρχή είχα την εντύπωση ότι θα μείνω μόνη για πάντα
Για μένα αυτή η σειρά υπάρχει:
1. Κάνε παρέα με τον εαυτό σου για αρχή. Σε κάποιο σημείο θα καταλάβεις πια ότι συμπαθείς τον εαυτό σου. Επικεντρώσου λίγο σε "σένα". Η μοναξιά που αρχικά σε φόβιζε, μετά δε θα σε πειράζει.
2. Απέκτησε κάποιο χόμπι, ασχολήσου με κάτι καινούριο, ίσως και κάτι περίεργο!! Γιατί όχι ? Προκάλεσε λίγο τον εαυτό σου, βρες τα όριά του. (εγώ τότε άρχισα να κάνω γλυκά ενώ μέχρι τότε μόνο τα έτρωγα)
Μετά από πολύ παρέα με τον εαυτό μου μπόρεσα να με συμπαθήσω μπορώ να πω. Αφού τα χεις καλά με σένα τότε έχεις αυτοπεποίθηση, φαίνεται και αυτό είναι μαγνήτης για να γνωρίσεις νέο κόσμο, κόσμο που σου ταιριάζει.
Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί. Για τι μιλάμε τελικά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George perk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Και με ποιον συζητάς;
Πρέπει με κάποιον να μιλάς και να λες τα προβλήματά σου...
George perk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Επιλογή 1η) Μπες εδώ: https://www.e-psychology.gr/forum/forum.php και ζήτα βοήθεια. Μπαίνουν αρκετοί ψυχολόγοι και θα σε βοηθήσουν.
Επιλογή 2η) Μπες εδώ: https://www.iatronet.gr/iatriko-forum/sendquestion.asp Σου απαντάει ψυχολόγος καθαρά και οχι άσχετοι που μπορεί να εμφανιστούν στο παραπάνω φόρουμ.
Επιλογή 3η) Πας επίσκεψη σε πραγματικό ψυχολόγο για να σε βοηθήσει face to face. Θα κοστίσει βέβαια αλλά είναι ο,τι καλύτερο.
Επιλογή 4η) Το είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο παιδοψυχολογίας. Πάρε ένα χαρτί και γράψε μια λίστα με άτομα-φίλους που έχεις τώρα. Και σημείωνε δίπλα στον καθένα γιατί αξίζει να είναι φίλος σου.
Επιλογή 5η) Διάβασε βιβλία στυλ "boost self esteem". Βοηθάνε αρκετά για άτομα σαν κι εσένα (ακούστηκε κάπως αυτό; )
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
...
Και επειδή εσύ διάβασες 2 πράγματα σε ένα βιβλίο σε κάνει πιο....σχετικό? :S
Μόλις έκανες αυτό ακριβώς για το οποίο κατηγόρησες τόσο εύκολα κάποια άτομα...
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
cha0s τι θέλεις να πεις ακριβώς?
...
Και επειδή εσύ διάβασες 2 πράγματα σε ένα βιβλίο σε κάνει πιο....σχετικό? :S
Μόλις έκανες αυτό ακριβώς για το οποίο κατηγόρησες τόσο εύκολα κάποια άτομα...
Οχι σε καμία περίπτωση. Κι εγώ άσχετος είμαι!
Απλά του λέω ή να πάει σε ψυχολόγο ή να κάνει κάποια απλά πραγματάκια που βοηθούν.
Δεν πρόκειται να το παίξω ψυχολόγος, αλλά δε πρόκειται να αρχίσω να λεω πες μας τι αισθάνεσαι και περιέγραψέ μας το πρόβλημα σου...
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Γιωργο ασχετο , που περνας;
Ιστορία-Αρχαιολογία έχει πει το παιδί.
Διάβαζε μόνος, ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, και έβγαλε 17.200.
(Μη γράφεις γκρίκλις.)
