KireTheGreat
Νεοφερμένος
Παρακολουθώ αυτό το φόρουμ περισσοτερο χρόνο, αρα τωρα μολις έκανα εγγραφή επειδή έχω να ρωτήσω κάτι.
Εγώ μόλις τελείωσα 3η γύμνασίου και θέλω να συνεχίσω λύκειο. Το πρόβλημα ομώς είναι που δέν ξέρω πού.
Για'αυτο ζήταω την βοήθεια σας, νομίζω ότι εσείς μπορείτε να με βοηθείσετε, το μονο που χρειάζομαι απο σας είναι να μου πείτε μερικα καλα σχολεία στην Θεσσαλονίκη.
Δεν ξέρω τί να επιλέξω, παρακαλό πείτε μου κάποια σχολέια στην Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntonebts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλος υπάρχει και η λύση του ιδιωτικού, εφ'όσον βέβαια στο επιτρέπουν τα οικονομικά της οικογένειας σου.
Τώρα σχετικά με τα πειραματικά δεν έχω ιδέα τι παίζει, αν έχουν ορισμένες απαιτήσεις προκειμένου να εισαχθείς, ούτε που και ποσα ειναι...
Ερώτηση: Για να μην βγαίνω off topic, υπαρχει κανενα link οπου γίνεται συζήτηση για τα πειραματικα???
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Dimitra!!!
Νεοφερμένος
KireTheGreat
Νεοφερμένος
Θέλω να παώ κάπου αλλού, και το καλύτερο μέρος για μένα είναι : Θεσσαλονικη.
Απο σας ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε κάποια σχολεία, έστω και ηδιοτίκα... Κατι καλό που εσείς προτείνετε.
Dimitra!!!
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Eυχαρίστο για ολα όσα είπατε, αρα το πρόβλημα είναι που δέν θέλω να συνεχίσω στην Καλλικράτεια.
Θέλω να παώ κάπου αλλού, και το καλύτερο μέρος για μένα είναι : Θεσσαλονικη.
Απο σας ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε κάποια σχολεία, έστω και ηδιοτίκα... Κατι καλό που εσείς προτείνετε.
Για ιδιωτικά εγώ...Μαντουλίδης Ανατόλια και μετά Βασιλειάδης και Δελασάλ
-----------------------------------------
Bεβαία εσένα σε βολεύει λόγω απόστασης ο Μαντουλίδης
Dimitra!!!
Νεοφερμένος
Για ιδιωτικά εγώ...Μαντουλίδης Ανατόλια και μετά Βασιλειάδης και Δελασάλ
-----------------------------------------
Bεβαία εσένα σε βολεύει λόγω απόστασης ο Μαντουλίδης
Ο Μαντουλιδης ειναι καλο σχολειο,πηγαινε μια φιλη μου αλλα μετα πηγε σε δημοσιο...Παντως εγω επιμενω οτι ειναι κουραση...Δεν λεει!!!
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
πανε δημοσιοοο και κανε ιδιαιτερα τσαμπα λεφτα το ιδιωτικοοοο!! ξερω παιδια που πηγαιναν ιδιωτικο και εκαναν παλι φροντιστηριο
Σωστά!! Και εμένα ο ξάδερφός μου που πήγαινε ιδιωτικό, έκανε και ιδιαίτερα στις πανελλήνιες... Βέβαια υπήρχαν και διαφορές σε σχέση με τα παιδιά που πήγαινουν δημόσιο, δηλαδή ιδιαίτερα έκανε μόνο στην 3η Λυκείου και μόνο στην έκθεση αν θυμάμαι καλά, κυρίως λόγω του ότι το σχολείο έκανε τρομερή δουλειά!!
Ωστόσο υπαρχπυν και ιδιωτικά που είναι....
KireTheGreat
Νεοφερμένος
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
whats wrong?Το ένα δεν αναιρεί το άλλο ειδικά αν έχεις στόχους...πανε δημοσιοοο και κανε ιδιαιτερα τσαμπα λεφτα το ιδιωτικοοοο!! ξερω παιδια που πηγαιναν ιδιωτικο και εκαναν παλι φροντιστηριο
Σωστά!! Και εμένα ο ξάδερφός μου που πήγαινε ιδιωτικό, έκανε και ιδιαίτερα στις πανελλήνιες... Βέβαια υπήρχαν και διαφορές σε σχέση με τα παιδιά που πήγαινουν δημόσιο, δηλαδή ιδιαίτερα έκανε μόνο στην 3η Λυκείου και μόνο στην έκθεση αν θυμάμαι καλά, κυρίως λόγω του ότι το σχολείο έκανε τρομερή δουλειά!!
Ωστόσο υπαρχπυν και ιδιωτικά που είναι....
Αυτό ξαναπές το:iagree:
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
κυριως ομως ειναι η προσπαθεια που θα κανεις εσυ.
δεν καταλαβαινω παντως γιατι θελεις οπωσδηποτε να πας σχολειο στη Θεσσαλονικη κ οχι στην περιοχη σου,τσαμπα ταλαιπωρια. εκτος βεβαια αν ειναι κατι προσωπικο και θες να αλλαξεις περιβαλλον. οπως και να χει εσυ ξερεις καλυτερα..
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που θα πρέπει κατα τη γνώμη μου να κοιτάξεις σοβαρά είναι να βρεις ένα ΚΑΛΟ φροντιστήριο, και έκει είναι που ίσως να μην βρεις αυτο που ψάχνεις στην Νεα Καλλικράτεια αλλα στη Θεσσαλονίκη, που λογικά έχει περισσότερα και πιο ποιοτικά φροντιστήρια...
KireTheGreat
Νεοφερμένος
Στη Θεσ/νικη είδα 3-4 ιδιώτικα σχολεία... τα δύο που μ'άρεσαν είναι Αμερικανική Γεωργική Σχολή (ΑΓΣ) και Anatolia College.
Όμως το Ανατόλια είναι πολύ ακριβό... γι'αυτο διάλεξα ΑΓΣ... γενικό λύκειο.
Κάποιος άπο σας έχει παεί εκεί? Ξέρει πως είναι? Να ανοίξω ένα νέο θέμα για να ρωτίσω πληροφορίες και πως είναι εκεί?
Ευχαριστό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.