aristonikos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Άμα τσουν τα μάτια σου από το διάβασμα, απλά κόψε το παράλληλο λιώσιμο στο πιτσί και τράβα σε κανέναν οφθαλμίατρο γιατί μπορεί να έχεις κάποια από τις συνήθεις παθήσεις των ματιών.
Άμα έχεις εμμονή να βάλεις γυαλιά, γίνε hipster.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orpheas
Νεοφερμένος
παιδια δεν εχω κανενα προβλημα με τα ματια μου(μυωπιες ,στραβισμο κλπ).μου εχει μπει εμμονα η ιδεα να φορεσω γυαλια και βλεπω πως πολλοι φορανε κατι λεγομενα ξεκουραστικα γυαλια στο δδιαβασμα,οταν βλεπουν τηλεοραση και γενικα που καιρο με τον καιρο βοηθανε τα ματια και τα ξεκουραζουνε.υπαρχει περιπτωση αν φοραω τετοια γυαλια να προκυψει καποιο προβλημα στα ματια μου?(να σημειωσω πως συχνα νιωθω κουρασμενα τα ματια μου)
Μάλλον αναφέρεσαι στα γυαλάκια με χρωματιστούς φακούς, που θεωρητικά μειώνουνε τον πόνο στα μάτια απο πηγές φωτεινότητας όπως η TV και το PC. Δε νομίζω να κάνουνε και τρομερή δουλειά, αλλά αν τα θες ντε και καλά, what can i say, παρ'τα (τα γυαλιά).
Καλύτερα να παίξεις πρώτα με την φωτεινότητα και το contrast των οθονών σου.
Για το διάβασμα, μήπως αυτοί που τα φοράνε, έχουνε αστιγματισμό;
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Μάλλον αναφέρεσαι στα γυαλάκια με χρωματιστούς φακούς, που θεωρητικά μειώνουνε τον πόνο στα μάτια απο πηγές φωτεινότητας όπως η TV και το PC. Δε νομίζω να κάνουνε και τρομερή δουλειά, αλλά αν τα θες ντε και καλά, what can i say, παρ'τα (τα γυαλιά).
Καλύτερα να παίξεις πρώτα με την φωτεινότητα και το contrast των οθονών σου.
Για το διάβασμα, μήπως αυτοί που τα φοράνε, έχουνε αστιγματισμό;
Τα γυαλιά που λέμε για διάβασμα, τηλεόραση κλπ είναι διορθωτικά, απλά είναι χαμηλόβαθμα συνήθως 0,5 ή 0,75 άντε και για 1,00 βαθμό μυωπίας ή αστιγματισμού ή συνδυασμού των δύο. Ως παθούσα, απλά προτείνω να πάει σε οφθαλμίατρο, γιατί η "κούραση" συνήθως είναι δείγμα πάθησης των ματιών πχ μυωπία ή αστιγματισμός. Το ίδιο ισχύει και για τους επίμονους πονοκεφάλους.
cha0s
Περιβόητο μέλος
παιδια δεν εχω κανενα προβλημα με τα ματια μου(μυωπιες ,στραβισμο κλπ).μου εχει μπει εμμονα η ιδεα να φορεσω γυαλια και βλεπω πως πολλοι φορανε κατι λεγομενα ξεκουραστικα γυαλια στο δδιαβασμα,οταν βλεπουν τηλεοραση και γενικα που καιρο με τον καιρο βοηθανε τα ματια και τα ξεκουραζουνε.υπαρχει περιπτωση αν φοραω τετοια γυαλια να προκυψει καποιο προβλημα στα ματια μου?(να σημειωσω πως συχνα νιωθω κουρασμενα τα ματια μου)
Αν δεν έχεις πρόβλημα, τα μάτια σου θα κουράσεις.... Γιατί να πετάξεις λεφτά για κάτι που ίσως να μην χρειάζεσαι; Ίσως η κούραση των ματιών να οφείλεται στον φωτισμό του δωματίου.
Orpheas
Νεοφερμένος
Τα γυαλιά που λέμε για διάβασμα, τηλεόραση κλπ είναι διορθωτικά, απλά είναι χαμηλόβαθμα συνήθως 0,5 ή 0,75 άντε και για 1,00 βαθμό μυωπίας ή αστιγματισμού ή συνδυασμού των δύο. Ως παθούσα, απλά προτείνω να πάει σε οφθαλμίατρο, γιατί η "κούραση" συνήθως είναι δείγμα πάθησης των ματιών πχ μυωπία ή αστιγματισμός. Το ίδιο ισχύει και για τους επίμονους πονοκεφάλους.
Σαφώς, γι' αυτό ρώτησα και για τυχούσα περίπτωση αστιγματισμού, μήπως εννοεί αυτά. Απλώς πέρα απο τα διορθωτικά, υπάρχουνε αυτού του τύπου, σε περίπτωση που έχει προβλήματα με τη φωτεινότητα.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Σαφώς, γι' αυτό ρώτησα και για τυχούσα περίπτωση αστιγματισμού, μήπως εννοεί αυτά. Απλώς πέρα απο τα διορθωτικά, υπάρχουνε αυτού του τύπου, σε περίπτωση που έχει προβλήματα με τη φωτεινότητα.
Ε τώρα άμα θέλει gadgets επειδη έχει κόλλημα με τα γυαλιά, τι να κάνουμε. Άμα έχει περισσευούμενα χρήματα για τέτοιες σαχλαμάρες
Orpheas
Νεοφερμένος
Ε τώρα άμα θέλει gadgets επειδη έχει κόλλημα με τα γυαλιά, τι να κάνουμε. Άμα έχει περισσευούμενα χρήματα για τέτοιες σαχλαμάρες
Δεν διαφωνώ, αλλά τόσα έχουν δει τα ματάκια μου.
Ας φτιάξει πρώτα τη φωτεινότητα και ας πάει μετά για luxur-ιες.
Chris Black
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα πρέπει οπωσδήποτε να αντικαταστήσω τον φακό ή υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει?
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ θέλω μικρή μυωπία
πόσο έχεις;
Gate4
Επιφανές μέλος
7 στο αριστερό, 7.30 στο δεξίπόσο έχεις;
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
7 στο αριστερό, 7.30 στο δεξί
καλά είσαι φοράς φακούς;
Gate4
Επιφανές μέλος
όχικαλά είσαι φοράς φακούς;
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
καλά κάνεις τα γυαλιά δίνουν στυλ 8)
Gate4
Επιφανές μέλος
Ε σιγά κανονικά γυαλιά είναι όχι τεράστιακαλά κάνεις τα γυαλιά δίνουν στυλ 8)
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε σιγά κανονικά γυαλιά είναι όχι τεράστια
για να τα διάλεξες σημαίνει ότι σαρέσουν
Gate4
Επιφανές μέλος
Φυσικάγια να τα διάλεξες σημαίνει ότι σαρέσουν
Φέτος με τις πανελλήνιες μάλλον θα ανέβει και άλλο η μυωπία μου:/
Itach1
Διάσημο μέλος
7 στο αριστερό, 7.30 στο δεξί
αυτο δεν το λες μυωπια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.