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Σε βρήκα λίγο "σκληρό" για αυτό πετάχτηκα
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο θεμα: δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα, δεν εχεις πολους φιλους; αν ειναι αυτο μην ανυσηχεις.. στην σχολη θα τους ξερεις ολους απτις 9 εκει μεχρι τις 7 που θα τελιωσεις θα εχεις και γαμω τις παρεες! επισης καθε 4 μηνες. εκδρομες μυκονο,αραχωβα κλπ.. θα γνωρισεις κοσμο, απλα να πιανεις κουβεντα φιλε μου, κανεις δεν θα σε φαει, εξαλου κανενας δεν θα ξερει κανεναν εκει μεσα στην αρχη. Απλα σε συμβουλευω να κανεις 2-3 παρεες απτην αρχη γιατι μετα ειναι δυσκολο να σε 'δεχτουν'.
cha0s
Περιβόητο μέλος
α οκ δεν ειδα αν το ειπε πιο πριν.. και sorry για τα greeklish ειμαι απτο τηλ και ξεχνιεμαι :-P
στο θεμα: δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα, δεν εχεις πολους φιλους; αν ειναι αυτο μην ανυσηχεις.. στην σχολη θα τους ξερεις ολους απτις 9 εκει μεχρι τις 7 που θα τελιωσεις θα εχεις και γαμω τις παρεες! επισης καθε 4 μηνες. εκδρομες μυκονο,αραχωβα κλπ.. θα γνωρισεις κοσμο, απλα να πιανεις κουβεντα φιλε μου, κανεις δεν θα σε φαει, εξαλου κανενας δεν θα ξερει κανεναν εκει μεσα στην αρχη. Απλα σε συμβουλευω να κανεις 2-3 παρεες απτην αρχη γιατι μετα ειναι δυσκολο να σε 'δεχτουν'.
Το παιδί απ' οτι κατάλαβα δε ψάχνει παρέες για να πηγαίνει για μπύρες και να γαμ@ει γκόμενες. Θέλει άτομα να μπορεί να μιλήσει μαζί τους ακόμα και για πιο προσωπικά θέματα.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Το παιδί απ' οτι κατάλαβα δε ψάχνει παρέες για να πηγαίνει για μπύρες και να γαμ@ει γκόμενες. Θέλει άτομα να μπορεί να μιλήσει μαζί τους ακόμα και για πιο προσωπικά θέματα.
Ναι, μόνο που στην αρχή για να δεις με ποιους ταιριάζεις, θα ξεκινήσεις από επιφανειακές σχέσεις.
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν παντως ειναι αντιθετος σε αυτα που λεω οκ ας κανει οτι νομιζει.
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι , αλλα το πρωτο βημα για να ξεκινησει μια φιλια ειναι να βγουν εξω για καμια μπυρα και να γαμ@νε γκομενες . ( Οk , μπορει και χωρις το τελευταιο , αλλα βοηθαει .. )
George perk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελειωσα το σχολειο και εδωσα πανελληνιες τον περασμενο Ιουνιο.Προσπαθησα μονος μου γιατι δεν υπηρχε οικονομικη βοήθεια.Εβγαλα 17.200 μορια.Δηλωσα ιστορια και αρχαιολογια,μετα φιλολογια και υστερα ΦΠΨ και τελευταιο Τουρκικων και Ασιατικών Σπουδων.Μετα το περας της παραπανω διαδικασιας αισθανομαι πολύ μονος.δεν ειμαι κοινωνικο ατομο γενικα.Εχω δυο φιλους μονο πλεον.Ειχα και αλλους οι οποιοι μετα το σχολειο δε με πηραν ουτε ενα τηλεφωνο να δουν τι κανω.Και για αυτο το λογο θελω να κανω μια νεα αρχη.Εν τω μεταξυ οι γονεις μου με πιεζουν και στεναχωριουνται κγιατι θεωρουν οτι κατι τετοιο δεν ειναι φυσιολογικο.
αυτα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.